PANEL UŻYTKOWNIKA
Login:
Hasło:
ISS
Temat: Zimowe okienko
‹ pierwsza  ‹ wstecz  37  38  39  40  41  42  43  

DADI
Komentarzy: 151
Miejscowość: OOL
- Czwartek [2011.03.03; 19:53]
Vidal jest bardzo dobry, ale nie wiem czy lepiej do nas pasujący byłby Nuri Sahin, jego przerzuty na boisku są fenomenalne.Idealne dla rozbudowania akcji z kontry(szybki przerzut na stronę)

Zoolander
Komentarzy: 875
Miejscowość: Skwierzyna
- Piątek [2011.03.04; 14:48]
Kwadwo Asamoah, napastnik Udinese rodem z Ghany znalazł się w orbicie zainteresowań Man City i Tottenhamu ( Metro.co.uk)

Zoolander
- Niedziela [2011.03.06; 19:03]
Menadżer Tottenhamu - Harry Redknapp ma podobno nadzieję ściągnąć latem snajpera Chelsea - Didiera Drogbę, Anglik pragnie całkowicie zmienić atak w swojej drużynie, przez kiepską dyspozycję strzelecką. Defoe, Crouch i Pavluchenko - te trio w tym sezonie strzeliło jedynie 8 goli.

Reprezentantowi WKS-u do końca kontraktu pozostał jedynie rok i na dodatek ostatnio przesiaduje na ławce rezerwowych, co może zniechęcić go do klubu i poprzez to Tito odejdzie ze Stamford Bridge, lecz jeżeli wybierze zespół Kogutów będzie musiał liczyć się z obniżką płac.

Tottenham oprócz Drogby obserwuje czołowego strzelca francuskiej Ligue 1 - Kevina Gameiro, lecz będzie musiał wygrać o niego walkę z Arsenalem.

raku
Komentarzy: 1138
Miejscowość: Łowicz/Łódź
- Niedziela [2011.03.06; 20:47]
W przyszłym sezonie dwóch z trio Gameiro, Doyle, Hoarau musi trafić na WHL i nie ma bata!

Zoolander
- Środa [2011.03.09; 18:27]
Raku, coś dla Ciebie:

PSG striker Guillaume Hoarau is interesting Tottenham boss Harry Redknapp.

Redknapp is desperate to shake up his strike-force in the summer and is prepared to lose centre-forwards Roman Pavlyuchenko and Peter Crouch.

Crouch has been linked with Newcastle United this week, while Pavlyuchenko is on the shopping list of Roma's new owners.

Hoarau, 26, is being watched by Spurs scouts as Redknapp considers the France international for a summer move.

The former Le Havre star is contracted to PSG until 2013 and attracted an enquiry from Aston Villa boss Gerard Houllier last month.

A poza tym :

http://www.metro.co.uk/sport/football/856505-spurs-plan-to-hijack-victor-obinna-permanent-transfer-to-west-ham#ixzz1Eu6bTiY0

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1361987/Liverpool-set-win-race-sign-Moussa-Sissoko.html#ixzz1FTBQaPBa

Zoolander
- Czwartek [2011.03.10; 14:52]
Sergio Aguero i Diego Forlan chcą opuścić Atletico Madryt. Klub będzie starał się ich sprzedać latem do Tottenhamu za około 40 mln £ (Metro.co.uk)

Kanonierzy od dłuższego czasu mają problemy w defensywie. Kolejnym może być odejście Gaela Clichy - Czy przedłużę kontrakt? Nie wiem i na razie o tym mnie myślę . Będę na zastanowienie się miał czas latem, bo do końca sezonu jeszcze daleko. - powiedział w rozmowie z L’Equipe. Rozmowy na temat kończącego się latem 2012 roku kontraktu zostały wstrzymane. Clichym zainteresowane sa Liverpool i TOTTENHAM (Metro.co.uk)

Przepraszam za takie spamowanie :kwiatek:

Minio12
Komentarzy: 102
Miejscowość: Puławy
- Piątek [2011.03.11; 16:24]
Jestem za Doylem i Clichym.Z Didierem będzie ciężko, bo on wielokrotnie podkreśla, że albo skończy karierę w Chelsea, albo w Marsylii. Fajnie byłoby mieć Johnsona w składzie, ale założę się, że zgłoszą się po niego bardziej utytułowane kluby i do jednego z nich przejdzie.
Mało jest tak dobrych prawych obrońców jak on. Słyszałem, że interesuje się nim Juventus, Man Utd, Roma...a do lipca tych klubów jeszcze trochę przybędzie.

