Spursmania.org

Forum · Premier League

Brighton - Spurs

93 wpisy · 9044 odsłony

NestEa

5 października 2019, 08:06

Ciężki mecz, bardziej z powodu naszej niemocy na wyjazdach i blamażu w LM. Aczkolwiek czy była by lepsza możliwość na podbudowanie morali niż w końcu przełamanie na wyjeździe i to w zadowalającym stylu? Liczę, że 0-2/3, Brighton jest praktycznie na samym końcu stawki, grają straszną piłkę, trzbea to wykorzystać COYS

KogutSpurs

5 października 2019, 08:30

Eee...
Newcastle też było na końcu stawki jak z nimi graliśmy, nie przekonałeś mnie.

NestEa

5 października 2019, 09:06

Możliwe, po meczu z Bayernem jednak wstyd byłoby mi wyjść dzisiaj na mecz i zagrać jak pipka. Liczę, że cała 11 wyjdzie z nastawieniem żeby zagryźć rywala, zmyć plamę po wtorku... :nerwus:

KogutSpurs

5 października 2019, 10:34

Spurs: Lloris (C), Sissoko, Alderweireld, Vertonghen, Davies, Dier, Ndombele, Eriksen, Lamela, Son, Kane
Subs: Gazzaniga, Foyth, Sanchez, Skipp, Lucas, Winks, Dele
O,o,o. Chyba powrót do 4-2-3-1. I brak Winksa!!!
He, zaskoczenie jest i to ogromne. Sissoko na PO (na to wygląda)

NestEa

5 października 2019, 10:38

Bardzo dobry skład, Eriksen, Lamela walczak. Zobaczymy jak będzie się gra układać, ale liczę, że w 2 połowie zobaczymy Lucasa. Sissoko myślę, że bez problemu sobie poradzi na PO. Jest wybiegany

KogutSpurs

5 października 2019, 10:42

Kurczę, kiedy Dier grał w meczu ligowym? Pamiętam tylko jego gola z Arsenalem w tamtym sezonie i to tyle.

Damian88

5 października 2019, 11:00

Najwiekszym zaskoczeniem jest powrot do gry dwoma defensywnymi pomocnikami. Mam nadzieje, ze dzisiaj zespol udowodni stosownosc tego ustawienia. Od kilku spotkan uwazam, ze tracilismy na poprzednim ustawieniu.

NestEa

5 października 2019, 11:00

Liczę, że tak stłamsimy brighton, że za dużo roboty na defie Dier nie będzie mieć :D Jednak, nawet jeśli, to myślę, że nie wystawiałby go, gdyby nie był przygotowany na grę bo jednak równie dobrze mógłby wystawić Winksa, albo Foytha na PO, a Sissoko w jego miejsce. Dier da radę myślę

NestEa

5 października 2019, 11:34

Ja pie.... no z takimi prezentami to jednak nie ma co liczyć na zwycięstwo :)

KogutSpurs

5 października 2019, 11:35

Kurczę jeszcze 85 minut gry nie przesadzajmy, że nawet takich strat nie umieją odrobić.

KogutSpurs

5 października 2019, 11:38

I może trochę się jednak zainteresujmy co z naszym zawodnikiem. Hugo może bronić dobrze/źle, może robić głupie błędy, ale chyba warto byłoby się zainteresować jego stanem. To nasz zawodnik. I póki nim jest musimy mu dobrze życzyć.

misteq

5 października 2019, 11:49

Bawiąc się w lekarza, którym nie jestem na pierwszy rzut oka zerwane więzadła w łokciu po przeproście, analogicznie do takich upadków na kolana i zerwaniu więzadeł tam (np Zouma w Chelsea). 6-8 tygodni leczenia tkanek miękkich (po operacji) i 3-4 tyg wracania do gry.

Ktoś wchodzi też w zgadywanki?
Co nie zmienia faktu, że taki błąd widziałem może raz w życiu wcześniej, w meczu juniorów parenaście lat temu. A meczów widziałem i rozegrałem treningów i gierek istne tysiące

RAFO THFC

5 października 2019, 11:51

misteq napisał(a):
Bawiąc się w lekarza, którym nie jestem na pierwszy rzut oka zerwane więzadła w łokciu po przeproście, analogicznie do takich upadków na kolana i zerwaniu więzadeł tam (np Zouma w Chelsea). 6-8 tygodni leczenia tkanek miękkich (po operacji) i 3-4 tyg wracania do gry.

Ktoś wchodzi też w zgadywanki?
Co nie zmienia faktu, że taki błąd widziałem może raz w życiu wcześniej, w meczu juniorów parenaście lat temu. A meczów widziałem i rozegrałem treningów i gierek istne tysiące

no ok - niech go nie bd te 8 tygodni - może nie będziemy królami babolów

RAFO THFC

5 października 2019, 11:54

qurwa co to jest - gramy z piątym od końca zespołem , jest 0-1 a my nie ciśniemy

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła