Co do WBA i 'Boro to się z wami zgodzę, ale coś mi się wydaje, że Stoke sobie w tym sezonie poradzi... Zobaczcie na ich statystyki, zdobyli 32 punkty, w tym 28 na Britannia Stadium, a często w historii się zdarzało, że zrobienie z własnego stadionu 'twierdzy' chroniło przed spadkiem. Zresztą jak ma się w składzie Fuller'a:hejka: Mimo wszystko, o ostatnie miejsce 'gwarantujące spadek' będą walczyć Newcastle (zmiana trenera na Alana nie musi im wyjść na dobre - co sobie The Tools myślą, że będzie jak z Rijkaardem i reprą Holandii?) i Blackburn ze wskazaniem z mojej strony jednak na tych drugich
Co do WBA i 'Boro to się z wami zgodzę, ale coś mi się wydaje, że Stoke sobie w tym sezonie poradzi... Zobaczcie na ich statystyki, zdobyli 32 punkty, w tym 28 na Britannia Stadium, a często w historii się zdarzało, że zrobienie z własnego stadionu 'twierdzy' chroniło przed spadkiem. Zresztą jak ma się w składzie Fuller'a

Mimo wszystko, o ostatnie miejsce 'gwarantujące spadek' będą walczyć Newcastle (zmiana trenera na Alana nie musi im wyjść na dobre - co sobie The Tools myślą, że będzie jak z Rijkaardem i reprą Holandii?) i Blackburn ze wskazaniem z mojej strony jednak na tych drugich...