100wka
Komentarzy: 7
Miejscowość: Panki
- Sobota [2011.03.12; 06:50]
Minio12 powiedział/a:
Jestem za Doylem i Clichym.Z Didierem będzie ciężko, bo on wielokrotnie podkreśla, że albo skończy karierę w Chelsea, albo w Marsylii. Fajnie byłoby mieć Johnsona w składzie, ale założę się, że zgłoszą się po niego bardziej utytułowane kluby i do jednego z nich przejdzie.
Mało jest tak dobrych prawych obrońców jak on. Słyszałem, że interesuje się nim Juventus, Man Utd, Roma...a do lipca tych klubów jeszcze trochę przybędzie

Również jestem za Doylem i Clichym, choć nie ukrywam, że też cieszyłbym się z Johnsona.
Lecz Hoarau też bym nie pogardził ;)

Zoolander
- Niedziela [2011.03.13; 13:52]
Nowa dostawa:

Gomis, M'Villa i Bendtner(!).

A poza tym Barca daje 46 mln euro za Bale'a.

W razie odejścia Teveza City chce załatać dziurę, ściągając Defoe.

Marcin
Komentarzy: 1241
Miejscowość: Racibórz
- Niedziela [2011.03.13; 14:47]
Zoolander powiedział/a:

Tottenham oprócz Drogby obserwuje czołowego strzelca francuskiej Ligue 1 - Kevina Gameiro, lecz będzie musiał wygrać o niego walkę z Arsenalem

I w to mi graj. Obserwuje gościa, choć tylko na papierze i w skrótach, od dłuższego czasu. Robi postępy.

jasiowaty
Komentarzy: 398
Miejscowość: Turek / Poznań
- Niedziela [2011.03.13; 15:27]
100wka powiedział/a:
Również jestem za Doylem i Clichym, choć nie ukrywam, że też cieszyłbym się z Johnsona.
Lecz Hoarau też bym nie pogardził ;)

Doyle'a trzeba kupić, żeby przynajmniej przeciwko nam już bramek w lidze nie strzelał:D

Zoolander
- Niedziela [2011.03.13; 15:45]
Chciałem się powstrzymać, ale nie potrafię :rotfl:

http://www.sportingo.com/football/a19179_tottenham-surprise-link-ac-milan-striker

DADI
Komentarzy: 151
Miejscowość: OOL
- Niedziela [2011.03.13; 18:00]
W miejsce Teveza w City chcą kupić Defoe, to chcę Teveza w Tottenhamie.

Minio12
Komentarzy: 102
Miejscowość: Puławy
- Poniedziałek [2011.03.14; 08:12]
Mam nadzieję, że w lecie zrobimy dobre transfery ściągając dwóch, świetnych napastników. Jednym z nich powinien być Doyle, a drugim Llorente.

aapa
Komentarzy: 1979
Miejscowość: Kraków dawna stolica Polaków
- Poniedziałek [2011.03.14; 09:17]
Ale piękne bzdury wymyślają. City chce Defoe w miejsce Teveza? Bez komentarza.

Zlatan in = VdV out

martinbm
Komentarzy: 179
Miejscowość: Borki Małe/ Katowice
- Poniedziałek [2011.03.14; 09:49]
Vidal idealnie pasowałby do naszej gry i ligi angielskiej. Wczoraj cały mecz grał ze złamanym palcem i jeszcze coś z nadgarstkiem miał, jest nie do zajebania. Ale póki co, niech pogra jeszcze trochę w Leverkusen :D:D:D

‹ pierwsza  ‹ wstecz  37  38  39  40  41  42  43  

Użytkownicy Online:
Gości Online:
Zarejestrowanych użytkowników: 1701
Najnowszy użytkownik: Groogyboync
STRONA GŁÓWNA | KONTAKT | WSPÓŁPRACA | REDAKCJA | REKLAMA
Projekt i wykonanie: RAHU