Spursmania.org

Forum · Premier League

SPURS - Brighton

22 wpisy · 4195 odsłon

KogutSpurs

26 grudnia 2019, 11:37

Spurs: Gazzaniga, Aurier, Alderweireld, Sanchez, Vertonghen, Winks, Sissoko, Lucas, Dele, Sessegnon, Kane (C)
Subs: Vorm, Foyth, Tanganga, Dier, Lamela, Eriksen, Lo Celso
COYS
Sessegnon w pierwszym, WOW.
Ciekawe jak się zaprezentuje :mysli:

piekny

26 grudnia 2019, 11:59

Dier ławka. Dziękuję. Sessegnon od początku, super, też jestem bardzo ciekawy jego występu.

Damian88

26 grudnia 2019, 12:57

Szkoda tego spalonego. Var niestety ostatnio sporo nam zabiera.

misteq

26 grudnia 2019, 13:19

Nie zabiera, mozemy sie wkurwiac ale spalony byl i to widziany bez linii z pierwszej powtorki.
Czyzby problem lezal po stonie pilkarzy a nie po stronie managera? NIEMOZLIWE

Damian88

26 grudnia 2019, 13:22

Jezeli bedzie to tak dalej wygladac, to niestety wylapiemy dzisiaj.

Wolff

26 grudnia 2019, 13:23

Mamy tak beznadziejną drugą linię, że aż nie chce się na to patrzeć. Myślałem, że Mou ma więcej oleju w głowie, a nie wystawi Sisoko i Winksa. My w ogóle nie kontrolujemy środka. Wystarczy zagęścić tą strefę zagrać trochę agresywniej i jest po nas. Znów przynajmniej ja się męczę oglądając Winksa.

Efendi6

26 grudnia 2019, 13:26

Winks na 10 podań 6 do rywala tak mu pięknie naliczyłem jego rozważną podwórkową gre . Talent jak się patrzy. Sissoko wcale nie lepiej. Kane statysta - dele magia świąt , w ogóle bez polotu. :bezradny: Wstyd na to patrzeć , jedyny plus tego wszystkiego to dobrze grający Tobi.

misteq

26 grudnia 2019, 13:27

No kreacji to w drugiej linii nie zaznasz. Ale znajac teraz Mou i jego ulubiencow pierwsze do wejscia jest w takim meczu przy takim wyniku jest... ERIC DIER

Efendi6

26 grudnia 2019, 13:28

czy to Dier czy winks , czy ktoś jeszcze , w tym roku środek to szrot ! nie wspominając o Wanyamie który totalnie nie wiadomo gdzie jest. Gdzie Ndobele.

Wolff

26 grudnia 2019, 13:32

Efekt miotły się skończył bo wszyscy zorientowali się, że opieramy się tylko na sile ofensywnej, a gdy nas zdominują w środku gdzie mamy totalny szrot to stajemy się przeciętniakami do bicia. W dodatku nasza defensywa też jakaś za solidna nie jest.

Damian88

26 grudnia 2019, 13:48

W sumie mam gdzies styl, z zespolami typu Brighton najwazniejsze zeby wsadzic im o jedna bramke wiecej. Typ zespolu, ktoremu zalezy wylacznie na przeszkadzaniu w rozgrywaniu gry.

Wolff

26 grudnia 2019, 14:01

Własnie kogoś kto zagra tą piłkę do przodu za Winksa było nam potrzeba

modafashion

26 grudnia 2019, 14:06

Winks dzis: zawinil przy golu, dal wolny w bardzo niebezpiecznym miejscu, 2 faule na zolte kartki, jedno udane podanie do przodu (ale spalony)..
super mecz..

nie ma innych zawodnikow ktorzy mogiby tam grac, dlatego gramy winksem albo dierem..

DaddyCool

26 grudnia 2019, 14:14

modafashion napisał(a):
nie ma innych zawodnikow ktorzy mogiby tam grac, dlatego gramy winksem albo dierem

Ndombele?

modafashion

26 grudnia 2019, 15:22

Mou powiedzial ze ndombele nie chcial dzs grac.

Lamela chcial gdyby byla potrzeba.
Podejscie..

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła