Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  3  4    >
Forum dyskusyjne » Premier League » Kto Mistrzem, a kto spadkowiczem?
1 sierpnia 2010, 23:41 [cytuj]
No tak panowie. Zaczął się sierpień , inauguracja Premier League zbliża się wielkimi krokami :brawo::ok: więc postanowiłem odświeżyc temacik i zabawic sie w Krzysztofa Jackowskiego :)

1. Arsenal niestety uważam, że Analki wreszcie pokażą siłę "młodości" tfu tfu:zalamka:
2. Manchester Utd
3. Chelsea
4. Tottenham
5. City - Nie dadzą rady :) i Mubarak popełni harakiri na COMS
6. Liv'pool
7. Everton - Tutaj może byc ciekawa walka z Liverpool'em
8. pewnie Aston Villa
9. Birmingham
10-17...
18. Blackburn
19. West Brom (Bolton)
20. Blackpool
No tak panowie. Zaczął się sierpień , inauguracja Premier League zbliża się wielkimi krokami :brawo::ok: więc postanowiłem odświeżyc temacik i zabawic sie w Krzysztofa Jackowskiego :) 1. Arsenal niestety uważam, że Analki wreszcie pokażą siłę "młodości" tfu tfu:zalamka: 2. Manchester Utd 3. Chelsea 4. Tottenham 5. City - Nie dadzą rady :) i Mubarak popełni harakiri na COMS 6. Liv'pool 7. Everton - Tutaj może byc ciekawa walka z Liverpool'em 8. pewnie Aston Villa 9. Birmingham 10-17... 18. Blackburn 19. West Brom (Bolton) 20. Blackpool
Come On You Spurs !
2 sierpnia 2010, 01:09 [cytuj]
1. Chelsea
2. Manchester City
3. Manchester United
4. Tottenham
5. Arsenal
6. LFC
7. Everton
8. Aston Villa

a teraz wyjaśnienie:
1. Chelsea ( Ciągle zdecydowanie najsilniejszy skład zarówno jeśli chodzi o pierwszą 11 jak i ławkę rezerwowych)
2. Manchester City ( wybuchowa mieszanka wypali)
3. Manchester United ( maja sklad na 3 miejsce :) )
4. Tottenham ( awans do LM pozwoli ściągnąć 2 gwiazdy do zespołu a one zapewnią nam ponowny awans do LM )
5. Arsenal ( sklad maja mocniejszy niz przed rokiem ale pozostale zespoly beda silniejsze a dodatkowo sytuacja z ceskiem niekorzystnie wpłynie na cały zespół i kanonierzy po Nlatach nie zagrają w LM
6. LFC ( nowy trener zbudował ciekawy skład ale na sukces będzie jeszcze trochę za wcześnie więc LFC poprawią się tylko o 1 lokate w stosunku do roku poprzedniego
7. Everton ( gdyby nie brak kontuzji to juz w sezonie 09/10 graliby w europejskich pucharach
8. Aston Villa
(...)
18,19,20: WBA, Blackpool, Bolton
1. Chelsea 2. Manchester City 3. Manchester United 4. Tottenham 5. Arsenal 6. LFC 7. Everton 8. Aston Villa a teraz wyjaśnienie: 1. Chelsea ( Ciągle zdecydowanie najsilniejszy skład zarówno jeśli chodzi o pierwszą 11 jak i ławkę rezerwowych) 2. Manchester City ( wybuchowa mieszanka wypali) 3. Manchester United ( maja sklad na 3 miejsce :) ) 4. Tottenham ( awans do LM pozwoli ściągnąć 2 gwiazdy do zespołu a one zapewnią nam ponowny awans do LM ) 5. Arsenal ( sklad maja mocniejszy niz przed rokiem ale pozostale zespoly beda silniejsze a dodatkowo sytuacja z ceskiem niekorzystnie wpłynie na cały zespół i kanonierzy po Nlatach nie zagrają w LM 6. LFC ( nowy trener zbudował ciekawy skład ale na sukces będzie jeszcze trochę za wcześnie więc LFC poprawią się tylko o 1 lokate w stosunku do roku poprzedniego 7. Everton ( gdyby nie brak kontuzji to juz w sezonie 09/10 graliby w europejskich pucharach 8. Aston Villa (...) 18,19,20: WBA, Blackpool, Bolton
2 sierpnia 2010, 11:26 [cytuj]
1. ManU
2. Arsenal
3. Chelsea
4. Liverpool
5. ManC
6. Tottenham ;(
7. Everton
8. Aston Villa
---------------
18. West Brom
19. Wolves
20. Blackpool

