PANEL UŻYTKOWNIKA
Login:
Hasło:
ISS
Temat: Sałatka transferowa, czyli ogórki letniego okna. [zamknięty]
‹ pierwsza  ‹ wstecz  19  20  21  22  23  24  25    dalej ›  ostatnia ›

FallenOne
Komentarzy: 479
Miejscowość: Działdowo/warszawa
- Niedziela [2010.08.29; 12:10]
Tottenham ma podwojna trudnosc we wzmacnianiu sie. Nie dosc, ze trzeba znalezc zawodnika, ktory znaczaca wzmocnilby zespol plus jego cena i wymagania finansowe musza byc odpowiednie i oczywiscie musi wyrazac chec zostania Kogutem, a do tego jeszcze zawsze znajdzie sie spora grupa kibicow, ktora powie, ze meczu z tym panem nie zamierza ogladac. Zamiast sie cieszyc, ze zaczynamy myslec o naprawde klasowych pilkarzach, a nie ciagle ogladac sie na gwiazy Championship i kupowac je za ogromne pieniadze, kibic Tottenhamu zawsze znajdzie powod do narzekania :)

Raptus1
Komentarzy: 267
- Niedziela [2010.08.29; 13:30]
http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2010/08/29/2093301/robbie-keane-close-to-joining-newcastle-united-from-tottenham-on-?

ginola
Komentarzy: 1467
Miejscowość: Szczecin/Warszawa
- Niedziela [2010.08.29; 14:22]
Hmmm, Ledley, Daws, Kaboul, Bassong, Gallas, Woodgate, Dervitte, ewentualnie Corluka, Hutton i Big Tom, rzeczywiście myślę że potrzebujemy jeszcze nie jednego a ze trzech stoperów. Ta pozycja to jest jakaś mania w tym klubie i na tej stronie. Jarosławie Kaczyński, prezydencie którego imienia nie można wymawiać w takim kontekście bo grozi za to co najmniej anathema jeśli nie szafot, Ludwiku Dorn... i Sabo, nie idźcie tą drogą!!!

Sajmon
Komentarzy: 650
Miejscowość: Bolesławiec
- Niedziela [2010.08.29; 15:52]
Tak, narzekam FallenOne. Zarząd Tottenhamu ma raczej w dupie to, co myślą kibice (ja) o tym czy tamtym zawodniku, jest zresztą Gallas już, więc ten "podwójny" problem trochę na wyrost. Poza tym jest tylko jeden klub na świecie, którego (będę łagodny) nie trawię zbytnio jak również i wszystkiego co z nim związane, a więc i piłkarzy w nim grających. Toteż mogę wyrazić swoje (nadzwyczaj łagodne w tym przypadku) zdanie na temat Rio a ginola wyczerpał temat do końca. Tylko Doriana już nie ma w klubie, ale to człowiek-widmo był :P.

radeon
Komentarzy: 455
Miejscowość: Kraków
- Niedziela [2010.08.29; 15:55]
http://vcf.pl/?id=4100

Marcin
Komentarzy: 1241
Miejscowość: Racibórz
- Niedziela [2010.08.29; 16:03]
ginola powiedział/a:
Hmmm, Ledley, Daws, Kaboul, Bassong, Gallas, Woodgate, Dervitte, ewentualnie Corluka, Hutton i Big Tom, rzeczywiście myślę że potrzebujemy jeszcze nie jednego a ze trzech stoperów. Ta pozycja to jest jakaś mania w tym klubie i na tej stronie. Jarosławie Kaczyński, prezydencie którego imienia nie można wymawiać w takim kontekście bo grozi za to co najmniej anathema jeśli nie szafot, Ludwiku Dorn... i Sabo, nie idźcie tą drogą!!!

Dervitte'a już chyba nie ma, Woody'ego w zasadzie też, Ledley raz jest a raz go nie ma. Zresztą w każdej chwili może się sypnąć jak Woody. Zostaje nam Daws, Bass, Kaboul i ten pajac, zresztą też ostatnio nie cieszący się najlepszym zdrowiem. Bo pomysłów z Big Tomem czy Corluką na środku pod uwagę nie biorę-to jest prowizorka a jak ta się kończy wiadomo. Zwłaszcza w żyjąc w takim a nie innym kraju:)

ginola
Komentarzy: 1467
Miejscowość: Szczecin/Warszawa
- Niedziela [2010.08.29; 16:17]
Marcin powiedział/a:
Dervitte'a już chyba nie ma, Woody'ego w zasadzie też, Ledley raz jest a raz go nie ma. Zresztą w każdej chwili może się sypnąć jak Woody. Zostaje nam Daws, Bass, Kaboul i ten pajac, zresztą też ostatnio nie cieszący się najlepszym zdrowiem. Bo pomysłów z Big Tomem czy Corluką na środku pod uwagę nie biorę-to jest prowizorka a jak ta się kończy wiadomo. Zwłaszcza w żyjąc w takim a nie innym kraju:)

Może i masz rację, może i nie. Nawet jeśli, to czy logika nie nakazuje pozbyć się najpierw tych, którzy nie mogą grać? Że Gallas kontuzjogenny? Jeśli on jest, to pokaż mi stopera, który nie jest! Zwróć też może uwagę na to jakim tytanem zdrowia jest Ferdynand. A to co napisał Sajmon - że jest pizdą i gra w najbardziej szmaciarskim klubie świata - jest już zupełnie osobną kwestią.

