PANEL UŻYTKOWNIKA
Login:
Hasło:
ISS
Temat: MŚ RPA
‹ wstecz  1  2  3  4  5  6  7    dalej ›  ostatnia ›

me262schwalbe
Komentarzy: 227
Miejscowość: Kraków
- Niedziela [2010.06.13; 00:49]
Moje sympatie to tradycyjnie Hiszpania i Anglia; lubię Holendrów i Meksykanów a także kangury i yankesów, odwieczny wróg to przede wszystkim pierdoloni maccaroni i Niemcy;

jaroszy
Komentarzy: 808
Miejscowość: Bełchatów
- Niedziela [2010.06.13; 10:56]
Jestem trochę rozczarowany postawą Anglii . Wiem że reprezentacja USA to bardzo dobra drużyna ale mimo to spodziewałem się lepszej gry i ten remis 1:1 nawet nie ma co usprawiedliwiać tym przedszkolnym błędem Greena ,bo gra Anglii pozostawiała wiele do życzenia , z resztą skład też mnie zdziwił i muszę się przyznać że nie wiem czym sugerował sie stawiając na Heskey'a bo napewno nie jego wysoką formą.Blado wypadł także Milner którego w skladzie się również w ogóle nie spodziewałem. Zaczynam mieć wątpliwości czy Capello stawia na zawodników którzy prezentują obecnie najwyższą formę bo narazie na to nie wygląda.

Boyd
Komentarzy: 302
Miejscowość: Wrocław
- Niedziela [2010.06.13; 11:20]
Capello w pierwszym meczu totalnie zawiódł z doborem zawdników. Wystawił Milnera-by go zmienić po 30 minutach.Dziwna była też zmiana Kinga w przerwie (chyba że przez kontuzje). Carragher, którego nota bene chwalili ci żenujacy specjalisci w studiu tvp) jest wolniejszy i gorzej się ustawia. Taki Altidore objechał go i tylko cudem Anglicy uniknęli gola.
A kibicuję też Mexico, źle życze: tradycyjnie Niemcom i tym zadufanym w sobie, zbyt wielkim by sie wymieniać koszulkami Hiszpanom.

FallenOne
Komentarzy: 479
Miejscowość: Działdowo/warszawa
- Niedziela [2010.06.13; 11:25]
Co do ogolnej postawy sie zgadzam, ale tym razem stane w obronie Heskey'a. Choc dziwie sie, ze jest ciagle powolywany, chociaz nie gra kompletnie nic. Wczoraj jednak na tle Anglii, zaryzykowalbym nawet stwierdzenie, ze sie wyroznial. Ktorys z komentatorow angielskich nawet stwierdzil, ze to jeden z najlepszych jego wystepow w koszulce Anglii. Ja widze mnostwo ALE co do skladu, ale tez rozumiem skad one sie biora...Masz w skladzie i Gerrarda i Lamparda, a wiesz, ze za zadne skarby nie powinni wystepowac razem w skladzie, bo bedzie to, co bylo wczoraj, czyli zero kontroli srodka pola. Ale zdecyduj sie zostawic ktoregos z nich na lawie...Joe Cole'a Capello chyba zwyczajnie nie lubi, bo moim zdaniem za Milnera powinien wejsc wlasnie on, a nie SWP, ale przeciez nie moja rola w ocenianiu pracy tak utytulowanego trenera.
Chociaz musze przyznac, ze i tak najbardziej dziwi mnie, dlaczego w bramce Anglii nie stoi Joe Hart? Wiem, ze jest mlody, ale pewnosc siebie az z niego emanuje, broni swietnie i sprawia wrazenie jakby mial nerwy ze stali

FallenOne
Komentarzy: 479
Miejscowość: Działdowo/warszawa
- Niedziela [2010.06.13; 11:30]
Boyd, tez uwazasz, ze to bylo przykre i zenujace zarazem? :/

TataPsychopata
Komentarzy: 732
- Niedziela [2010.06.13; 12:22]
Ten Carragher dodatkowo faulowal goscia wychodzacego na czysta pozycje.Powinien byc karny/wolny i czerwona a nie bylo nic...

TataPsychopata
- Niedziela [2010.06.13; 13:06]
Ogladaliscie Korea-Grecja?Kapetanos,najwieksze drewno tych mistrzostw,moje odkrycie:) A Park jest wyborny.Korea moze daleko zajsc.

