PANEL UŻYTKOWNIKA
Login:
Hasło:
ISS
Temat: praca magisterska nt. Spursów ??

scoolony
Komentarzy: 52
Miejscowość: ZG
- Piątek [2009.12.04; 19:03]
Witam kolegów Spursmaniaków!
Mam do was pytanko: orientujecie się może czy THFC prowadzi jakikolwiek marketing międzynarodowy? Słyszałem na razie tylko o umowie z drużyną Internacionalu, ale czy jest to też związane z kreowaniem wizerunku Spursów w Brazylii, czy to tylko umowa czysto sportowa? Może macie jakieś pomysły o czym możnaby napisać w temacie "Kreowanie międzynarodowego wizerunku klubu piłkarskiego na przykładzie THFC"?? Może prowadzą jakąś sprzedaż gadżetów gdzieś poza UK? Jakieś sklepy firmowe itp? Jakieś tournee pokazowe może robili?? :P
Z góry dzięki za pomysły i rady :)

PS. tak w ogóle to jeszcze nie zdecydowałem się ostatecznie na taki temat, muszę też napisać maila do klubu z pytaniem czy istnieje w ogóle szansa na udostępnienie jakichś ciekawych materiałów na ten temat...

czapla
Komentarzy: 88
Miejscowość: Grójec/Warszawa
- Piątek [2009.12.04; 19:36]
nie musisz zawracać głowy nikomu w klubie. poczytaj dokładnie stronę oficjalną. to kopalnia wiedzy... i przemyśl to wszystko jeszcze raz:)

Skaju
Komentarzy: 343
Miejscowość: Legnica/Wrocław
- Piątek [2009.12.04; 19:58]
słuchaj czapli, bo lepszego rozmówcy na ten temat nie znajdziesz tutaj ;)

varba
Komentarzy: 2541
- Piątek [2009.12.04; 19:59]
Co sezon latają do Azji, tam promować markę Spurs i sprzedawać nasze produkty, w tym roku też byli. Grali towarzyskie mecze z West Hamem i Hull. Mają też podpisaną podobną umowę z jakimś chińskim klubem ale nie pamiętam nazwy, posłuchaj kolegi i poszperaj na głównej. Jeśli chodzi o pisanie do klubu to chyba Paweł pisał i nie dostał odpowiedzi chyba, ale jego się zapytaj!

Komentarzy: 0
- Piątek [2009.12.04; 20:22]
ja z kolegą kiedyś zrobiliśmy tak, że napisaliśmy do wszystkich klubów z Premier League, ale to już dobrych kilka lat temu, z prośbą o przesłanie różnych ciekawostek itp ... Odpowiedział tylko Arsenal. Przesłał nam różne pierdółki ciekawe o historii Arsenalu, różne artykuły, zdjęcia ... Kolega kibic Arsenalu się ucieszył.

scoolony
Komentarzy: 52
Miejscowość: ZG
- Piątek [2009.12.04; 20:27]
hehe dzięki panowie za cenne wskazówki!

Jeśli chodzi o maila, to nic straconego jeśli nie odpiszą, ewentualnie zadzwonię do klubu i się przelecę do Londka (będzie pretekst do obejrzenia kolejnego meczu). Jak im tam wpadnę osobiście na WHL to nie będą mieli wyboru :P

Użytkownicy Online:
Gości Online:
Zarejestrowanych użytkowników: 1701
Najnowszy użytkownik: Groogyboync
STRONA GŁÓWNA | KONTAKT | WSPÓŁPRACA | REDAKCJA | REKLAMA
Projekt i wykonanie: RAHU