PANEL UŻYTKOWNIKA
Login:
Hasło:
Temat: White Hart Lane

Komentarzy: 0
- Piątek [2009.05.01; 23:42]
Spotkałem się już kilka razy z opinią, że na WHL nie ma atmosfery... Kibice innych drużyn nawet sobie żarty stroją z atmosfery panującej na naszym stadionie, a żarty na ogół są przecież czymś poparte... A więc, co sądzicie na ten temat? Bo naprawdę się zdziwiłem jak takie rzeczy potrafią wygadywać fani Chelsea (no proszę, ale co jak co, to Stamford Bridge nie ma atmosfery)
Pozatym na internecie jest wiele ciekawych filmików odnośnie dopingu kibiców Tottenhamu, jak chodźby - www.youtube.com/watch?v=IuMbrQ5oxJ8&feature=channel_page

Ogólnie temat tak nazwałem, aby prowadzić tutaj wszelkie dyskusje na temat WHL, bo chyba nie ma tematu odnośnie naszego stadionu

raku
Komentarzy: 386
Miejscowość: Łowicz/Łódź
- Piątek [2009.05.01; 23:48]
"chodźby" z tak ciekawą pisownią się w życiu nie spotkałem.

- Sobota [2009.05.02; 00:04]
raku powiedział/a:
"chodźby" z tak ciekawą pisownią się w życiu nie spotkałem

Zwykła literówka :| Jakbyś nie zauważył to "x" jest dość niedaleko "c"...

Może ma ktoś coś inteligentniejszego do powiedzenia? ;|

MARCUS
Komentarzy: 892
Miejscowość: POZNAN
- Sobota [2009.05.02; 00:27]
Danio nie bulwersuj się tak zaraz, bo to nie zdrowo :-) Tam jest wcześniej D więc raczej Raku miał uzasadnione "obawy". Luzik, zdarza się. A co do atmosfery to raczej bym to między bajki wsadził, bo od strony kibicowskiej to możesz być pewien, że Koguty to lider, a czołówka to pewnedzisiejszego UK. A fani Cwelski niech się raczej martwią swoją atmosferą, bo jak grają z Boltonami ,to raczej maja kłopot z jakimkolwiek dopingiem. To nie jest moje zdanie, a raczej opinia kibicowskiej sceny.

xBulix
Komentarzy: 187
Miejscowość: Łódź
- Niedziela [2009.05.03; 16:39]
Nie wiem czy pamiętacie ale pare ładnych lat temu kibiców angielskich nieźle udupiono. Dzisiaj nie mozna palic rac, a za wstanie z siedzenia podczas meczu może Cie sąsiad z tylu do sądu podać za zakłucanie meczu, a za wtargniecie na murawe grozi dożywocie bez footbalu na żywo. Z dopingiem bywa różnie u nas, ale uważam że nie jest tak źle jak mówią inni.

aapa
Komentarzy: 1074
Miejscowość: Kraków dawna stolica Polaków
- Poniedziałek [2009.05.04; 09:59]
Od czasu meczy z Wisłą, temat powraca jak bumerang. Osobiście nie sprawia mi problemu, że ktoś tam sobie drwi z tego czy owego. Generalnie na stadionach to każdy drwi z każdego i wszystkiego. Wiślacy z dwumeczu ze Spurs wyszli z olbrzymim przekonaniem, że oto pokazali Angolom jak się kibicuje. Mając świadomość co krzyczeli uważam to za nieporozumienie i bujdę na resorach. No, chyba, ze chodzi o chwilowe przekrzyczenie się. Poza tym, najbardziej chyba istotna, kwestia mobilizacji. Portale Wisły ileś tam tygodni przed meczem szykowały "Inwazję na Wyspy" (swoją drogą ułożyć takie hasło gotykiem to też nieporozumienie). Co tu dużo mówić, spieli się, a dla kibiców Spurs był to mało znaczący dwumecz, dodatkowo rozgrywany w wyjątkowo trudnych czasach. Czy mieć o to do kibiców pretensje? Taki np. Nigell Kennedy (kibic AV) w ogóle nie uznaje rozgrywek międzynarodowych, liczy się PL i FA Cup. Kiszenie się we własnym sosie? Pewnie tak, ale kto mu zabroni.
Zwróćcie uwagę, ze styl angielski jest kompletnie inny od tego co ogladamy np. w Polsce. Teoretycznie dobing może prowadzić każdy. Tak mniej więcej wyglądało to w Krakowie na Wiśle. Ktoś zaczyna śpiewać i jak reszta ma ochotę to się podłącza. Żadnego wodzireja z megafonem, żadnego "druga strona odpowiada" czy "cały stadion ręce w górę". Albo cię posłuchają i zaczną razem z tobą albo poczekaj na lepszy moment. Wszyscy ci co kochaja dyscyplinę zgrzytają w tym miejscu zębami, ale tak to mniej więcej wygląda. Ewentualnego wodzireja można szukać w postaci całych sektorów. Na WHL taki rytm na zmianę wyznaczaja trybuny od strony Paxton Rd i Park Lane. I jest oczywiste, że inaczej kibice spinają się na Arsenal, Chelsea, MU, Liverpool,West Ham (chyba częściejoni chcą cos pokazac niz my), a inaczej na Bolton czy Hull. I znów, jak ktos lubiwojskowy dryl i uważa, że śpiewac nalezy mimo wszystko, to moze czuc się zawiedziony na spotkaniach o mniejszej randze.
Temat rac, siedzenia, opraw i kanapek z krewetkami pomijam choć mam na ten temat zdanie.