Coś czuje ze w tym sezonie Chelsea nie będzie już taka dobra : ) MU mają wystarczający skład żeby powalczyć o mistrza (zwłaszcza że doszedł ten niesamowity Hernandez i Smalling). Jeśli Drogba nie będzie strzelał, Chelsea nie zostanie nawet wicemistrzem. Jak co roku typuje że o mistrzostwo powalczy Arsenal... mysle ze teraz maja naprawde duza szanse. Co do nas... niestety myśle ze 6. miejsce to max co mozemy wycisnac z tego sezonu ale obym sie mylil : (
1. ManU 2. Arsenal 3. Chelsea 4. Liverpool 5. ManC 6. Tottenham ;( 7. Everton 8. Aston Villa --------------- 18. West Brom 19. Wolves 20. Blackpool Coś czuje ze w tym sezonie Chelsea nie będzie już taka dobra : ) MU mają wystarczający skład żeby powalczyć o mistrza (zwłaszcza że doszedł ten niesamowity Hernandez i Smalling). Jeśli Drogba nie będzie strzelał, Chelsea nie zostanie nawet wicemistrzem. Jak co roku typuje że o mistrzostwo powalczy Arsenal... mysle ze teraz maja naprawde duza szanse. Co do nas... niestety myśle ze 6. miejsce to max co mozemy wycisnac z tego sezonu ale obym sie mylil : (
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
2 sierpnia 2010, 13:41 [cytuj]
1. Chelsea
2. ManU
3. Arsenal
4. Liverpool
5. Tottenham :glupek:
6. ManC
7. Everton
8. Villa
--------------
18. Wigan
19. West Brom
20. Blackpool
1. Chelsea 2. ManU 3. Arsenal 4. Liverpool 5. Tottenham :glupek: 6. ManC 7. Everton 8. Villa -------------- 18. Wigan 19. West Brom 20. Blackpool
2 sierpnia 2010, 13:53 [cytuj]
[quote=klimasz123]
4. Tottenham ( awans do LM pozwoli ściągnąć 2 gwiazdy do zespołu a one zapewnią nam ponowny awans do LM )

Też tak myślałem po sezonie, ale co innego Harry i dlatego:

1. Chelsea
2. Man U - Fergie nigdy nie spadnie poniżej 2 miejsca ;)
3. Liverpool - poprzedni sezon to tylko chwilowa słabość. Ciągle są w czołówce.
4. Manchester City - :wnerw:
5. Arsenal - po prostu kadrowo odstają od reszty czołówki.
6. Tottenham - Levy i Harry nie potrafią wykorzystać jedynej szansy, więc wracamy na dawne miejsce.

18. Bolton
19. Wolves
20. Blackpool
[quote=klimasz123] 4. Tottenham ( awans do LM pozwoli ściągnąć 2 gwiazdy do zespołu a one zapewnią nam ponowny awans do LM ) Też tak myślałem po sezonie, ale co innego Harry i dlatego: 1. Chelsea 2. Man U - Fergie nigdy nie spadnie poniżej 2 miejsca ;) 3. Liverpool - poprzedni sezon to tylko chwilowa słabość. Ciągle są w czołówce. 4. Manchester City - :wnerw: 5. Arsenal - po prostu kadrowo odstają od reszty czołówki. 6. Tottenham - Levy i Harry nie potrafią wykorzystać jedynej szansy, więc wracamy na dawne miejsce. 18. Bolton 19. Wolves 20. Blackpool
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
2 sierpnia 2010, 15:37 [cytuj]
Zmodyfikowałem liste Zoolandera :D

1. Chelsea
2. ManU - Fergie nigdy nie spadnie poniżej 2 miejsca ;)
3. Manchester City - i tak nie spełnią oczekiwań :)
4. Liverpool - poprzedni sezon to tylko chwilowa słabość. Ciągle są w czołówce.
5. Tottenham - Levy i Harry nie potrafią wykorzystać jedynej szansy, więc wracamy na dawne miejsce.
6. Everton
7. Arsenal - zakładam, że Fagas odejdzie do Barcelony, bo teraz Anale na nim najwiecej zarobią.

końcówka będzie losowa, ale przypuszczam, że któryś ze średniaków bedzie miał kryzys i stawiam na Fulham.
Zmodyfikowałem liste Zoolandera :D 1. Chelsea 2. ManU - Fergie nigdy nie spadnie poniżej 2 miejsca ;) 3. Manchester City - i tak nie spełnią oczekiwań :) 4. Liverpool - poprzedni sezon to tylko chwilowa słabość. Ciągle są w czołówce. 5. Tottenham - Levy i Harry nie potrafią wykorzystać jedynej szansy, więc wracamy na dawne miejsce. 6. Everton 7. Arsenal - zakładam, że Fagas odejdzie do Barcelony, bo teraz Anale na nim najwiecej zarobią. końcówka będzie losowa, ale przypuszczam, że któryś ze średniaków bedzie miał kryzys i stawiam na Fulham
www.facebook.com/OgienOdSkaja
3 sierpnia 2010, 15:01 [cytuj]
Ale z Was niedźwięczne niedowiarki som:D Ja tam wierzę, że wcale na gwałt (ani do gry) nie potrzebujemy tego Napastnika Który Robi Różnicę. Ekipę mamy niezłą, na dodatek taką jakby już poukładaną zgodnie z jakimś tam zamysłem. Tak mi się wydaje. Poza tym wierzę, że Gomes zagra jeszcze kilka takich spotkań jak wygrane derby z analsami i generalnie nie spuści z tonu. Tak samo jak Dawson z Crouchem, którzy zachwycać może nie będą ale nie zawiodą. Wierzę, że kolana Kinga przestaną się rozsypywać przy byle pierdnięciu. Big Tom i Bale zrobią dalsze postępy i staną się jeszcze ważniejszymi i cenniejszymi ogniwami zespołu. Luka i Aaron rozkręcą się na tyle, że powstrzymać można ich będzie tylko przez dekapitację.Rose czy inny Mason wniosą coś świeżego i pozytywnego do zespołu. I jeszcze, że Roman wreszcie przez nic i nikogo nie nękany potwierdzi rzekomą klasę. A Giovanni Dos Santos pójdzie po rozum do głowy i zacznie grać albo, że zrobi coś jeszcze lepszego i da się wymienić na Huntelaara. Znaczy, wierzę, że będziemy mocni, i nawet bez NKRR zaczniemy wzbudzać luzujący zwieracze strach wśród rywali.

