Witam,
Ginola zapytał, czy może jakoś pomóc. Jako, że nie tylko on zadał to pytanie, kieruję się z prośbą do wszystkich użytkowników o stworzenie działów.
Z tego co wiem, mamy tak:
- biografie - napisane przez Pedro, ale z tego co wiem, nie wszystkich, więc tą kwestie pozostawiam jemu.
- Stadion WHL
- Historia w punktach napisana przez HB.
-Terminarz, tabela, strzelcy, kartki itp. będą generowane przez skrypt.
Pomysły nt. podstron pozostawiam Wam.
Z tego co mi przyszło na myśl:
- Wszystkich byłych graczy(Z biegiem czasu można byłoby stworzyć taką wielką "Encyklopedie".
http://www.sporting-heroes.net/football-heroes/searchresults.asp?ButtonLeap=29&countryLinkDescription=%20Photos%20of%20Tottenham%20H.%20footballers.
- Byłych wszystkich menago.
- Śpiewnik - z tłumaczeniem na Polski, jeśli ktoś tak ładnie umie,
- sponsorzy,
- centrum treningowe,
- historia strojów,
- historia herbu,
- przypomniało mi się właśnie, że w dział Historia możemy dać ten artykuł o YIDS, co napisał HB,
- Jak ktoś znajdzie info można napisać o roku 1961.
- O naszej dzielnicy
- Rekordy
Zanim zacznie, ktoś pisać jakiś dział, należy najpierw go tutaj zarezerwować. Oceniać zapewne będzie Pedro, bo najwięcej tutaj chyba siedzi.
Witam,
Ginola zapytał, czy może jakoś pomóc. Jako, że nie tylko on zadał to pytanie, kieruję się z prośbą do wszystkich użytkowników o stworzenie działów.
Z tego co wiem, mamy tak:
- biografie - napisane przez Pedro, ale z tego co wiem, nie wszystkich, więc tą kwestie pozostawiam jemu.
- Stadion WHL
- Historia w punktach napisana przez HB.
-Terminarz, tabela, strzelcy, kartki itp. będą generowane przez skrypt.
Pomysły nt. podstron pozostawiam Wam.
Z tego co mi przyszło na myśl:
- Wszystkich byłych graczy(Z biegiem czasu można byłoby stworzyć taką wielką "Encyklopedie".
http://www.sporting-heroes.net/football-heroes/searchresults.asp?ButtonLeap=29&countryLinkDescription=%20Photos%20of%20Tottenham%20H.%20footballers.
- Byłych wszystkich menago.
- Śpiewnik - z tłumaczeniem na Polski, jeśli ktoś tak ładnie umie,
- sponsorzy,
- centrum treningowe,
- historia strojów,
- historia herbu,
- przypomniało mi się właśnie, że w dział Historia możemy dać ten artykuł o YIDS, co napisał HB,
- Jak ktoś znajdzie info można napisać o roku 1961.
- O naszej dzielnicy
- Rekordy
Zanim zacznie, ktoś pisać jakiś dział, należy najpierw go tutaj zarezerwować. Oceniać zapewne będzie Pedro, bo najwięcej tutaj chyba siedzi.