faiTH
Komentarzy: 82
- Poniedziałek [2009.05.04; 12:15]
Te rankingi z mierzeniem decybeli też może nie są do końca miarodajne, ale jednak potwierdzają dość powszechne uznawanie ekip takich jak stoke, spurs czy lfc za ten angielski top :)

Nylon
Komentarzy: 236
Miejscowość: Chorzów
- Środa [2009.05.13; 16:27]
A jak wygląda ten ranking? :PP Cóż, co do dopingu... dla nas może to być słabo, bo przyzwyczajeni jesteśmy do zdzierania gardeł hasłami J**AĆ K**WY... a Anglicy to naród spokojny, zorganizowany... inaczej było kilkanaście lat temu jak angielscy kibice robili największe zadymy na świecie :D ale było minęło stety lub niestety. W sumie mi sie podoba to że jest to u nich tak dobrze pilnowane, bo można sobie siąść np 2 metry od murawy, piłkarze nie boją się że ktoś ich opluje, rzuci w nich czymś itd... jak dla mnie... mogliby się Spursi o jakieś tzw. PIE***LNIĘCIE zatroszczyć... chociażby tylko na derbach z arsenalem

- Środa [2009.05.13; 20:06]
Nylon - weź sobie pierwszą londyńską gazetę i poczytaj troszkę o tym co się dzieje na meczach Milwall... Tak się zdarzyło, że akurat dzisiaj właśnie z owego miasta wróciłem... Więc nie mów mi, że jest tak bezpiecznie ;)

woitek
Komentarzy: 180
- Sobota [2010.01.16; 09:01]
http://www.planningservices.haringey.gov.uk/portal/servlets/ApplicationSearchServlet?PKID=206589 Dla zainteresowanych.Bardzo duzo danych na temat naszego nowego stadionu.

Michał(el Skuterro)
Komentarzy: 29
Miejscowość: Gliwice
- Poniedziałek [2010.01.18; 10:08]
Kibice THFC mają opinie jednych z najlepszych na na wyspach(według większości sondaży).Na Wembley gdy grają spursi cały personel ma nadzieję że przegramy bo po zwycięstwie nie można wygonić naszych kibiców-tak świętują zwycięstwo.Zwycięstwo Carling Cup dwa lata temu było meczem kiedy kibice najpóźniej opuścili ten stadion.Pracowałem dla arsenalu,Fulham i Tottenhamu. Byłem na kilku meczach chelsea i bezdyskusyjnie mogę powiedzieć że na WHL jest najlepszy doping w Londynie(no może poza Milwall). Na Arsenalu jest dopiero padaka tam śpiewa jeden sektor może dwa reszta to statyści. Może nasz stadion nie jest najpiękniejszy ale kibiców to mamy dobrych.Z tymi grzecznymi kibicami to też nie tak do końca.Chłopaki jak się lali tak się leją.

xBulix
Komentarzy: 187
Miejscowość: Łódź
- Wtorek [2010.04.13; 20:47]
http://www.tottenhamhotspur.com/news/articles/fans-behaviour-a-reminder-260310.html
Z takich ciekawostek :)

JD18
Komentarzy: 516
Miejscowość: OOL
- Czwartek [2010.04.15; 22:01]
Jak nie ma atmosfery ??Tam właśnie panuje najlepsza atmosfera w PL ,pokazał to choćby ten ostatni mecz z Arsenalem.:rotfl:

JD18
Komentarzy: 516
Miejscowość: OOL
- Poniedziałek [2010.04.19; 15:32]
Piękny stadion z najlepszymi kibicami w PL ,nic tylko wygrywać mecze:P:cwaniak:

comando
Komentarzy: 11
Miejscowość: Ropczyce
- Sobota [2010.07.31; 00:38]
można widzieć z kim wogóle koguty mają zgodę ?

historie że na WHL nie ma atmosfery to prawdziwe bajki...przecież takie farmazony rozpowiada konkurencja tzn. kibice chelsea,arsenalu czy chartlonu. i z pewnością na polskich stronach londyńskich klubów z pewnością znajdziemy podobne tematy odnośnie atmosfery na ich stadionach. w tym przypadku trafne jest stwierdzenie "swoje chwalicie cudzego nie znacie" (mały remix).

Użytkownicy Online:
Gości Online:
Zarejestrowanych użytkowników: 343
Najnowszy użytkownik: peter09
STRONA GŁÓWNA | KONTAKT | WSPÓŁPRACA | REDAKCJA | REKLAMA
Projekt i wykonanie: RAHU