PANEL UŻYTKOWNIKA
Login:
Hasło:
ISS
Temat: MŚ RPA
‹ pierwsza  ‹ wstecz  5  6  7  8  9  10  11    dalej ›  ostatnia ›

adipetre
Komentarzy: 1029
- Sobota [2010.06.19; 00:41]
Wg. mnie Barry zagral badzo przecietnie, zanotowal mnostwo strat, byl nieporadny, niestety ale Anglicy na tym turnieju wiele nie osiagna, az kipia zmeczeniem, bezsilnoscia, Rooney jest totalnie zajechany.

Didier
Komentarzy: 162
Miejscowość: Warszawa
- Sobota [2010.06.19; 06:49]
To co wczoraj grała Anglia to normalnie ból zębów, jakbym oglądał mecz z naszej Ekstraklasy. W środę w meczu ze Słowenią Defoe musi zagrać od początku a Rooney na ławkę bo ten chłopak wygląda na totalnie zajechanego. I bezwzględnie Gerrard albo Lampard niech tez usiądzie obok Becksa, ci dwaj wyglądali wczoraj żałośnie (kocie ruchy Gerrarda przypominały mi Iwańskiego z Legii). Najstraszniejszy był jednak Glen Johnson, nie mogłem na niego patrzeć.

Mam wrażenie, że ten turniej to będzie triumf zespołów południowoamerykańskich. Argentyna ze swoim trenerem/kibicem (nie wierze ani troche w zdolności trenerskie Diego) to pistolet któremu sie skonczy amunicja w starciu z ułożonym zespołem. Coraz bardziej też wygląda na to, że to Niemcy (jesli chodzi o Europę) będą rozdawać karty; wczorajszy mecz z Serbami to tylko zacięcie sie tego szwabskiego MG-42, zaraz znowu będzie równe staccatto. Nie wiem jak oni to robią qrwa, że to są zawodnicy wyłącznie z bundesligi, która oprocz Bayernu jest taka sobie, a razem w reprze grają znakomicie.
Meksyk gra sympatycznie, ale za słabi na więcej niż 1/8. Serbia - bardzo duży potencjał, ale kompletny brak zimnej krwi i chaos. Gdyby nie czerwona kartka dla Klosego to Serbowie juz wczoraj by sie zegnali z mundialem.

Komentarzy: 0
- Sobota [2010.06.19; 07:41]
wczoraj komentator powiedział że ten mecz Anglików kibice oglądają ze zgrzytaniem zębów. Myślę że lepiej się go oglądało ze zgrzytaniem pochwy :P

Barti89
Komentarzy: 242
Miejscowość: Bydgoszcz
- Sobota [2010.06.19; 09:43]
Dlaczego ten Capello tak jest przywiązany do nazwisk? Wystawia Heskeya , później go zmienia. Zwala Lennona - najlepszego z najgorszych i wpuszcza najgorszego SWP. Co tu się dzieje? Gdzie jest J.Cole? Gdzie jest agresja Rooney'a? Piłke mu lekko odskoczy a on zamiast atakowac to stoi i się patrzy. Ze Słowenią prawie na pewno zagra Upson bo co ? Dawson ma zagrac ? Przeciez Capello WOLI Upsona :plask:

Coś czuję że Włosi jeszcze wszystkim pokażą

radeon
Komentarzy: 455
Miejscowość: Kraków
- Sobota [2010.06.19; 10:05]
Bedzie ciekawie w ostatnim meczu Anglikow, bo Slowency tez graja o wszystko i remis daje im awans. O ile Capello nie zmieni koncepcji i nie zacznie grac ofensywniej i szybciej pilka , a Gerrard, Lampard i Barry razem na boisku to pomylka i do tego kosztem lewego skrzydla...to nie widze ich w 1/16. Panie Capello trzeba wybrac na def Carrick/Barry i na ofensywnym Gerrard/Lampard. Jego wystawianie SWP kosztem J.Cole'a przemilcze...A w ataku postawic na spurs Defoe z Crouchem sie niezle rozumieja i do tego wyglada na to ze sa w lepszej formie niz Rooney Heskey... Tylko ze Capello to trener przywiazany do swoich ulubiencow i braknie mu cochones zeby posadzic Roo na lawce...

