Mam małe pytanko do posiadających konta na oficjalnej stronie Kogutów. Widzę że można wykupić sobie różne konta typu zaczynając od "lilywhites" a kończąc na "gold, platinum itp...". Mógłby ktoś opisać czy warto wykupić sobie możliwość korzystania z któregoś z rodzajów kont? Widzę też możliwość po prostu zarejestrowania się na stronie i korzystania z ograniczonych opcji - "e-hotspur membership. Czy aby na pewno jest to darmowe? ;> z góry dzięki za odpowiedzi. Jako kibic Spurs który wchodzi w dorosłe życie, planuję wreszcie zostać prawdziwym fanem na stronce więc proszę mnie nie opieprzać za głupie pytania :)
Mam małe pytanko do posiadających konta na oficjalnej stronie Kogutów. Widzę że można wykupić sobie różne konta typu zaczynając od "lilywhites" a kończąc na "gold, platinum itp...". Mógłby ktoś opisać czy warto wykupić sobie możliwość korzystania z któregoś z rodzajów kont? Widzę też możliwość po prostu zarejestrowania się na stronie i korzystania z ograniczonych opcji - "e-hotspur membership. Czy aby na pewno jest to darmowe? ;> z góry dzięki za odpowiedzi. Jako kibic Spurs który wchodzi w dorosłe życie, planuję wreszcie zostać prawdziwym fanem na stronce więc proszę mnie nie opieprzać za głupie pytania