PANEL UŻYTKOWNIKA
Login:
Hasło:
Temat: Sałatka transferowa, czyli ogórki letniego okna.
1  2  3  4  5  6  7    dalej ›  ostatnia ›

Yido
Komentarzy: 190
Miejscowość: Łódź
- Sobota [2010.05.15; 22:32]
A ja proponuję się dzielić wszelkimi nowinkami transferowymi, nawet tymi największymi plotami, no i oczywiście, tymi ze sprawdzonych źródeł. Więc zacznę od transferu Raula Gonzaleza z Realu. Hiszpańska Marca powiedziała, że byłby to świetny transfer dla naszego zespołu, bo Hiszpan jest głodny gry i bramek. Padłem, jak to zobaczyłem... :plotki:

yid76
Komentarzy: 59
- Sobota [2010.05.15; 22:47]
Ale o tych "ogórkach" to najlepiej zeby bylo jak najmniej w tym temacie:D

kefir
Komentarzy: 4
- Sobota [2010.05.15; 23:07]
Słyszałem już o Gallasie, Raúlu, Oscarze Cardozo, Richardsie, Bellamym, Huntelaarze, Muntarim, Dżeko i Gerrardzie. Na transfery większości z nich bym się nie pogniewał, ale taki chociażby Raúl brzmi już nie najlepiej. Oj, w tym okienku plot o nas będzie całe mnóstwo :]

Jak dla mnie, Dżeko + Muntari + drugi bramkarz i jesteśmy w domu ;)

Yido
- Sobota [2010.05.15; 23:14]
No i celem jest pozbyć się Keane'a. Nie wiem, jak z Jenaaem... Ale schylałbym się ku jego odejściu. A Dzeko, bardzo chętnie:)

md18
Komentarzy: 280
Miejscowość: Chorzów - Oberschlesien
- Niedziela [2010.05.16; 10:48]
Jasiek robisz milowy krok ku zerwaniu Chorzowsko- rts-owskiej sztamy !!!!!!!!!! Jakie pozbycie się Keano ?! Byłes chyba o 23:14 mocno zmeczony ! Balcerowicz musi odejść he he Keano katogorycznie NIE !!!

Yido
- Niedziela [2010.05.16; 11:57]
Heheh, nie dążę do zrywania żadnych sztam:) Ale Keane, Maciek, na prawdę myślisz, że on się odbuduje i pomoże nam w bojach europejskich?

jaroszy
Komentarzy: 233
Miejscowość: Bełchatów
- Niedziela [2010.05.16; 12:06]
Nie miał bym nic przeciwko Dżeko choć może być ciężko go ściągnąć do nas .W pomocy z miłą chęcią widziałbym u nas Pienaara bądź Bilaletdinowa który nie ma pewnego miejsca w Evertonie a jest to bardzo ciekawy pilkarz i warto by było się nim zainteresować.W obronie przydałby się np.Neven Subotić ,natomiast role drugiego bramkarza spurs przyjął by z pewnością Schmeichel .

mosaj
Komentarzy: 388
Miejscowość: Głogów
- Niedziela [2010.05.16; 14:14]
Dziś pojawiło się kolejne nazwisko - Benoit Tremoulinas, lewy obrońca Bordeaux. Dobry zawodnik, ale nie wiem, czy jest nam AŻ tak potrzebny ;)

MARCUS
Komentarzy: 892
Miejscowość: POZNAN
- Niedziela [2010.05.16; 17:16]
Yido powiedział/a:
Heheh, nie dążę do zrywania żadnych sztam:) Ale Keane, Maciek, na prawdę myślisz, że on się odbuduje i pomoże nam w bojach europejskich?

to nie są ruiny pokroju rzymskiego koloseum, żeby było o co dbać i co odbudowywać. Ten teren należy zrównać z ziemią, zaorać, posiać trawkę i jak najszybciej zapomnieć :cwaniak::cwaniak: Takiej nadziei na rezlizację tego planu nie miałem juz dawno:ok:

Paweł
Komentarzy: 1784
Miejscowość: Tychy
- Niedziela [2010.05.16; 18:12]
Arda Turan?

koko
Komentarzy: 252
Miejscowość: Warszawa
- Niedziela [2010.05.16; 18:40]
Paweł powiedział/a:
Arda Turan?

no niby:mysli:

kefir
Komentarzy: 4
- Niedziela [2010.05.16; 20:54]
Wszyscy wiemy, jak wiele z naszych niedawnych nabytków miało (ma) problemy z aklimatyzacją w Anglii czy przystosowaniem się do brytyjskiego stylu gry. Gio, Gomes, Pawliuczenko... Dlatego może jednak lepiej skoncentrować się na ściąganiu piłkarzy z lig angielskiej, niemieckiej czy francuskiej zamiast stawiać na kolejną niewiadomą - taką jak Arda.

