Aaaa wreszcie na horyzoncie mecz dla ktorego warto żyć !! Anglia-Niemcy w niedzielę 27 czerwca o 16:00. Jak na razie ze znanych już par 1/8 finału ten mecz będzie najbardziej gorący. Pozostałe mecze (te aktualnie wiadome) uwazam za takie se. Zycze wygranej USA z Ghaną, nie wiem o co chodzi z tymi zasranymi sędziami, juz drugiego gola Amerykanom nie uznali, moze by tak porzucić pieprzoną politykę ze USA jest be i patrzec w koncu na sport sensu stricto? Nie dziwie sie L.Donovan'owi ze tlumil placz podczas krotkiej rozmowy po meczu z Algierią (link http://vodpod.com/watch/3890336-landon-donovan-post-match-interview-after-algeria ), dzisiaj drugi sędzia po bambusie z Mali probowal zniszczyć zwycięstwo Amerykanom. Charakter tej druzyny mnie powala, kurwa uwielbiam ich :kotek:
Anglicy do meczów z Niemcami podchodza zawsze emocjonalnie (zupełnie jak my do meczów z Anglią) i ciągle łażą im po głowie słowa G.Lineker'a. Tytuł The Sun: It's Germ Warfare hehehehe //Gmoch Mode On
Czy Anglia jest w stanie wygrać z Niemcami? Mysle ze tak, to bedzie cios za cios wg mnie i dzisiejszy mecz pozwolil wreszcie Anglikom sie odblokowac, chociaz slowo "odblokowac" to nie za dobre slowo, Anglia przeważała i rządziła na boisku a gra Milnera wprawiała mnie w orgazmiatryczne drgawki z zadowolenia. I to ofiarne padniecie na glebe Terry'ego przy niemal 100% sytuacji dla Sloweńców, kurwa tak wlasnie sie walczy, koleś pokazał, ze ok przelecial laske kumpla, ma problemy, ale jest twardy jak skala i calkowita absolutna gra dla druzyny. Jakbym byl jakims żółtodziobem w ekipie Anglii to bym za Terry'm buty nosił i recznikiem mu pot z czółka wycierał (ta akcja jak doskonale wyczaił Słoweńca i wybił piłkę w polu karnym mmmmmmm). Mam nadzieje ze w PL jak bedziemy grac z Chelsea to sie nie bedzie tak rzucał albo go przynajmniej ktorys z naszych go przytrzyma za szyje.
PS. Troche nawalony jestem jak to pisze, ale to byl dobry dzien jesli chodzi o mecze wiec troche to uczciłem
Aaaa wreszcie na horyzoncie mecz dla ktorego warto żyć !! Anglia-Niemcy w niedzielę 27 czerwca o 16:00. Jak na razie ze znanych już par 1/8 finału ten mecz będzie najbardziej gorący. Pozostałe mecze (te aktualnie wiadome) uwazam za takie se. Zycze wygranej USA z Ghaną, nie wiem o co chodzi z tymi zasranymi sędziami, juz drugiego gola Amerykanom nie uznali, moze by tak porzucić pieprzoną politykę ze USA jest be i patrzec w koncu na sport sensu stricto? Nie dziwie sie L.Donovan'owi ze tlumil placz podczas krotkiej rozmowy po meczu z Algierią (link
http://vodpod.com/watch/3890336-landon-donovan-post-match-interview-after-algeria ), dzisiaj drugi sędzia po bambusie z Mali probowal zniszczyć zwycięstwo Amerykanom. Charakter tej druzyny mnie powala, kurwa uwielbiam ich
Anglicy do meczów z Niemcami podchodza zawsze emocjonalnie (zupełnie jak my do meczów z Anglią) i ciągle łażą im po głowie słowa G.Lineker'a. Tytuł The Sun: It's Germ Warfare hehehehe //Gmoch Mode On
Czy Anglia jest w stanie wygrać z Niemcami? Mysle ze tak, to bedzie cios za cios wg mnie i dzisiejszy mecz pozwolil wreszcie Anglikom sie odblokowac, chociaz slowo "odblokowac" to nie za dobre slowo, Anglia przeważała i rządziła na boisku a gra Milnera wprawiała mnie w orgazmiatryczne drgawki z zadowolenia. I to ofiarne padniecie na glebe Terry'ego przy niemal 100% sytuacji dla Sloweńców, kurwa tak wlasnie sie walczy, koleś pokazał, ze ok przelecial laske kumpla, ma problemy, ale jest twardy jak skala i calkowita absolutna gra dla druzyny. Jakbym byl jakims żółtodziobem w ekipie Anglii to bym za Terry'm buty nosił i recznikiem mu pot z czółka wycierał (ta akcja jak doskonale wyczaił Słoweńca i wybił piłkę w polu karnym mmmmmmm). Mam nadzieje ze w PL jak bedziemy grac z Chelsea to sie nie bedzie tak rzucał albo go przynajmniej ktorys z naszych go przytrzyma za szyje.
PS. Troche nawalony jestem jak to pisze, ale to byl dobry dzien jesli chodzi o mecze wiec troche to uczciłem.