Nie bój się Aapa, gdyby Brazylia lub Argentyna były bliżej to też by było, ze brudasy i kurduple. Łatwo się leczy własne kompleksy. Ciekawe czy wie, w którą rękę nóż , a gdzie widelec? Zawsze może powiedzieć:lubiałem jak kwiaty pachły, ale ja poszłem, jebłem i wyszłem, bo chamstwa nie zniese. :X
Ja nie przepadałem nigdy za Niemcami, nie podobał mi się ich "walec". Jednak raz, że to termin nieaktualny, więc ogląda się ich całkiem, całkiem; dwa po samobójstwie Enke, jakoś tak mi ich szkoda trochę. To taki temat, że narodowość nie ma znaczenia. Może też trochę ze względu na to, że nie wiedzieć do końca dlaczego, zawsze jakoś byłem na bieżąco z tym gdzie gra. Traktowałem go trochę jak niewypał, przereklamowany towar. Bez napięć, ale jednak "ze zgrzytem". Inaczej patrzę na to w dniu dzisiejszym
Nie bój się Aapa, gdyby Brazylia lub Argentyna były bliżej to też by było, ze brudasy i kurduple. Łatwo się leczy własne kompleksy. Ciekawe czy wie, w którą rękę nóż , a gdzie widelec? Zawsze może powiedzieć:lubiałem jak kwiaty pachły, ale ja poszłem, jebłem i wyszłem, bo chamstwa nie zniese.
Ja nie przepadałem nigdy za Niemcami, nie podobał mi się ich "walec". Jednak raz, że to termin nieaktualny, więc ogląda się ich całkiem, całkiem; dwa po samobójstwie Enke, jakoś tak mi ich szkoda trochę. To taki temat, że narodowość nie ma znaczenia. Może też trochę ze względu na to, że nie wiedzieć do końca dlaczego, zawsze jakoś byłem na bieżąco z tym gdzie gra. Traktowałem go trochę jak niewypał, przereklamowany towar. Bez napięć, ale jednak "ze zgrzytem". Inaczej patrzę na to w dniu dzisiejszym.