Zoolander
Komentarzy: 875
Miejscowość: Skwierzyna
- Sobota [2010.06.19; 10:08]
http://demotywatory.pl/1775113/Boska-reka-Diego

:rotfl:

radeon
- Sobota [2010.06.19; 10:12]
Co do Niemcow to moze i graja ladnie ale moga miec duze klopoty z wyjsciem z grupy... Jak dzisiaj Ghana wygra z Australia to ma 6 punktow i wystarcza im remis z Niemcami co jest bardzo prawdopodobne biorac pod uwage ze Ghana byla w meczu z Serbia lepsza...Serbowie tez nie wypuszcza szansy z rak i pokonaja slabych Austalijczykow i aufiderzin (czy jak to sie pisze) tez stawialbym ze z Europy najlepiej wypadna Wlosi ewentualnie Serbowie/Niemcy jak awansuja.

MARCUS
Komentarzy: 1336
Miejscowość: POZNAN
- Sobota [2010.06.19; 11:23]
me262schwalbe powiedział/a:
Dla mnie woogle to jakiś abstrakt, pier...... maccaroni ustawia Anglików :nerwus: nigdy chyba nie zroumie, że Anglicy nie potrafią grać jak ci wszarze

Lepiej ci jak komuś nawtykasz?? Wszarzu.

radeon
- Sobota [2010.06.19; 11:24]
ktos z angielskich fanow na jakims forum napisal ze zaden zespol w historii world cup nie wygral jeszcze pucharu grajac 4-4-2 (capello wake up), nie wiem czy to prawda ale ciekawe spostrzezenie...zreszta widac ze 4-4-2 jest w odwrocie na rzecz 4-3-3, 4-5-1 a niektore zespoly latynoskie poszly jeszcze dalej i graja 3-1-3-3 lub 3-4-3 (meksyk, chile, argentyna) i graja one w tym momencie bardzo widowiskowo...

jeszcze jedno co do Diego to trzeba przyznac ze zyskuje plusiki (podobala mi sie jego wypowiedz ze ma 23 podstawowych pilkarzy ze w 2 meczu z Korea zmienia innych graczy i ogrywa sobie rezerwowych. Pasji tez nie mozna mu odmówić...

A tu juz mnie rozwalil:
http://www.youtube.com/watch?v=vkzwXCNziSE&feature=player_embedded

kamildoman
Komentarzy: 142
- Sobota [2010.06.19; 13:12]
http://w652.wrzuta.pl/film/aYF4X23Csl6/wayne_rooney_vs_english_fans

aapa
Komentarzy: 1979
Miejscowość: Kraków dawna stolica Polaków
- Sobota [2010.06.19; 14:34]
Zęby mnie cały czas bolą mimo, że nie zaliczam się do kibiców reprezentacji Anglii. Trzymam za nimi ze względu na kilku kogutów. Barry (traci piłki, podaje do przeciwnika), Carra (strach w oczach), Rooney (bez formy, potyka się o własne nogi), Lampard (nie może znaleźć sobie miejsca), Heskey (prowokuje to co u nas nazywało się "długa na Croucha";), są do posadzenia na ławie. Dwóch Coleów na lewą, Lennon i Johnson na prawą, Defoe i Crouch do ataku, Dawson na środek obrony. Nie ma oczywiście gwarancji, że coś to pomoże, bo n jako takim poziomie nie gra absolutnie nikt. Capello podejmuje też decyzje poniżej poziomu, który reprezentuje. Plus tego taki, że zawodnicy wcześniej będą w domu.

Marcin
Komentarzy: 1241
Miejscowość: Racibórz
- Sobota [2010.06.19; 18:07]
Oj, tak, katastrofalnie zagrali Anglicy. W zasadzie wszyscy, choć coś tam chciał Lennon. Ale i tak najsłabszy był Heskey. Co on robi w wyjściowej 11, ba w kadrze na mundial, to nie mam pojęcia. Rozumiem, że silny, wysoki, zmeczy obrońców, wysoką piłke zgra, przy wolnych pomoze...No, ale co z tego, że obrońcy się od niego odbijają jak od ściany skoro piłka robi to samo:blee: Słabszych napadziorów mają chyba tylko drużyny pokroju Korei Płn czy Nowej Zelandii. Choć w tym drugim wypadku nie zdziwiłbym się jakby Rory Fallon zagrał nawet lepiej niż Heskey. A na pewno zrobiłby to Crouch. Jako, że Anglików lubię, liczę, że Capello trzyma się tych samych nazwisk bo ma w tym jakiś ukryty plan a nie ze strachu. A na razie tak to wygląda. Idzie do dupy, ewidentnie coś zmienić tzreba to zdejmuje Lennona-zamiast tragicznych Heskeya, Lamparda czy Gerrarda:bezradny: A jak Capello nie zmieni oblicza drużyny, i nie postawi na Defoe (w formie jest) lub Croucha, Cole'a i Dawsona to niech im Słowenia spuści taaakie lanie i wysle do domu. Tego się oglądać nie da:blee:

koko
Komentarzy: 327
- Sobota [2010.06.19; 18:15]
varba powiedział/a:
W takim razie kim są Polacy koko? Nie zakwalifikowaliśmy się z najłatwiejszej grupy w historii footballu. Capello w tym meczu dorównał Domenechowi, drużyna sobie nie radzi a ten zero reakcji!

