Witam kolegów Spursmaniaków!
Mam do was pytanko: orientujecie się może czy THFC prowadzi jakikolwiek marketing międzynarodowy? Słyszałem na razie tylko o umowie z drużyną Internacionalu, ale czy jest to też związane z kreowaniem wizerunku Spursów w Brazylii, czy to tylko umowa czysto sportowa? Może macie jakieś pomysły o czym możnaby napisać w temacie "Kreowanie międzynarodowego wizerunku klubu piłkarskiego na przykładzie THFC"?? Może prowadzą jakąś sprzedaż gadżetów gdzieś poza UK? Jakieś sklepy firmowe itp? Jakieś tournee pokazowe może robili?? :P
Z góry dzięki za pomysły i rady :)
PS. tak w ogóle to jeszcze nie zdecydowałem się ostatecznie na taki temat, muszę też napisać maila do klubu z pytaniem czy istnieje w ogóle szansa na udostępnienie jakichś ciekawych materiałów na ten temat
Witam kolegów Spursmaniaków!
Mam do was pytanko: orientujecie się może czy THFC prowadzi jakikolwiek marketing międzynarodowy? Słyszałem na razie tylko o umowie z drużyną Internacionalu, ale czy jest to też związane z kreowaniem wizerunku Spursów w Brazylii, czy to tylko umowa czysto sportowa? Może macie jakieś pomysły o czym możnaby napisać w temacie "Kreowanie międzynarodowego wizerunku klubu piłkarskiego na przykładzie THFC"?? Może prowadzą jakąś sprzedaż gadżetów gdzieś poza UK? Jakieś sklepy firmowe itp? Jakieś tournee pokazowe może robili??
Z góry dzięki za pomysły i rady
PS. tak w ogóle to jeszcze nie zdecydowałem się ostatecznie na taki temat, muszę też napisać maila do klubu z pytaniem czy istnieje w ogóle szansa na udostępnienie jakichś ciekawych materiałów na ten temat...