PANEL UŻYTKOWNIKA
Login:
Hasło:
ISS
Temat: Działy
1  2    dalej ›

snajper
Komentarzy: 67
Miejscowość: Szczecin
- Piątek [2009.01.16; 14:38]
Witam,

Ginola zapytał, czy może jakoś pomóc. Jako, że nie tylko on zadał to pytanie, kieruję się z prośbą do wszystkich użytkowników o stworzenie działów.

Z tego co wiem, mamy tak:

- biografie - napisane przez Pedro, ale z tego co wiem, nie wszystkich, więc tą kwestie pozostawiam jemu.

- Stadion WHL

- Historia w punktach napisana przez HB.

-Terminarz, tabela, strzelcy, kartki itp. będą generowane przez skrypt.

Pomysły nt. podstron pozostawiam Wam.

Z tego co mi przyszło na myśl:

- Wszystkich byłych graczy(Z biegiem czasu można byłoby stworzyć taką wielką "Encyklopedie".

http://www.sporting-heroes.net/football-heroes/searchresults.asp?ButtonLeap=29&countryLinkDescription=%20Photos%20of%20Tottenham%20H.%20footballers.

- Byłych wszystkich menago.

- Śpiewnik - z tłumaczeniem na Polski, jeśli ktoś tak ładnie umie,

- sponsorzy,

- centrum treningowe,

- historia strojów,

- historia herbu,

- przypomniało mi się właśnie, że w dział Historia możemy dać ten artykuł o YIDS, co napisał HB,

- Jak ktoś znajdzie info można napisać o roku 1961.

- O naszej dzielnicy

- Rekordy

Zanim zacznie, ktoś pisać jakiś dział, należy najpierw go tutaj zarezerwować. Oceniać zapewne będzie Pedro, bo najwięcej tutaj chyba siedzi.

spurs3
Komentarzy: 405
Miejscowość: Radomsko
- Piątek [2009.01.16; 14:52]
Beda gotowe dzialy to bede powoli uzupelnial - tematy : managerowie, biografie, ex-gracze, stroje, herby, wszystkie sezony, spurs w pucharach, rekordy - mam to wszystko tylko kwestia czasu, miejsca i przetworzenia tych info do strony.

snajper
- Piątek [2009.01.16; 14:56]
O to gitara...

Jak zrobisz, możesz słać wszystko na sebastian.safian@gmail.com, a ja to ładnie graficznie oprawie, wyjustuje, obrazki powstawiam itp. - Właśnie, jak masz do tekstów obrazki, to ślij do woli.

spurs3
Komentarzy: 405
Miejscowość: Radomsko
- Piątek [2009.01.16; 15:12]
zdjec mam setki wiec podosylam

Marcin
Komentarzy: 1241
Miejscowość: Racibórz
- Piątek [2009.01.16; 16:57]
Czyli rozumiem, że potrzeba chętnych do stworzenia tekstów do konretnych działów, tak?To ja bardzo chętnie, jeśli zostały jakieś tematy.

Marcin
- Piątek [2009.01.16; 19:03]
No dobra, to ja się deklaruję.Tematy o dzielnicy lub/i o centrum treningowym są wolne?Jeśli tak to je wezmę(tymrazem się wyrobię, nie jak z rywalami z PUEFA:skromny:, wtedy to była inna sprawa)
Jakiś termin?2, 3 tygodnie?

snajper
- Piątek [2009.01.16; 22:14]
Termin sam sobie uzgadniaj, oby tylko było :)

polespur
Komentarzy: 134
Miejscowość: Warszawa
- Piątek [2009.01.16; 23:00]
hehe jakiś wspaiałomyślny :D Na wczoraj, mówi się , na wczoraj ;)

ginola
Komentarzy: 1467
Miejscowość: Szczecin/Warszawa
- Sobota [2009.01.17; 02:13]
Dobra, ja moge napisac graczy z lat 90-tych i 2000, zreszta wczesniejszych tez jak tylko troche przysiade- jakies tam pojecie o Greaves'ach, Hoddle'ach i innych sie ma. Poza tym moge zrobic dzial stroje. I zrob mi cos z ta skrzynka bo nie moge nic odebrac z powodu zapchania, a nie moge nic wypie***lic, bo nie moge:(

ginola
Komentarzy: 1467
Miejscowość: Szczecin/Warszawa
- Niedziela [2009.01.18; 00:54]
Ja w kwestii tych pilkarzy. Mialem na mysli, ze opisze najlepszych- gwiazdy, legendy czy wrecz ikony. Baza danych wszystkich bylych Kogutow to moze pozniej, zreszta nie wiem, czy jest sens, bo w 90% sprowadziloby sie to do przetlumaczenia na polski tej bazy, do ktorej dales linka. I mam jeszcze jeden pomysl- "11 wszech czasow". Pamietam ze bylo cos takiego, z Jenningsem, Hughtonem, Greavesem, Hoddlem etc.