Barti89
Komentarzy: 242
Miejscowość: Bydgoszcz
- Niedziela [2010.06.13; 13:13]
Ledley King nabawił się urazu, który wyklucza go z występu w piątkowym meczu z Algierią

Didier
Komentarzy: 162
Miejscowość: Warszawa
- Niedziela [2010.06.13; 15:42]
Panowie czy ktoś moze mi wytłumaczyć dlaczego zszedł Milner? Bo bardzo sie zdziwiłem kiedy to zobaczyłem, kontuzja? W ogole nie rozumiem co robił Carragher w obronie oraz po kiego grzyba w bramce stał Green skoro jest jeszcze Hart. Mam nadzieje ze w meczu z Algierią zagra Dawson.

Wlasnie obejrzalem jednym okiem (bo dwoma oczami/okami sie nie dalo tego oglądać) mecz Algieria-Słowacja. Z ręką na sercu można powiedzieć, Nudny Mecz Nr 1 już poza nami. Płakać się chce kiedy sie widzi taką Słowenię, która sorry ale nic nie pokazała a tylko udowodniła że zawsze była cienka; niestety my byliśmy jeszcze gorszymi cieniasami dając się takim plastusiom ograć. USA i Anglia nie powinny miec wiekszych problemów z ograniem Słoweńców.

Liczę na Słowację z naszej byłej grupy eliminacyjnej, oni mają o wiele wiekszy potencjał niż Słoweńcy.
Jesli na ławkach siedzą jacyś skauci to juz mają w notesach pierwsze nazwiska: Enyeama i Haruna z reprezentacji Nigerii. Brawa dla tych dwóch panów.

TataPsychopata
- Niedziela [2010.06.13; 19:37]
Didier-'nudny mecz numer 1 juz poza nami'?Albo cos ze mna nie tak albo kablowka mi zle odbiera.Dla mnie prawie wszystkie mecze do tej pory byly nudne.Wszyscy sie bronia...dwie bramki strzelili tylko Koreanczycy.:bezradny: Licze na Australie dzisiaj.Narazie ten mundial to pod wzgledem emocji dla mnie tragedia.

adipetre
Komentarzy: 1029
- Niedziela [2010.06.13; 21:54]
Rewelacyjny jest Annan z Ghany.

ginola
Komentarzy: 1467
Miejscowość: Szczecin/Warszawa
- Poniedziałek [2010.06.14; 00:41]
Uuuuu czyżby wszyscy aż tak nie lubili Niemców, że nic nie napiszą? Ja muszę powiedzieć, że także zawsze kibicowałem przeciwko nim, ale teraz, no... z przyjemnością się ich ogląda. Nawet drużyna Klinsmanna w porównaniu z tą była drewniana.
Myślę że określenie "niemiecki walec" może dalej funkcjonować, nie jest to jednak już suchy, betonowy walec, tylko walec ze złota i diamentów. Technika użytkowa czy kombinacyjne rozegrania w iście południowym stylu. Zrobili na mnie dużo lepsze wrażenie niż np. Argentyńczycy, którzy są jeszcze bardziej techniczni, ale grali kompletnie bez głowy.

mosaj
Komentarzy: 873
Miejscowość: Głogów
- Poniedziałek [2010.06.14; 00:47]
Można za Niemcami nie przepadać, ale trzeba przyznać, że zagrali dziś znakomite spotkanie i jak dotąd zaprezentowali się najlepiej spośród drużyn stawianych w gronie faworytów. Loew postawił na młodość i była to słuszna decyzja - momentami Australijczycy wyglądali na ich tle jak drużyna podwórkowa i to taka nie będąca w formie :) Niemalże już legendarna niemiecka solidność została uzupełniona kreatywnością i fantazją takich gości jak Ozil, Muller, Cacau czy też Marin (choć ten akurat grał krótko) - to może być dla nich klucz do sukcesu, choć mam nadzieję, że ostatecznie zatriumfują podopieczni Capello :)

radeon
Komentarzy: 455
Miejscowość: Kraków
- Poniedziałek [2010.06.14; 10:58]
zgadzam sie annan zagral swietnie, wszedzie bylo go pelno, dobrze tez zagral boateng jak na 2 czy 3 mecz w kadrze... zaluje ze go puscilismy, wiem ze sprawial klopoty i w ogole, ale gosc jest utalentowany...wolalbym jego niz Jenasa w zespole.

