To jednak Berbatov zagra :|? Szkoda, bo ciekawiej było by z Tevezem samym walczyć, chociaż ten w poprzednim sezonie zapewnił remis na WHL Manchesterowi w ostatniej minucie... Ciekaw jestem jaki skład wyjdzie na boisko od pierwszej minuty. Liczę na zmysł taktyczny Harrego i może nawet jakąś małą niespodziankę... Jednak porażka wcale mnie jakoś nie zadziwi, Manchester to Manchester. Ale fakt, że Krystyna, Rooney i Evra nie zagrają trochę poprawia mi samopoczucie przed meczem. Fajnie by tak znowu utrzeć nosa drużynie z Top 4... LFC 2-1, Ars 4-4, Cfc 1-1, kolej na MU :rotfl::rotfl:
To jednak Berbatov zagra

? Szkoda, bo ciekawiej było by z Tevezem samym walczyć, chociaż ten w poprzednim sezonie zapewnił remis na WHL Manchesterowi w ostatniej minucie... Ciekaw jestem jaki skład wyjdzie na boisko od pierwszej minuty. Liczę na zmysł taktyczny Harrego i może nawet jakąś małą niespodziankę... Jednak porażka wcale mnie jakoś nie zadziwi, Manchester to Manchester. Ale fakt, że Krystyna, Rooney i Evra nie zagrają trochę poprawia mi samopoczucie przed meczem. Fajnie by tak znowu utrzeć nosa drużynie z Top 4... LFC 2-1, Ars 4-4, Cfc 1-1, kolej na MU