PANEL UŻYTKOWNIKA
Login:
Hasło:
Temat: Dlaczego Tottenham!?
1  2  3    dalej ›

Sajmon
Komentarzy: 577
Miejscowość: Bolesławiec
- Wtorek [2008.12.23; 09:43]
Witam wszystkich!

Ostatnio z Eff_Spurs prowadziłem zagorzałą dyskusję "po godzinach" nt. naszych kochanych Spursów. No i właśnie, dlaczego kochanych? Jakie były wasze początki z tym klubem? Ile już trwacie w tej miłości :) Dlaczego akurat oni? Przecież równie dobrze można było wybrać silnieszy, bardziej utytułowany Manczoster, Barce, Arsenal.

Discuss!

Marcin
Komentarzy: 1088
Miejscowość: Racibórz
- Wtorek [2008.12.23; 09:49]
Ehhh, widać są tematy nieśmiertelne:rotfl:Wracają jak ból głowy...

Paweł
Komentarzy: 1784
Miejscowość: Tychy
- Wtorek [2008.12.23; 11:21]
no ten temat to wraca zawsze :) więc zaczne: 2002 rok, Robbie Keane mój obok Alessandro Del Piero ulubiony piłkarz z młodości trafia na White Hart Lane, mimo woli zaczynam interesować się tą drużyną, na spursmanie trafiam przypadkiem po transferze Grzegorza Rasiaka i od tego momentu tak naprawdę zaczynam na bierząco i regularnie śledzić poczynania spursów ;) A dlaczego nie ktoś inny? Sam się nad tym zastanawiam ... Ale zawsze kibicowałem słabszym ;)

Sadzik
Komentarzy: 101
Miejscowość: Łaziska Górne
- Wtorek [2008.12.23; 11:57]
ja, podobnie jak Paweł: 2002 rok, tata wyjeżdża do Londynu za chlebem i los chciał, że mieszkał zaraz obok stadionu Tottenhamu :D. Pierwszy przyjazd do niego i zaczęło się...miłość rozkwitła :) Spursmanie odkryłem całkiem przypadkiem i nieco pózniej bo coś w 2005 roku i już odwiedzam ją regularnie ;] z miłością do Spursów jest tak, że jak już wejdziesz i zasmakujesz to nie ma siły byś przestał :) COYS !

raku
Komentarzy: 386
Miejscowość: Łowicz/Łódź
- Wtorek [2008.12.23; 14:30]
Odpowiedź jest prosta i zawiera się w trzech słowach: A dlaczego nie? xD:D

ginola
Komentarzy: 1075
Miejscowość: Szczecin/Warszawa
- Wtorek [2008.12.23; 16:28]
Temat juz tyle razy walkowany, ze az nudny. No chyba ze ktos mi powie, ze poderwal na ulicy laske i poszli sie "zapoznawac" na WHL albo ze jak juz wyskoczyl z latajacego spodka to wlasnie tam spadl;)

aapa
Komentarzy: 1074
Miejscowość: Kraków dawna stolica Polaków
- Wtorek [2008.12.23; 17:53]
i spłodził jej trójkę napastników i lewego skrzydlowego, in the box.

ginola
- Wtorek [2008.12.23; 18:01]
Jesli to byli Bencior, Roman, Fryzjer i, powiedzmy, Gilberto, to niech sie lepiej nie przyznaje;)

Marcin
Komentarzy: 1088
Miejscowość: Racibórz
- Wtorek [2008.12.23; 21:20]
"No chyba ze ktos mi powie, ze poderwal na ulicy laske i poszli sie "zapoznawac" na WHL albo ze jak juz wyskoczyl z latajacego spodka to wlasnie tam spadl"
<muszę_się_pochwalić mode on>A wiecie, że nawet kiedyś byłem spłodziłem takie jedno opowiadanie fantastyczne z WHL i Yids w tle.Tyle że zamaist ufoków była kabała i Golem.<muszę_się_pochwalić mode off>

aapa
Komentarzy: 1074
Miejscowość: Kraków dawna stolica Polaków
- Środa [2008.12.24; 08:38]
marcin, dawaj to opowiadanie na prywatnego (aapa(at)gazeta.pl. kabała i golem w sam raz na święta.

sosek
Komentarzy: 23
Miejscowość: Gdynia
- Środa [2008.12.24; 14:40]
Ja chociaż nie należę do najstarszych to Tottenham wybrałem już dawno, dawno temu ;) Coś koło 93 roku było :) Dostałem komputer na 1 komunie i zacząłem poczynać sobie w Championship Managera 1 :) Potem był jeszcze SWoS (Sensible World of Soccer) i tak zacząłem interesować się ligą angielską. Dowiedziałem się trochę o Gazzie, Ginoli, Klinsim i przede wszystkim Andertonie... ale to nie wystarczyło :) Najbardziej historia klubu mnie zaciekawiła :) wiecie Yids etc. I każdy kolejny mecz, każdy kolejny transfer, każda kolejna notka jaką udało mi się za młodego wsiąknąć a potem tranfser Keane`a spowodowało, że tylko i wyłącznie Spurs liczy się dla mnie w piłce klubowej :-)