Marcin
- Niedziela [2009.01.18; 10:46]
E, panowie, co to jest jak boli głowa i są obrazki...?Ten, no...pomysł?No to ja mam pomysł.
Może by tak zrobić coś o Billym Wingrove.Jeśli ktoś go nie zna, to wyjaśniam-Billy to jeden z najlepszych freestyle'owców na świecie a przy tym sympatyk Spurs.Jego ojciec grał na WHL a sam Billy często występuje w Kogucich barwach.Oczywiście wziąłbym to na siebie.

raku
Komentarzy: 1138
Miejscowość: Łowicz/Łódź
- Niedziela [2009.01.18; 22:22]
A na kiedy planowane jest zakończenie robót i oddanie do użytku w pełni wyposażonej Spursmanii?

Eff_Spurs
Komentarzy: 160
Miejscowość: Grodzisk Mazowiecki
- Środa [2009.01.21; 11:34]
Przetłumaczyłem stadion i zdobyłem trochę pieśni.

pieśni :
http://www.sendspace.com/file/jg7d29

stadion :
http://www.sendspace.com/file/s2baq1

Pieśni niestety nieprzetłumaczone, a ten stadion może mieć sporo niedociągnięć, bo mój angielski perfekcyjny nie jest. Sami oceńcie zresztą :P

Marcin
- Wtorek [2009.02.10; 21:57]
Ja tak szybciorem-chciałem tylko pinformować, że troche mi sie obsunie termin oddania tego tekstu o dzielnicy, co go mam napisać.Przepraszam za poslizg ale ferie troche przechulałem a teraz mi się matematyka na łeb zwaliła i ledwo co się do komputera dorwałem.Ten tekst jest w zasadzie tak w 3/4 gotowy, później jeszcze tylko redakcja, krótkie odleżyny i jest.
Tak tyko informuje.

snajper
- Wtorek [2009.02.10; 22:26]
Spokojnie, nie pali się... Jeśli skończysz to podeślij na e-mail, podawałem w którymś poście...

matek
Komentarzy: 333
Miejscowość: Dobre
- Środa [2009.02.11; 20:30]
Panowie jeśli wasze plany wypalą to będziemy mieli chyba najlepszą stronę w sieci... Naprawdę już za same pomysły należy się Wam olbrzymi szacunek:brawo:

varba
Komentarzy: 2541
- Niedziela [2009.04.19; 19:04]
Panowie mam prośbę lub propozycję by w dziale Premier League dodać listę najlepszych strzelców, jeśli jest taka możliwość!?:tak:

Komentarzy: 0
- Niedziela [2009.04.19; 19:34]
to od razu uprzedzę resztę: mamy w planach tak: w dziale Historia: Historia klubu, Klubowe rekordy, Sukcesy, Byli piłkarze Spurs, Historia transferów, Byli menedżerowie, "Klub 250 występów", "Klub 100 bramek", nastepnie Tottenham - Skład, Stadiom, Rezerwy, u-18, Sztab szkoleniowy, Wyniki 08/09, Występy zawodników ( ilosc wystepow, bramki, asysty, kartki zolte czerwone ile minut grali ) , pozniej Premier League - terminarz, tabela, strzelcy, a w Archiwum - tabele z kilku poprzednich lat, statystyki graczy z poprzednich lat, i video - mecze i bramki z poprzednich sezonow
Dla kibiców: Forum, Chat, Typer. Jakies propozycje jeszcze?

varba
Komentarzy: 2541
- Niedziela [2009.04.19; 20:05]
moja propozycja by w dziale Tottenham dodać listę najlepszych strzelców w naszym klubie, kartki i asysty o ile można gdzieś to wykopać:cwaniak:

Komentarzy: 0
- Niedziela [2009.04.19; 20:11]
no to będzie - przecież napisałem :P " Występy zawodników ( ilosc wystepow, bramki, asysty, kartki zolte czerwone ile minut grali ) " :)

1  2    dalej ›

Użytkownicy Online: FallenOne,
Gości Online:
Zarejestrowanych użytkowników: 1701
Najnowszy użytkownik: Groogyboync
STRONA GŁÓWNA | KONTAKT | WSPÓŁPRACA | REDAKCJA | REKLAMA
Projekt i wykonanie: RAHU