Tak podsumowujac 3 dni: to w grupie A wszystko moze sie zdarzyc nie mam pojecia kto awansuje i nie zdziwilbym sie gdyby w tej grupie juz do konca byly tylko remisy...
W grupie B Argentyna 9 punktow o 2 miejsce Nigeria z Korea po 4 Grecja 0.
Grupa C jednak Anglia USA, choc slowenia moze troche namieszac Algieria mnie zaskoczyla negatywnie maja niezly potencjal, ale ich trener wystawia jakis nieciekawy sklad...Grupa D Ghana Niemcy Serbia, Australia 0 punktow (brak swiezej krwi, grupka emerytow na mundial przyjechala...) Zwyciestwa Niemiec, bym az tak nie przecenial, owszem efektowne, ofensywnie bardzo kreatywni (Ozil, Muller, Bastian, Lahm robia roznice i wszyscy w formie) ale zobaczymy jak w obronie beda grac z lepszym przeciwnikiem.

TataPsychopata
- Poniedziałek [2010.06.14; 14:43]
Wyglada na to ze Australia bedzie chlopcem(dziadkiem) do bicia.W takim razie kibicuje Danii:)

MARCUS
Komentarzy: 1335
Miejscowość: POZNAN
- Poniedziałek [2010.06.14; 15:30]
TataPsychopata powiedział/a:
Wyglada na to ze Australia bedzie chlopcem(dziadkiem) do bicia.W takim razie kibicuje Danii:)

"Okaz" przywiązania do barw. Dobrze, ze chociaż, po pierwszym meczu dokonałeś wyboru. Od nowego sezonu zacznij kibicować ManU, bo u nas może nie być aż tak fajnie. Jednak najlepiej jak w niedzielne wieczory będziesz oglądał JUKENDENS lub Jakonigładzą, na cholerę ci niezdrowe emocje piłkarskie.

TataPsychopata
- Poniedziałek [2010.06.14; 16:01]
MARCUS powiedział/a:
"Okaz" przywiązania do barw. Dobrze, ze chociaż, po pierwszym meczu dokonałeś wyboru. Od nowego sezonu zacznij kibicować ManU, bo u nas może nie być aż tak fajnie. Jednak najlepiej jak w niedzielne wieczory będziesz oglądał JUKENDENS lub Jakonigładzą, na cholerę ci niezdrowe emocje piłkarskie

Jak to pisalem to myslalem ze jest 0-0 i Dania byla atrakcyjna.Przegrali 0-2 a ja wciaz im kibicuje.Niesamowite jest moje oddanie Dunczykom.Licze na honorowe obywatelstwo.
A w ogole nigdzie nie napisalem ze przestaje kibicowac Australii wiec :milczek:
Nie znam tych programow(raczej nie ogladam tv) ktore wymieniles ale napewno sa ciekawe skoro je polecasz.

Barti89
- Poniedziałek [2010.06.14; 16:12]
Ekotto jaka fryzura :)

Barti89
- Poniedziałek [2010.06.14; 16:33]
Ten Elia naprawdę fajny piłkarz. Pojawił się teraz na gazecie artykuł o tym że odmienił obraz gry itp. i jest tam napisane - Ostatnio mówiło się o tym, że Elią interesuje się Arsene Wenger, któremu odpowiada styl gry kreatywnego pomocnika. Sam piłkarz twierdzi, że wolałby grać w barwach lokalnego rywala Arsenalu - Tottenhamie.

MARCUS
Komentarzy: 1335
Miejscowość: POZNAN
- Poniedziałek [2010.06.14; 17:46]
Widzę z logiką jesteś na bakier.Może chciałeś coś innego zawrzeć, jednak wyszło jak wyszło, więc jedno drugie elimnuje, tyle w temacie. No, ale w końcu w twoim przypadku to całkiem możliwe - drugi człon ksywy nie może być przypadkowy. A co do programów i twojej riposty, to powiem ci, że jest wyjatkowo dziecinna. Jest takie powiedzenie "nie trzeba na wszystkie choroby chorowa, żeby zostać lekarzem". Żebyś to bardziej rozkminił w tym przypadku to ci podpowiem, że nie musi nikt się zesrać, zeby wiedzieć, ze będzie śmierdziało.

‹ wstecz  1  2  3  4  5  6  7    dalej ›  ostatnia ›

Użytkownicy Online:
Gości Online:
Zarejestrowanych użytkowników: 1701
Najnowszy użytkownik: Groogyboync
STRONA GŁÓWNA | KONTAKT | WSPÓŁPRACA | REDAKCJA | REKLAMA
Projekt i wykonanie: RAHU