adipetre
Komentarzy: 308
Miejscowość: B-stok
- Sobota [2008.12.27; 02:26]
ja, jestem mlody wiekiem, wiec moj sta nie jest imponujacy bo to raptem 3 lata, ale wiem ze to nie byle jakie "uczucie", bo czy gramy dobrze, czy zle, ja zawsze czuje sie dumny kibicujac kogutom i nie zniechecaja mnie porazki

ginola
- Sobota [2008.12.27; 12:47]
"Coś koło 93 roku było"
"Dowiedziałem się trochę o Gazzie, Ginoli, Klinsim i przede wszystkim Andertonie"
Hmmm, troszke cos mi sie nie zgadza w zeznaniach swiadka:D

sosek
Komentarzy: 23
Miejscowość: Gdynia
- Niedziela [2009.01.04; 12:39]
Nie napisałem że był to 93 rok tylko coś koło tego :) Miałem wtedy 8 lat, więc nie codziennie się człowiek budzi i mówi sobie - dzisiaj poszperam w historii. A SWoS to już czas 1996 roku, więc to, że pierwsze słowo jest 93 nie znaczy, że wszystko razem się odbywa... to nie był jeden mecz by zostać miłośnikiem klubu tylko spory okres czasu...

Ale Ginola fajnie, że doszukujesz się sensacji. :) I mam nadzieję, że trochę Ci rozwiałem wątpliwości :)

varba
Komentarzy: 1367
- Niedziela [2009.01.04; 13:04]
Kiedy trafiłem na wyspy, zacząłem prace w kuchni jako pamagier i tam pracował kucharz, świetny gościu jakich nie wiele na tej planecie luzak i w ogóle, no i on właśnie kibicował spursikom po dwóch dniach znajomości dał mi swoją koszulkę spursów i tak się zaczeło. Koszulka ma już swoje lata ale nadal znaczy dla mnie więcej niż wszystkie nowe które kupiłem od tego czasu. Teraz co roku kocham ich coraz bardziej Come on u Spurs!!!

Matikiki
Komentarzy: 5
Miejscowość: Szczecin
- Czwartek [2009.01.08; 15:23]
Ja kibicuję "kogutom" od 2001r.Grałem z wujkiem na PS w Fifę i jako Tottenham wygrałem z wujkiem który grał jako Real Madryt.Później zacząłem grzebać w historii,poznawać aktualny skład i wyniki.I tak do dziś czy wygrywa Tottenham czy nie ja nigdy nie odwracałem się od nich.
Wygrywamy z pokorą,przegrywamy z honorem:)

tuczi
Komentarzy: 758
Miejscowość: Gdynia / Southend On Sea
- Czwartek [2009.01.08; 23:51]
Dlaczego Tottenham ?? Bo nic innego nie ma znaczenia ;-). A zupelnie powaznie to lata mieszkalem nieopodal WHL i ta magia mnie wciagnela...

Eff_Spurs
Komentarzy: 116
Miejscowość: Grodzisk Mazowiecki
- Sobota [2009.01.17; 14:54]
Zainteresowanie drużyną jakoś po golu Edmana z LFC, klubu, którego wówczas nienawidziłem bardziej niż teraz Arsenalu... A mecze Spurs na bieżąco oglądam od 5.12.2006 - Tottenham - Middlesbrough 2-1, Berba, Huth i atomowe uderzenie Keano :) Oczywiście oglądałem też mecz, który odbył się miesiąc wcześniej - na WHL z Chelsea, wyniku przypominać nie trzeba :)

Zoolander
Komentarzy: 322
Miejscowość: Skwierzyna
- Środa [2009.01.21; 23:29]
Ja poznalem Tottenham, grajac w football managera. Wybralem jakis losowy angielski klub i to byl wlasnie tottenham. Potem zaczalem sie nim stopniowo interesowac. Gdy pierwszy raz zobaczylem mecz spurs w Tv to od razu "zakochalem sie" w Berbatovie i Keanie. a teraz to moi najgorsi wrogowie ( nienawidze Liverpoolu i Man utd ).

Zoolander
Komentarzy: 322
Miejscowość: Skwierzyna
- Środa [2009.01.21; 23:29]
Ja poznalem Tottenham, grajac w football managera. Wybralem jakis losowy angielski klub i to byl wlasnie tottenham. Potem zaczalem sie nim stopniowo interesowac. Gdy pierwszy raz zobaczylem mecz spurs w Tv to od razu "zakochalem sie" w Berbatovie i Keanie. a teraz to moi najgorsi wrogowie ( nienawidze Liverpoolu i Man utd ).

1  2  3    dalej ›

Użytkownicy Online:
Gości Online:
Zarejestrowanych użytkowników: 343
Najnowszy użytkownik: peter09
STRONA GŁÓWNA | KONTAKT | WSPÓŁPRACA | REDAKCJA | REKLAMA
Projekt i wykonanie: RAHU