Zgłaszajcie się jak najszybciej, przy okazji precyzując czy jedziecie jako zawodnik czy kibic i ile chcecie noclegów, 2 czy 1. Jeden kosztuje 20 zł. Nie wiem do kiedy trzeba odesłać formularz ale pewnie już niedługo więc proszę o zdecydowane działania. Z piniondzami też, bo zapłacić trzeba do 3 lutego!
PS. Nie ma swobodnego dostępu do komputera więc proszę Was o ogarnięcie tego jakoś. Tak żebym mógł siąść do kompa i powysyłać to od razu, najlepiej w przyszłym tygodniu. Chyba, że ktoś mnie wyręczy.
PS.2. Na stronie pojawią się też informacje o alternatywnych możliwosciach noclegów.
PS.3. Ktoś musi ogarnąć wpłaty. Zebrać kasę od nas i przelać gdzie trzeba.
Opłaty należy przelewać na podane konto w nieprzekraczalnym terminie do 3 lutego 2012r:
Bank Zachodni WBK S.A. 46 1090 1320 0000 0001 0822 2045
Adam Prankiewicz
Os. Słowackiego 18/33
64-980 Trzcianka
W tytule przelewu należy podać nazwę drużyny.
I chyba ostatnia rzecz, jak ktoś chce grać to musi podpisać oświadczenie, że nie ma zdrowotnych przeciwskazań etc
Zgłaszajcie się jak najszybciej, przy okazji precyzując czy jedziecie jako zawodnik czy kibic i ile chcecie noclegów, 2 czy 1. Jeden kosztuje 20 zł. Nie wiem do kiedy trzeba odesłać formularz ale pewnie już niedługo więc proszę o zdecydowane działania. Z piniondzami też, bo zapłacić trzeba do 3 lutego!
PS. Nie ma swobodnego dostępu do komputera więc proszę Was o ogarnięcie tego jakoś. Tak żebym mógł siąść do kompa i powysyłać to od razu, najlepiej w przyszłym tygodniu. Chyba, że ktoś mnie wyręczy.
PS.2. Na stronie pojawią się też informacje o alternatywnych możliwosciach noclegów.
PS.3. Ktoś musi ogarnąć wpłaty. Zebrać kasę od nas i przelać gdzie trzeba.
Opłaty należy przelewać na podane konto w nieprzekraczalnym terminie do 3 lutego 2012r:
Bank Zachodni WBK S.A. 46 1090 1320 0000 0001 0822 2045
Adam Prankiewicz
Os. Słowackiego 18/33
64-980 Trzcianka
W tytule przelewu należy podać nazwę drużyny.
I chyba ostatnia rzecz, jak ktoś chce grać to musi podpisać oświadczenie, że nie ma zdrowotnych przeciwskazań etc.