Ale Polacy nie są traktowani za każdym razem jako jeden z faworytów do zdobycia MŚ chyba...zresztą co tu mają wspólnego Polacy?

varba
Komentarzy: 2541
- Niedziela [2010.06.20; 09:38]
Na pewno byliśmy traktowani jako faworyci do zajęcia minimum 2 miejsca w grupie i grę w barażach. Nie lubię oceniania całych nacji, bo Rooney i Lampard to nie cała Anglia. Kilku kolesi w pubie, któryś tam ktoś spotkał, pijących bez umiaru to też nie cała Anglia. Tak jak nie wszyscy Polacy kradną.

Komentarzy: 0
- Niedziela [2010.06.20; 11:04]
radeon@ - nie wiem kto to napisał ale napisał głupotę. Włosi grali 4 lata temu w ataku z Tottim i Tonim. Nawet mieli 3 nominalnych środkowych pomocników jak Anglia teraz. Nie zależy to od ustawienia. W 2002 Niemcy też grali z dwójką w ataku i do finału doszli.

Boyd
Komentarzy: 302
Miejscowość: Wrocław
- Niedziela [2010.06.20; 15:33]
W interesie wielkiego Tottenhamu, który wreszcie wrócił na należne mu miejsce :) - powinniście wszyscy kibicować Anglii w środę, gdyż jak nie wygrają, to Capello zostanie niewątpliwie wylany (profilaktycznie usunęli mu klauzulę o 6 mln odszkodowaniu z kontraktu), a jego następcą zostanie już na pewno Anglik tym razem ,a kto był menagerem sezonu, czyż nie Harry? który przecież nie odmówi krajowi w potrzebie.No chyba że schedę przejmie David Beckham:)

varba
- Niedziela [2010.06.20; 16:10]
Włosi jak na razie przegrywają z Nową Zelandią, pewnie Włosi to odrobią, ale teraz nie mogą przynajmniej grać tej nudnej piłki do której przyzwyczaili, zwłaszcza gdy strzelają pierwsi! ;)

varba
- Niedziela [2010.06.20; 16:35]
De Rossi już przyaktorzył w polu karny, czyli Włosi grają w swoim stylu!

MARCUS
Komentarzy: 1336
Miejscowość: POZNAN
- Niedziela [2010.06.20; 16:58]
Ja pierdolę, może rozpocząłbyś od tego, że NZ trafiło ze spalonego?? Faktycznie ci Włosi to gówno straszne. Co by nie zrobili to albo aktorzą, albo nudni są, albo... Szkoda tylko , że ci makaroniarze, wszarze i obślizgłe kluchy, jakoś MŚ bronią a takie Angole to mogą sobie o tym co najwyżej na razie pomarzyć. Jakoś to goście pokroju Terrego czy A.Cole'a walą żonę kolegii, a nie ludzie jak Cannavaro, Del Pierro czy Buffon. Jakoś to Włosi potrafią grać w każdej lidze, a Oweny mogą sobie bezpiecznie jaja lizać na estadio, bo ławka stabilna jest. Za co nie są odpowiedzialni? Za gradobicie? Pewnie i tak są zamieszani.

varba
- Niedziela [2010.06.20; 17:51]
No wybacz ale tak do końca nie było widać czy to Włoch dotknął piłkę głową czy Nowozelandczyk. Co ma piernik do wiatraka, ja dziś oglądam mecz Italia- New Zeland, a nie Angole. Angola nie gra na tych mistrzostwach :P A na poważnie na razie Włosi mają tyle punktów co Anglia. A mistrzostwo wygrali z Francją, nie muszę przypominać co zrobił ten święty włoski piłkarz Marco Materazzi. Włosi zawsze robią wałki i chciałbym żeby na tych mistrzostwach nie uszły im na sucho

‹ pierwsza  ‹ wstecz  5  6  7  8  9  10  11    dalej ›  ostatnia ›

Użytkownicy Online: MARCUS,
Gości Online:
Zarejestrowanych użytkowników: 1701
Najnowszy użytkownik: Groogyboync
STRONA GŁÓWNA | KONTAKT | WSPÓŁPRACA | REDAKCJA | REKLAMA
Projekt i wykonanie: RAHU