PANEL UŻYTKOWNIKA
Login:
Hasło:
ISS
Temat: Flaga Spursmania.org!
‹ wstecz  1  2  3  4  5  6  

tomo89pl
Komentarzy: 69
Miejscowość: Wrocław
- Czwartek [2011.01.20; 09:16]
Przesłanie na fladze Sadzika jest i to na pewno. Niepowtarzalność zapadająca w pamięć na długo.

Marcin
Komentarzy: 1241
Miejscowość: Racibórz
- Czwartek [2011.01.20; 11:42]
md18 powiedział/a:
Podoba mi się. Jak dla mnie może byc zamawiana...chyba że. Połaczenie pomysłu Marcina i Sadzika. zostawiłbym chłopaków z południa bo odniesienie do regionu jest dobre. Natomiast to co pozostawiłbym do rozważenia to zmiana koncepcji z herbami. Otórz podoba mi sie MOCARNY Kogut projektu Marcina (wiadomo, że pewne elementy dopracuje) i w mocarny Orzeł Górnego Śląska łatwy w googlach do odszukania. Jesli moja koncepcja Wam nie pasi to zróbmy zamówienie projektu Sadzika - ale w tempie, żeby w Trzciance mogła zadebiutować

Na poniedziałek mogę to narysować i Wam pokazać. Nawet kolorowe będzie, nowe zabawki mam. Albo coś takiego-"mój" Kogut i Mocarny Orzeł trzymający się jak kumple? Eee, jak dam radę to narysuję to i to.

No i do flagi jednak się dorzucę.

Staszek
Komentarzy: 34
Miejscowość: Łaziska Górne
- Czwartek [2011.01.20; 13:42]
@Paweł Angole nie wiedzą gdzie Polska leży a będą wiedzieć, co to takiego Śląsk ? Flaga bardziej do wykorzystania na użytek domowego podwórka(czyt. Polski), choć niekoniecznie, dlatego sam herb wystarczy. I to druga sprawa. Jeżeli przerobimy oryginalny herb na mocarnego koguta to już nic nie zostanie z typowego skojarzenia ze SPURS. Mnie herby odpowiadają, a inni niech się wypowiedzą. Wolicie przerobić na mocarnego koguta i orła, czy zostawić ? Maciek się opowiedział, więc czekam na odpowiedź od innych.
No i czekam na pracę Marcina ;)

Komentarzy: 0
- Czwartek [2011.01.20; 20:35]
no ja wiem, tylko "South Boys" ";Pieronskie Hanysy", "Oberschlesien" za dużo tego śląska moim zdaniem :)nie można naprawdę tego rozłożyć po połowie jakoś?

Staszek
- Czwartek [2011.01.20; 21:52]
tylko, że Twoje jakoś niewiele mi mówi...konkretnie Paweł, jaki chciałbyś napis ? Ponadto może opowiedziałbyś się też co do herbów, bo nie pisze tych postów do siebie tylko do Was.

Komentarzy: 0
- Czwartek [2011.01.20; 22:00]
nie wiem, nie mam takiej wyobraźni niestety, więc trudno mi powiedzieć :) po prostu uważam, że jeśli coś ma być Tottenhamowo-śląskowe, to jednak żeby rzucał się w oczy i Tottenham i Śląsk. Powiesisz to gdzieś na płocie i nie każdy musi wiedzieć, ze kuropatwa na piłce do kosza to herb Tottenhamu, a nawet jeśli to identyfikacja tego trochę mu zajmie :)

Marcin
Komentarzy: 1241
Miejscowość: Racibórz
- Czwartek [2011.01.20; 22:59]
Sadzik a skąd wziąłeś ten podpis South Boys?:) Bo pewien byłem, że gdzieś już to widziałem i miałem rację. Kibice Newcastle mają podobną grafikę. Dlatego dla mnie taki motyw odpada.

Staszek
- Czwartek [2011.01.20; 23:21]
w googlach w images znalazłem, ale masz rację ! pogrzebałem i Newcastle ma baardzo podobną, tylko ich grafa bardziej profesorska :rotfl:
Ale south boys akurat zostawmy, tylko tą szarfę się zmieni.
Działaj maestro, ja już jestem zmęczony. Żaden ze mnie grafik, a wszystkim nie dogodzisz.

md18
Komentarzy: 474
Miejscowość: Chorzów - Oberschlesien
- Piątek [2011.01.21; 09:55]
Panowie jesli zrobienie flagi zostanie zlecone profesjonalnej firmie (miesięcznik TMK - tam m.in się reklamuja)to mysle,że to będzie jak z dziarami - dajesz pomysł i ogólny zarys a resztą zajmuja się kolesie może nie będący większymi profesjonalistami od was, ale dysponujący lepszym sprzetem, oprogramowaniem, doswiadczeniem. co do uwag Pawła to uwazam,że nalezy sie skupić na max. 2 jezykach. Bo Oberschleisen, South Boys, Polska, Spursmania to za wiele więc myślę że Górny Śląsk pisany gwarą zamiast nazwy niemieckiej a reszta jak leci.

md18
- Piątek [2011.01.21; 10:09]
http://www.szaliki.com/?k=pokaz&id=22#

Staszek
- Piątek [2011.01.21; 16:04]
no właśnie, może postawmy na prostotę ? sam znaczek Tottenhamu i takie napisy ? co Wy na to ?

md18
- Piątek [2011.01.21; 19:22]
Jeśli starczy Wam cierpliwości to przejzyjcie flagi zrobione przez firmę do której odnosi się link. Jest tam flaga whu z Kalwarii. Pomysł Sadzika ale : jak na fladze whu z jednej strony herb THFC z drugiej Górny Śląsk a po środku napis ( Tottenham, Spursmania, South Boys itp.)

Michał(el Skuterro)
Komentarzy: 35
Miejscowość: Gliwice
- Czwartek [2011.03.10; 09:59]
WITAM !!! Gliwice z dumą oznajmiają, że powstała kolejna flaga. Po fladze Pawła Morgi jest to druga flaga Spursmaniaków. Jeżeli są inne to zachęcam do dumnej prezentacji.

http://www.myspace.com/563996754/photos/1486219#%7B%22ImageId%22%3A1486218%7D

pozdrawiam

‹ wstecz  1  2  3  4  5  6  

Użytkownicy Online: Topola2994,
Gości Online:
Zarejestrowanych użytkowników: 1701
Najnowszy użytkownik: Groogyboync
STRONA GŁÓWNA | KONTAKT | WSPÓŁPRACA | REDAKCJA | REKLAMA
Projekt i wykonanie: RAHU