PANEL UŻYTKOWNIKA
Login:
Hasło:
ISS
Temat: Turniej kibiców - zapytanie o udział w nim fanów Spurs [zamknięty]
1  2  3  4  5  6  7    dalej ›  ostatnia ›

smykulfc
Komentarzy: 0
- Piątek [2008.12.26; 12:38]
Witam,

Nie wiem czy dobry temat (jeśli nie, proszę o przeniesienie do odpowiedniego).

Reprezentuję Stowarzyszenie Fan Klub Liverpool FC Polska. Wysyłaliśmy do Władz Naczelnych Spursmania.org email z zaproszeniem na turniej, ale nie dostaliśmy odpowiedzi, w związku z czym ponawiamy pytanie na Forum.

Oto treść:

Piszę w imieniu Stowarzyszenia Fan Klub Liverpool FC Polska w sprawie udziału fanów Tottenhamu Hotspur w ogólnopolskim turnieju piłkarskim dla polskich kibiców zagranicznych drużyn.

W drodze debaty i rozmów między Członkami Stowarzyszenia LFC Polska ustaliliśmy, że turniej odbędzie się w Kalwarii Zebrzydowskiej (miejscowość oddalona 20 km od Krakowa, posiadająca własny dworzec kolejowy), w terminie 30-31 maj 2009 (sobota-niedziela) jako część majówki organizowanej przez tą miejscowość.

Stowarzyszenie LFC Polska zapewni nocleg i catering uczestnikom turnieju za niewielką opłatą, która zmieści się w granicach 30 - 60 zł. Istnieje możliwość opcjonalnego noclegu z piątku na sobotę dla chętnych osób.

Ogólny zarys turnieju w naszych planach wygląda następująco:

Sobota:
Przedpołudnie – otwarcie turnieju i mecze grupowe
Obiad
Popołudnie – mecze grupowe c.d.
Impreza integracyjna
Niedziela:
Przedpołudnie – rozgrywki finałowe
Ok. godz. 14 – zakończenie turnieju

Przypominamy, że cel imprezy to głównie sportowa rywalizacja i dobra zabawa. Spotkanie pozwoli również nawiązać współpracę miedzy oficjalnymi polskimi fanklubami i ułatwi organizację tego typu imprez w przyszłości.

Z informacji dodatkowych:

- mecz na boisku trawiastym, niepełnowymiarowym,
- drużyny 10 osobowe (jednolite stroje wymagane),
- patronat medialny: TVP Kraków, Nasz Dziennik,
- koszty turnieju częściowo pokryte zostaną z budżetu miasta (noclegi, boisko, nagrody,
posiłki),
- turniej będzie częścią "majówki" w miejscowości w której rozegramy zawody,
- wieczorem impreza integracyjna uczestników turnieju (z soboty na niedzielę).

Ilość miejsc na ów turniej jest OGRANICZONA. Maksymalna liczebność ekip przyjezdnych to 10 osób. W przypadku większej liczby zgłoszeń (drużyn), decydować będzie data zgłoszenia.

Zainteresowani przybyciem już w piątek proszeni są o podanie tego faktu w emailu zwrotnym.

Prosimy o jak najszybsze deklaracje drużyn zainteresowanych udziałem w turnieju. W przypadku pytań, niejasności proszę śmiało pisać na email kontaktowy poniżej.

Wyrazy szacunku
Grzegorz Wierzbicki
Email kontaktowy: turniej@fanklublfc.pl
http://www.fanklublfc.pl

MARCUS
Komentarzy: 1337
Miejscowość: POZNAN
- Piątek [2008.12.26; 13:01]
Ja bym był ZA!

- Piątek [2008.12.26; 13:03]
oj dobrze że w maju, a nie teraz bo byłoby ciężko :rotfl:

Marcin
Komentarzy: 1241
Miejscowość: Racibórz
- Piątek [2008.12.26; 13:53]
31 maja?!Toż to moja 18nastka wypada!Czyli decyzja podjęta:rotfl:

real81mad
Komentarzy: 23
Miejscowość: oxford
- Piątek [2008.12.26; 13:58]
fajny pomysl..jestem jak najbardziej za

Marcin
- Piątek [2008.12.26; 13:59]
A tak już na poważnie to jest dobry pomysł.Podpytałoby się kogo trzeba o tę "oficjalność" Fanklubu itp.A poza tym to Zloty chyba odbywały się zawsze tak w maju jakos.Mozna by to połączyć.No i w piłke by się pograło.
(post pod postem bo sie edytować nie da)

smykulfc
- Piątek [2008.12.26; 14:02]
Witam ponownie :)

Miło, że fani Spurs są za, ale zgodnie z procedurą, jak będzie już decyzja - prosimy o email zgłoszeniowy na adres podany w pierwszym poście.

