PANEL UŻYTKOWNIKA
Login:
Hasło:
ISS
Temat: Tottenham - Manchester United

Matthias
Komentarzy: 3
Miejscowość: Częstochowa
- Wtorek [2008.12.09; 18:26]
Już w tą sobotę, 13 grudnia zagramy z Manchesterem United. Jeden z trudniejszych pojedynków. Mam nadzieję, iż nasze Koguciki powalczą chociaż o jeden punkt ;) Stać nas jednak na zwycięstwo w tym meczu. Możliwe, że wydarzy się to samo co w meczu z Liverpoolem ? Kto wie... A co wy o tym sądzicie ?

TypOks
Komentarzy: 416
Miejscowość: Kielce
- Wtorek [2008.12.09; 18:48]
Ja myślę że możemy powalczyć w końcu w z Liverpoolem się udało to i teraz może.Man U szczerze mówiąc nie mają tak dobrego tego sezonu póki co i patrząc choćby na ostatnie derby to 1:0 z Man City to skromnie. więc szansa jest na nawet 3 pkt moim zdaniem.

faiTH
Komentarzy: 98
- Wtorek [2008.12.09; 19:20]
Ja jakies dziwne przeczucie mam że remisik, jak myslicie bardzo "piekielne" powitanie Berbatowowi zgotujemy, zeby tylko się bramką za nie nie odwdzięczył :P ?

TypOks
- Wtorek [2008.12.09; 19:46]
na miłe i spokojne przyjęcie na WHL Berba nie ma co liczyć chyba hehe. Ja tam wierze w 3 pkt bo patrząc choćby na ostatni mecz MU -Sunderland to też skutecznością nie zachwycali i grą. gol dopiero w 92 minucie dal im wygraną.zobaczymy co pokażą jutro w LM i będziemy wiedzieć czy możemy liczyć na coś więcej niż remis :) ja uważam,że tak :)

tuczi
Komentarzy: 1145
Miejscowość: Gdynia / Southend On Sea
- Wtorek [2008.12.09; 20:52]
Man U bez Rooneya i jakos tak beznamietnie grajace ostatnio. Pewnie Tevez Z Bulgarem zagraja od poczatku. Patrzac na mecz z Sunderlandem myslalem sobie , ze wlasnie jest szansa na 3 punkty. Ale kto wie...

mosaj
Komentarzy: 873
Miejscowość: Głogów
- Wtorek [2008.12.09; 23:42]
Szczerze mówiąc jestem dobrej myśli i wierzę, że uda nam się ograć MU, choć z jednego punktu również będę zadowolony :) Ciekawe, jak zaprezentuje się pewien Bułgar... szkoda, że w czasie meczu będę w pracy ... ;)

Eff_Spurs
Komentarzy: 160
Miejscowość: Grodzisk Mazowiecki
- Środa [2008.12.10; 16:11]
To jednak Berbatov zagra :|? Szkoda, bo ciekawiej było by z Tevezem samym walczyć, chociaż ten w poprzednim sezonie zapewnił remis na WHL Manchesterowi w ostatniej minucie... Ciekaw jestem jaki skład wyjdzie na boisko od pierwszej minuty. Liczę na zmysł taktyczny Harrego i może nawet jakąś małą niespodziankę... Jednak porażka wcale mnie jakoś nie zadziwi, Manchester to Manchester. Ale fakt, że Krystyna, Rooney i Evra nie zagrają trochę poprawia mi samopoczucie przed meczem. Fajnie by tak znowu utrzeć nosa drużynie z Top 4... LFC 2-1, Ars 4-4, Cfc 1-1, kolej na MU :rotfl::rotfl:

TypOks
- Środa [2008.12.10; 23:36]
No i co panowie Man U - Aalborg 2:2...
jest szansa chyba żeby ich chyba ograć w sobotę ;)

Matthias
Komentarzy: 3
Miejscowość: Częstochowa
- Czwartek [2008.12.11; 12:35]
No jest jest. Chociaż i tak Manchester nie grał w najsilniejszym składzie.

pgn81sw
Komentarzy: 0
Miejscowość: Gniezno
- Sobota [2008.12.13; 13:02]
ja uważam, że dziś będzie wielki mecz Kogutów i zjemy Manchester - i nie jest ważne w jakim składzie wyjdzie Man U

TypOks
- Sobota [2008.12.13; 14:41]
Zobaczymy czy wielki byle grali skutecznie ;)

Użytkownicy Online: Marcin108,
Gości Online:
Zarejestrowanych użytkowników: 1701
Najnowszy użytkownik: Groogyboync
STRONA GŁÓWNA | KONTAKT | WSPÓŁPRACA | REDAKCJA | REKLAMA
Projekt i wykonanie: RAHU