Ja chociaż nie należę do najstarszych to Tottenham wybrałem już dawno, dawno temu ;) Coś koło 93 roku było :) Dostałem komputer na 1 komunie i zacząłem poczynać sobie w Championship Managera 1 :) Potem był jeszcze SWoS (Sensible World of Soccer) i tak zacząłem interesować się ligą angielską. Dowiedziałem się trochę o Gazzie, Ginoli, Klinsim i przede wszystkim Andertonie... ale to nie wystarczyło :) Najbardziej historia klubu mnie zaciekawiła :) wiecie Yids etc. I każdy kolejny mecz, każdy kolejny transfer, każda kolejna notka jaką udało mi się za młodego wsiąknąć a potem tranfser Keane`a spowodowało, że tylko i wyłącznie Spurs liczy się dla mnie w piłce klubowej :-)
Ja chociaż nie należę do najstarszych to Tottenham wybrałem już dawno, dawno temu

Coś koło 93 roku było

Dostałem komputer na 1 komunie i zacząłem poczynać sobie w Championship Managera 1

Potem był jeszcze SWoS (Sensible World of Soccer) i tak zacząłem interesować się ligą angielską. Dowiedziałem się trochę o Gazzie, Ginoli, Klinsim i przede wszystkim Andertonie... ale to nie wystarczyło

Najbardziej historia klubu mnie zaciekawiła

wiecie Yids etc. I każdy kolejny mecz, każdy kolejny transfer, każda kolejna notka jaką udało mi się za młodego wsiąknąć a potem tranfser Keane`a spowodowało, że tylko i wyłącznie Spurs liczy się dla mnie w piłce klubowej :-)