Marcin
Komentarzy: 1241
Miejscowość: Racibórz
- Niedziela [2010.08.29; 16:26]
A czy ja mówię żeby się nie pozbywać? Z tym Ferdinandem to też nie moja sprawa bo ja nic o nim nie pisałem. Ja tylko zwracam uwagę, że wcale nie jest tak superowo z obrońcami jak sugerujesz.

A tak generalnie to moim zdaniem błędem było sprowadzenie Gallasa i danie mu takiej pensji:zly: Nawet nie chodzi mi juz o to, że to dupek jest. Nie lepiej byłoby albo poczekać, albo sprowadzić kogoś naprawdę lepszego niż Daws i King? Dobrać Michaelowi partnera na parę lat?

Raptus1
Komentarzy: 267
- Niedziela [2010.08.29; 16:36]
http://www.premiershiptalk.com/2010/08/29/spurs-close-in-on-8m-signing/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+PremiershipTalk+(Premiership+Talk)

adipetre
Komentarzy: 1029
- Niedziela [2010.08.29; 20:32]
harry jest genialny:D

Komentarzy: 0
- Niedziela [2010.08.29; 23:20]
a mnie zastanawia to, że nikt nie mówi o konieczności kupna klasowego środkowego pomocnika. Ciągle tylko że napastnik, napastnik. A dla mnie numer 1 to środkowy pomocnik. W tej chwili wybitnych mamy dwóch : Modricia i Big Toma. Przeciętnych trzech : O'Hare, Livermore'a i Jenasa. Wchodzacego do druzyny Sandro. I BEZNADZIEJNEGO PALACIOSA KTORY GRA W PRAWIE KAZDYM MECZU!! Na początku byłem tym człowiekiem zachwycony, później po tragedii była już ... tragedia. Ten człowiek nie grał dobrze w piłkę, on w nią czasem dobrze grywał. A w tym sezonie to jakaś totalna pomyłka. Jest dla mnie pewne że on na tym poziomie, w tak wielkim klubie grać dobrze już nigdy nie będzie. On sobie może grać dobrze w swoim Hondurasie ( w ktorym na mistrzostwach mega wymiatał ) albo w prowincjonalnym Wigan. Ale nie w wielkim klubie z Londynu, gdzie 95% piłkarzy wieczorami buja się z panienkami po lokalach nocnych. On do naszej drużyny nie pasuje mentalnie i w tym momencie dla mnie to jest numer 1 do odstrzału. Ah żeby się spełniła wymiana Diarra-Palacios z prima aprillisowego żartu skaja...

adipetre
Komentarzy: 1029
- Poniedziałek [2010.08.30; 14:29]
Mam rozumiec Pawle, ze ew. transfer Scott Parkera by cie nie zmartwil?? Sandro to nie byle grajek, ma predyspozycje do gry w Anglii, wiec jego aklimatyzacja nie powinna potrwac tak dlugo, Palacios kiedys z dolka wyjsc musi,JJ niezle zagral ze Stoke, moze to dobry znak. Ja bym jednak powalczyl o tego napastnika. Gdzies czytalem ze probowalismy wypozyczyc z Interu Muntriego. Z kolei Inter chcial/chce od nas Bale'a oraz ... Jenasa(przynajmniej wg. Turynskiej prasy:D)

- Poniedziałek [2010.08.30; 15:15]
Luis Fabiano przedłużył kontrakt z sevillą do 2013 roku

- Poniedziałek [2010.08.30; 15:18]

Staxx
Komentarzy: 92
- Poniedziałek [2010.08.30; 15:37]
Paweł powiedział/a:

Dammit ! Teraz zostaje nam Huntelaar. :wnerw:

aapa
Komentarzy: 1979
Miejscowość: Kraków dawna stolica Polaków
- Poniedziałek [2010.08.30; 16:21]
Ale przecie była wcześniej informacja, że jest dla nas za drogi.

Staxx
- Poniedziałek [2010.08.30; 16:41]
Ale podobno Redknapp coś ugrał, media insynuowały że Fabiano ostatni mecz opuścił po to, żeby broń boże nie doznał kontuzji w momencie gdy faxy wędrują z Londynu do Sewilli.

W obu przypadkach trochę szkoda.

Staxx
Ale podobno Redknapp coś ugrał, media insynuowały że Fabiano ostatni mecz opuścił po to, żeby broń boże nie doznał kontuzji w momencie gdy faxy wędrują z Londynu do Sewilli.

W obu przypadkach trochę szkoda.

Staxx
yyyy...podwójny post do usunięcia ? ;|

Barti89
Komentarzy: 242
Miejscowość: Bydgoszcz
- Poniedziałek [2010.08.30; 18:59]
Defoe, Dawson i Crouch powołani do repry. Karton Cole również :)

Tottenham Hotspur jest bliski pozyskania piłkarza Aston Villi, Ashleya Younga. Anglik miałby się przenieść na White Hart Lane za 15 milionów funtów.

‹ pierwsza  ‹ wstecz  19  20  21  22  23  24  25    dalej ›  ostatnia ›

Użytkownicy Online:
Gości Online:
Zarejestrowanych użytkowników: 1701
Najnowszy użytkownik: Groogyboync
STRONA GŁÓWNA | KONTAKT | WSPÓŁPRACA | REDAKCJA | REKLAMA
Projekt i wykonanie: RAHU