A kupowałeś najnowszą przez thfc.com? Bo cośtam jest niby napisane, że jakbym teraz złożył zamówienie, to byłoby 'pre-order from 8 august' (poluję na granatową). Też czytałem o tych 5 dniach roboczych, ale już wsio mi się pokićkało(jest takie słowo w słowniku?) xD A jak już przy tyemacie, to jak podam im wszystkie moje dane z karty płatniczej, to oni sami ściągną te pieniądze czy i tak podadzą mi konto, na które będę musiał wpłacić pieniądze? Bo boję się, że z mojego konta nie za bardzo mogę płacić w funtach, ale sprawa jest jeszcze do sprawdzenia:ok:
A kupowałeś najnowszą przez thfc.com? Bo cośtam jest niby napisane, że jakbym teraz złożył zamówienie, to byłoby 'pre-order from 8 august' (poluję na granatową). Też czytałem o tych 5 dniach roboczych, ale już wsio mi się pokićkało(jest takie słowo w słowniku?) xD A jak już przy tyemacie, to jak podam im wszystkie moje dane z karty płatniczej, to oni sami ściągną te pieniądze czy i tak podadzą mi konto, na które będę musiał wpłacić pieniądze? Bo boję się, że z mojego konta nie za bardzo mogę płacić w funtach, ale sprawa jest jeszcze do sprawdzenia