PANEL UŻYTKOWNIKA
Login:
Hasło:
ISS
Temat: Skład na 2011/2012
‹ wstecz  1  2  

MARCUS
Komentarzy: 1335
Miejscowość: POZNAN
- Sobota [2011.06.25; 10:07]
Za kiego Ch nie umiem podać skladu na najbliższe 9 lat. Podziwiam was, że dajecie radę ;)

Tak fajnie się cyferki ułożyły po prawej.

Buli
Komentarzy: 137
Miejscowość: Łódź
- Sobota [2011.06.25; 13:26]
raku powiedział/a:
Aż sobie dodałem Assuleya - Cotto do ulubionych graczy Tottenhamu w swoim profilu :D

Ale się czepiacie! Bidny chłopak jest z Sierpc, a tam często transmmisje w kołhoźnikach mają słabą jakość! Musiał źle usłyszeć :]

halabala
Komentarzy: 773
Miejscowość: Gdynia
- Sobota [2011.06.25; 14:34]
Uczepiliście się Benjamina Assouley'a-Cotto :) A nikt nie zauwazyl Drewnianej Jaszczurki, czyli WoodgaDa :rotfl:

Ja widzę to tak:

Friedel

Walker, Dawson, NŚO(Nowy Środkowy Obrońca), Ass.-Cotto

Bale, Sandro, Modrić, Azza

vdV

Drogba :) (albo ten Brazylijczyk, też ponoć wysoki, dobrze grający głową, więc miejmy nadzieję, że klasyczna dziewiątka)

Komentarzy: 0
- Sobota [2011.06.25; 14:50]
Bardzo podoba mi się skład hb, chociaż zamiast Nowego środkowego obrońcy zdecydowanie wolałby starego Kaboula ;) a no i jeszcze Lennona z Balem bym zamienil stronami :D

raku
Komentarzy: 1138
Miejscowość: Łowicz/Łódź
- Sobota [2011.06.25; 14:56]
Też nie rozumiem ludzi, którzy woleliby wymienić Younesa Kaboula na Gary'ego Cahilla. Kaboul chyba jako jedyny nasz obrońca w zeszłym sezonie nie popełniał większych błędów. Jak już grał, to do jego występów akurat przyczepić się nie mogliśmy. Znając Harry'ego więcej szans i tak będzie dawał Gallasowi, ale sprzedać Kaboula tylko po to, by sprowadzić jakiegoś Cahilla to rozwiązanie bezsensowne.

Komentarzy: 0
- Sobota [2011.06.25; 15:36]
Cahilla bardzo lubię, dla mnie to świetny materiał na środkowego obrońcę u boku Dawsona, jednak dla mnie Kaboul to materiał na jeszcze lepszego gracza.

‹ wstecz  1  2  

Użytkownicy Online: Davca,
Gości Online:
Zarejestrowanych użytkowników: 1701
Najnowszy użytkownik: Groogyboync
STRONA GŁÓWNA | KONTAKT | WSPÓŁPRACA | REDAKCJA | REKLAMA
Projekt i wykonanie: RAHU