PS. I czy dobrze zrozumiałem i czy Spurs mają oficjalny fanklub zarejestrowany w KRS?

Marcin
- Piątek [2008.12.26; 15:26]
";PS. I czy dobrze zrozumiałem i czy Spurs mają oficjalny fanklub zarejestrowany w KRS?"
No, tożeśmy na Turniej pojechali:bezradny:

Staszek
Komentarzy: 34
Miejscowość: Łaziska Górne
- Piątek [2008.12.26; 15:59]
Noo jestem jak najbardziej za, tylko ciekawi mnie jak by wygladala selekcja, bo miejsc tylko 10, a pewno kazdy chcialby pojechac.

Skaju
Komentarzy: 343
Miejscowość: Legnica/Wrocław
- Piątek [2008.12.26; 20:26]
A ja mam wrażenie, że 1o miejsc by wystarczyło, bo zawsze komuś coś wyskoczy ;P
Jestem również "za", ale do maja jeszcze w ch...olere czasu :)

Marcin
- Piątek [2008.12.26; 22:12]
Tylko weźcie pod uwagę, że prawdopobnie trzeba byc zarejestrowanym w tym całym KRSie.A Spursmania przecież chyba nie jest.Więc bardzo mozliwe ze nas w ogóle nie zechcą.

smykulfc
- Sobota [2008.12.27; 09:44]
Ależ kto gdzie napisał, że trzeba być zarejestrowanym? Pytałem tylko, czy fani Spurs mają Stowarzyszenie, bo gdyby było, to i do nich bym napisał, ale jeśli nie macie takowego, to nic się nie dzieje :)

pozdrawiam

Sajmon
Komentarzy: 650
Miejscowość: Bolesławiec
- Sobota [2008.12.27; 11:30]
fajny pomysł, popykałbym sobie troche w nóżkę :) zobaczymy co szefostwo wymyśli ;p

- Sobota [2008.12.27; 12:10]
jeszcze kupa czasu do tego, pewnie 100 razy sie to zmieni, ale ja sie zapisuje na 99% - 1% wypadki losowe jak złamana noga ;) jak uzbieramy kilkunastu to wtedy można się zapisać

ginola
Komentarzy: 1467
Miejscowość: Szczecin/Warszawa
- Sobota [2008.12.27; 12:41]
Ja sie zglaszam na trenera/selekcjonera/managera, jak zwal tak zwal. W pile jestem takim drwalem, ze moge grac co najwyzej w lesie. A w miare znam "polska mysl szkoleniowa" (lufa, laga, wyjazd;), umiem sie niezle nawalic, bluznac tez, takze mam chyba wszystkie kwalifikacje na dobrego polskiego trenera;)

Marcin
- Sobota [2008.12.27; 13:09]
Kupa czasu kupa czasu ale jak przyjdzie co do czego to się okaże że wszystko na ostatnią chwilę zostanie.Tak więc jakieś dezycje trzeba by podjąć już teraz.
A w ramach zbierania kilkunastu to ja też się piszę.Chociaż drwalem jestem pewnie nie mniejszym niz Ginola.Ale nie umiem się nawalać więc trener ze mnie żaden.

MARCUS
Komentarzy: 1337
Miejscowość: POZNAN
- Sobota [2008.12.27; 15:44]
Dobra! To ja mówię JADĘ! Trenera z wszelkimi kwalifakcjami mamy. Dla mnie chodzi o zabwę i wali mnie te 450 km. Jedne jest, kto więcej? To, że coś może wypaść to normalka, ale przecież coś zawsze można wykombinować! Potrzeba jeszcze 9

- Sobota [2008.12.27; 15:50]
okej Ja, Marcin, MARCUS. Dopisywać się :) no i trener ginola ;)

Staszek
Komentarzy: 34
Miejscowość: Łaziska Górne
- Sobota [2008.12.27; 18:03]
Noo to jeszcze ja sie dopisuje ;) gralo sie troche to i cos sie umie :)

raku
Komentarzy: 1138
Miejscowość: Łowicz/Łódź
- Sobota [2008.12.27; 18:03]
Ja mogę robić za skauta. W końcu ktoś musi wiedzieć jakim systemem grają nasi przeciwnicy xD:D

1  2  3  4  5  6  7    dalej ›  ostatnia ›

Użytkownicy Online: Walu,
Gości Online:
Zarejestrowanych użytkowników: 1701
Najnowszy użytkownik: Groogyboync
STRONA GŁÓWNA | KONTAKT | WSPÓŁPRACA | REDAKCJA | REKLAMA
Projekt i wykonanie: RAHU