scoolony
Komentarzy: 47
Miejscowość: ZG
- Niedziela [2010.05.16; 22:38]
Turan jest zajebisty, tylko to jest skrzydłowy, czyli Bale musiałby grać z tyłu w takim razie... obczajcie sobie filmiki na youtube o tym turku :)

Marek
Komentarzy: 367
Miejscowość: Lublin
- Poniedziałek [2010.05.17; 12:41]
HR lubi Joe Cole'a. Cole'owi kończy się kontrakt...
Ciekawe co z tego wyniknie. :bezradny:

Marek
Komentarzy: 367
Miejscowość: Lublin
- Poniedziałek [2010.05.17; 12:45]
Plotek będzie wiele. Pamiętajcie jednak o jednym. Nie mozemy myśleć już kategoriami że jakiś NOWY zawodnik zajmie miejsce STAREMU. Przykład TURAN-BALE.
Jeśli chcemy grac w LM i co najważniejsze wejsć do niej w następnym sezonie musimy mieć po 2 KLASOWYCH zawodników na każdej pozycji. Nie ma innego wyjścia. Przy całym szacunku dla Kaboul'a- on wszystkich dziur nie załata (w razie kontuzji, kartek, przemęczenia itp ).

md18
Komentarzy: 280
Miejscowość: Chorzów - Oberschlesien
- Poniedziałek [2010.05.17; 14:39]
Nie wiem jaki jest poziom zadowolenia z Gio ale może jest realne przekazanie jego karty + gotówki za Turana.
Co do Joe Cola to ja podobnie jak Harry widziałbym go na WHL ale pytaniem (na razie bez odpowiedzi) jest jak zostałby przyjety przez kibiców po tych delikatnie mówiac niepochlebnych opiniach na nasz temat:glupek:

ginola
Komentarzy: 1075
Miejscowość: Szczecin/Warszawa
- Poniedziałek [2010.05.17; 16:45]
Marek powiedział/a:
HR lubi Joe Cole'a. Cole'owi kończy się kontrakt...
Ciekawe co z tego wyniknie. :bezradny:

Najprawdopodobniej to, że Redknapp dalej będzie go lubił a Cole dalej będzie grał w Chelsea, ewentualnie pójdzie do klubu pokroju MU czy Realu:D

scoolony
Komentarzy: 47
Miejscowość: ZG
- Poniedziałek [2010.05.17; 18:34]
Marek powiedział/a:
Plotek będzie wiele. Pamiętajcie jednak o jednym. Nie mozemy myśleć już kategoriami że jakiś NOWY zawodnik zajmie miejsce STAREMU. Przykład TURAN-BALE.
Jeśli chcemy grac w LM i co najważniejsze wejsć do niej w następnym sezonie musimy mieć po 2 KLASOWYCH zawodników na każdej pozycji. Nie ma innego wyjścia. Przy całym szacunku dla Kaboul'a- on wszystkich dziur nie załata (w razie kontuzji, kartek, przemęczenia itp )

Jak nie możemy myśleć że jakiś zawodnik zajmie miejsce innego? Chyba chodzi o ustawienie pierwszej 11 nie? Przecież ani Bale ani Turan w dobrej formie nie będą w Tottenhamie po to żeby siedzieć na ławie. Wiadomo im więcej na pozycję tym lepiej, ale Turan nie byłby kupiony jako zmiennik tylko z zamiarem zmieszczenia go w 11 i prawdopodobnie kosztem Bale'a w pomocy.

Harry Hotspur
Komentarzy: 277
Miejscowość: Londyn
- Poniedziałek [2010.05.17; 21:13]
Marek powiedział/a:
HR lubi Joe Cole'a. Cole'owi kończy się kontrakt... Ciekawe co z tego wyniknie. :bezradny:

nie chcial bym widziec cole`a w naszych barwach. koles wypial sie na nas w przeszlosci, glosil wszem i wobec swa lojalnosc do kibicow west hamu i chelsea i zarzekal sie ze nigdy do nas nie przejdzie. nagle gdy pojawia sie perspektywa gry w lm w koszulce spurs i zarobienia kilku baniek, joe zapomina o swoich zasadach i gotowy jest dolaczyc do nas... walic go, nie sadze takze aby kibice na whl go zaakceptowali...

MARCUS
Komentarzy: 892
Miejscowość: POZNAN
- Wtorek [2010.05.18; 17:21]
Święte słowa Harry od Hotspur'nów :) Zawsze twierdziłem, że trzeba się szanowac. :brawo:

1  2  3  4  5  6  7    dalej ›  ostatnia ›

Użytkownicy Online:
Gości Online:
Zarejestrowanych użytkowników: 343
Najnowszy użytkownik: peter09
STRONA GŁÓWNA | KONTAKT | WSPÓŁPRACA | REDAKCJA | REKLAMA
Projekt i wykonanie: RAHU