PANEL UŻYTKOWNIKA
Login:
Hasło:
ISS
Temat: Zimowe transfery
1  2  3  4  5  6  7    dalej ›  ostatnia ›

Komentarzy: 0
- Wtorek [2011.11.08; 22:46]
Otwieram ten tradycyjny temat, bo i tak w spamie już za dużo o transferach.

Rozpocznę tym, że na wykończeniu jest kilka kontraktów ciekawych zawodników: Craig Gordon, Dimitar Berbatov, Gary Cahill, Mohamed Diame, Junior Hoilett i Emile Heskey :P

Walu
Komentarzy: 149
Miejscowość: Kraków
- Wtorek [2011.11.08; 23:06]
Najbardziej mnie ucieszyłeś tym ostatnim. Musimy go mieć! :cwaniak:

Zolter
Komentarzy: 101
- Wtorek [2011.11.08; 23:08]
Cahill chętnie, zwłaszcza z kontuzji Dawsona a Bassong jaki jest każdy wie. Berbatov czuje że mógłby z powrotem skończyć jak Robbie, ale za nie wielką kase jednak ja bym zaryzykował, umiejetności nadal ma duże, tylko wadą jest troche wiek.

jin_tae
Komentarzy: 136
Miejscowość: wygnajewo
- Wtorek [2011.11.08; 23:11]
Hoilett owszem. Mlody, moze sie rozwinac u nas jeszcze bardziej. Diame jest zajebisty w defensywie(smiem twierdzic ze lepszy niz sandro)

Moze to zabrzmi smiesznie ale mi sie marzyl od zawsze transfer nakamury do nas. Chcialem go jak wymiatal w celticu a teraz jest za grosze do wyrwania moglby sie odbudowac w europie mimo wieku.

No i chcialbym u nas Honde. Marnuje sie w CSKA a u nas gralby zajebista gre z modricem.

Harry Hotspur
Komentarzy: 325
Miejscowość: Londyn
- Środa [2011.11.09; 00:10]
podobno chelsea zrobi w styczniu wszystko aby wyciagnac od nas modrica

PawelTHFC
Komentarzy: 17
Miejscowość: London/Grudziadz
- Środa [2011.11.09; 01:44]
http://www.thisislondon.co.uk/standard-sport/football/article-24007552-spurs-and-chelsea-in-fight-over-pound-50m-pair.do

Barometr
Komentarzy: 3278
Miejscowość: Warszawa
- Środa [2011.11.09; 04:49]
http://www.goal.com/en/news/1717/editorial/2011/11/07/2746465/premier-league-bosman-list-dimitar-berbatov-didier-drogba

jin_tae
Komentarzy: 136
Miejscowość: wygnajewo
- Środa [2011.11.09; 12:00]
ejj to po kiego ciula trzymamy gomesa jak za rok i tak odejdzie na prawie bosmana? Nie lepiej bylo go opchnac i opierac sie na fridelu(co i tak robimy) a w razie czego bylby cudichini

- Środa [2011.11.09; 13:20]
Co do zimowych ruchów transferowych, sądzę, że specjalnie aktywni nie będziemy. Prawdopodobnie odejdzie Gomes, myślę że Pavlyuchenko także. Znając naszą obecną politykę transferową, która przeobraziła się przy Redknappie dość drastycznie, sądzę, że akurat BOSMANI będą naszym głównym celem. Chociaż najgłówniejszym pewnie będzie Adebayor. Zobaczymy czy Ade będzie gotowy zostać u nas w klubie. Jeśli tak, to szacun, jeśli nie, to trudno, niech szuka szczęścia w innej drużynie. Drugim problemem będzie zmiennik dla Adebayora jeśli odejdzie Pav. Defoe wygląda bardziej na zmiennika Van der Vaarta i tak powinno zostać. Pytanie czy poza tym potrzebujemy zmian w składzie. Obrona wydaje się być solidna, chociaż jak zwykle podziurawiona kontuzjami. Cahill? Myślę, że w razie sprzedania Bassonga możemy zawiesić na nim uważniej oko. Podobnie jak na Sambie z Rovers. Z Rovers możemy ogólnie sprzatnąć duet - bo jeszcze Hoiletta. Mówi się, że Pienaar dobry gracz na ławkę, podobnie jak Kranjcar. Tylko że obaj przez większość sezonu leczą kontuzje. Zwłaszcza Afrykanin. Pytanie czy takiego rezerwowego potrzebujemy? Tym bardziej że jego pewność siebie podupadła a przy Bale'u i Lennonie ciężko będzie mu ją odzyskać. Myślę, że Hoilett w miejsce Pienaara jest bardzo prawdopodobne.

- Środa [2011.11.09; 13:25]
Aaa no i Modrić. Sądzę, że zimą nigdzie się nie ruszy. Chelsea pali się jednak koło dupy, bo Meireles nie wprowadził do ich linii pomocy tego, co dałby im Modrić. Manchester pewnie skupi się na Sneijderze, więc będziemy po raz kolejny odpierali zakusy Chelsea

Eidur
Komentarzy: 154
- Środa [2011.11.09; 14:30]
Czytałem gdzieś o Dembele, więc możliwe że będziemy o niego walczyć w zimę. Ja sądzę, że są ciekawsi zawodnicy których będziemy mieli szansę wykupić. A tak naprawdę to o ile nie Romek nie odejdzie zimą to nie ma co szukać wzmocnień w ataku, podobnie w pomocy. Jedynie w środku obrony potrzebujemy kogoś na wysokim poziomie i mam nadzieję, że będzie to Cahill. Nie mam nic przeciwko pozbyciu się Gomesa i on pewnie też nie miałby, bo nawet w LE gra Cudicini.

tuczi
Komentarzy: 1145
Miejscowość: Gdynia / Southend On Sea
- Środa [2011.11.09; 14:40]
Wydaje się, że "Saga a'la Modric" powróci. Zobaczymy w jakich rozmiarach. Martwi mnie strasznie to całe nagłośnienie naszego zainteresowania Amaurim. Nie wiem Panowie jak dla Was, ale dla mnie to mniej więcej jak.... czosnek w dupie. Co ten typek ma do zaoferowania? Nie za bardzo to wszystko rozumiem. Dlatego, że będzie tani? To my jesteśmy ten tonący co się brzytwy chwyta? Nie mam pojęcia.

- Środa [2011.11.09; 15:00]
Z jednej strony nie, a z drugiej na pewno oferuje więcej niż Pavlyuchenko. Świetnie gra w powietrzu, bardziej doświadczony. Akurat nie rozpaczałbym, gdyby to akurat on przyszedł w miejsce Pava. Wiadomo, każdy by wolał Leandro Damiao czy Dembe Ba, no ale myślę, że na tę chwilę taki zmiennik dla Adebayora nie byłby najgorszy. I tak napastnicy zmieniają się u nas z prędkością światła, więc dziś on, jutro kolejny. Ja tam Amauriego zawsze lubiłem, teraz ma dołek totalny, ale kto wie... Mi stylem gry zawsze przypominał Mido. A Mido dopóki nie zaczął się opierdalać na treningach to grał nieźle.

tuczi
- Środa [2011.11.09; 15:15]
No tak. Jeśli jednak [jak piszą, mówią i śpiewają ;)] damy mu 3-letni kontrakt to w przyszłym zimowym okienku będziemy mieli Pava bis na ławie, który dodatkowo perspektywiczny na przyszłość to raczej nie jest. Zgoda, ale na rok z opcją przedłużenia kontraktu.

Zolter
- Środa [2011.11.09; 16:05]
Tuczi: Popieram co do amuariego, całkowicie nie potrzebny i stary gość. Może już pisze to któryś raz, ale te plotki mnie wręcz irytują, sorki.

MARCUS
Komentarzy: 1337
Miejscowość: POZNAN
- Środa [2011.11.09; 16:49]
tuczi powiedział/a:
... ale dla mnie to mniej więcej jak.... czosnek w dupie.

Zolter powiedział/a:
Tuczi: Popieram co do amuariego, całkowicie nie potrzebny i stary gość. Może już pisze to któryś raz, ale te plotki mnie wręcz irytują, sorki

Z racji braku doświadczenia w tej materii trudno mi się jakkolwiek odnieść :D

tuczi
- Środa [2011.11.09; 17:10]
Spróbuj ;) a od razu Amauri pojawi się przed oczyma twymi ;P

ginola
Komentarzy: 1467
Miejscowość: Szczecin/Warszawa
- Środa [2011.11.09; 17:37]
Mi by wystarczyło w zupełności, gdybyśmy w tym i następnym okienku wzięli praktycznie tylko graczy "bosmańskich". Cahill, Hoilett/Kalou, Berba i dziękuję, dobranoc, wszystkie "słabe pozycje" uzupełnione. Praktycznie, ponieważ lepiej wciągnąć ich za darmo i odłożyć kasę na klasowego bramkarza. Kto byłby w naszym zasięgu, lepszy niż mamy? Nie wiem, może Adler, Mandanda, Lloris (przecież nie będzie całą karierę "męczył się" w Ligue 1).
A gdyby tej kasy zostało dużo (sprzedaż Gomesa, Pienaara, Bassonga) to do tego oczywiście priorytetem byłoby znalezienie napadziora gwarantującego wysoki poziom na kilka lat. Tylko czy będzie nas stać i, co ważniejsze, będziemy wystarczająca atrakcyjni dla takiego Damiao czy Cavaniego.
W każdym razie jak myślę o kwartecie Rafa-Ade-Berba-JD rywalizującym o miejsce w składzie, to:
- albo rozniesiemy całą ligę w pył, bo na "starość" chłopaki będą walczyć do upadłego o miejsce w składzie, żeby jeszcze coś osiągnąć
- będzie syf, kiła i mogiła, bo wszyscy czterej lubią sobie pofoszyć;)

Zolter
- Środa [2011.11.09; 17:47]
Och, czyżbym źle zrozumiał i palnął głupotę? Wybaczcie.
Ginola: Uważasz iż Kalou byłby przydatny? Ostatnio formą nie błyszczy, nawet fani chelsea po nim jadą.

vebq
Komentarzy: 7
Miejscowość: Szczecin
- Środa [2011.11.09; 18:17]
A jak wygląda sytuacja Teveza? przeprosił?

1  2  3  4  5  6  7    dalej ›  ostatnia ›

Użytkownicy Online:
Gości Online:
Zarejestrowanych użytkowników: 1701
Najnowszy użytkownik: Groogyboync
STRONA GŁÓWNA | KONTAKT | WSPÓŁPRACA | REDAKCJA | REKLAMA
Projekt i wykonanie: RAHU