Na tyle, że w lidze poza zasięgiem będą tylko dwie drużyny- CFC i MU. Chelsea juz rok temu była najlepsza a teraz Ancelotti dalej wprowadza swoje porządki. Dobrze wyszli na wymianie Cole'a na Benayouna bo ten nowy jest lepszym skrzydłowym. Co prawda pierwsze co zdążył zrobić to się kontuzjować ale kibice CFC będą mieli jeszce z niego pocichę. Poza tym zrzucają balast w postaci Deco i Ballacka. No niby ten drugi to nie jest zły pomocnik ale taka zmiana warty może być korzystna.

Nie wydaje mi się, żeby mimo to SAF się przeraził. Moznma go lubić lub wręcz przeciwnie ale beż wątpienia to wystarczająco szczwana bestia aby czymś zaskoczyć resztę stawki. Co tam mundialowa mizeria Rooneya, brak dużego transferu, długi i i nne nieszczęścia. Ferguson ma i tak wystarczająco dużo atutów aby zmontować drużynę groźną dla Chelsea. Kładę jaja na pieńku, że znajdzie nową rolę dla Berbatowa i Bułgar wystrzeli z formą. Rooney odżyje a młody Hernandez swoją cegiełkę dołoży. Na Mundialu pokazał, że świetnie nadaje się na jokera-szybki, ruchliwy, ze smykałką do wykorzystywania okazji.

I tak zmierzając powoli do końca obstawiam, ze czołowa trójka bedzie wygladała następująco: Pierwszymi dwiema pozycjami podzielą się miejsce MU lub CFC, trzecie dla nas. O następne będą się bić liczne zespoły. Na czele z Liverpoolem. Dalsze miejsca dla Evertonu, City i Villi. Jeśli chodzi o arsenal to mam nadzieję, że wreszcie ten budowany przez Wengera z mozołem i niewątpliwym pozysłem domek z kart wreszcie rozsypie się w pizdu. Dół tabel mnie nie interesuje na razie i mam nadzieje, że nie zacznie.
Ale z Was niedźwięczne niedowiarki som:D Ja tam wierzę, że wcale na gwałt (ani do gry) nie potrzebujemy tego Napastnika Który Robi Różnicę. Ekipę mamy niezłą, na dodatek taką jakby już poukładaną zgodnie z jakimś tam zamysłem. Tak mi się wydaje. Poza tym wierzę, że Gomes zagra jeszcze kilka takich spotkań jak wygrane derby z analsami i generalnie nie spuści z tonu. Tak samo jak Dawson z Crouchem, którzy zachwycać może nie będą ale nie zawiodą. Wierzę, że kolana Kinga przestaną się rozsypywać przy byle pierdnięciu. Big Tom i Bale zrobią dalsze postępy i staną się jeszcze ważniejszymi i cenniejszymi ogniwami zespołu. Luka i Aaron rozkręcą się na tyle, że powstrzymać można ich będzie tylko przez dekapitację.Rose czy inny Mason wniosą coś świeżego i pozytywnego do zespołu. I jeszcze, że Roman wreszcie przez nic i nikogo nie nękany potwierdzi rzekomą klasę. A Giovanni Dos Santos pójdzie po rozum do głowy i zacznie grać albo, że zrobi coś jeszcze lepszego i da się wymienić na Huntelaara. Znaczy, wierzę, że będziemy mocni, i nawet bez NKRR zaczniemy wzbudzać luzujący zwieracze strach wśród rywali. Na tyle, że w lidze poza zasięgiem będą tylko dwie drużyny- CFC i MU. Chelsea juz rok temu była najlepsza a teraz Ancelotti dalej wprowadza swoje porządki. Dobrze wyszli na wymianie Cole'a na Benayouna bo ten nowy jest lepszym skrzydłowym. Co prawda pierwsze co zdążył zrobić to się kontuzjować ale kibice CFC będą mieli jeszce z niego pocichę. Poza tym zrzucają balast w postaci Deco i Ballacka. No niby ten drugi to nie jest zły pomocnik ale taka zmiana warty może być korzystna. Nie wydaje mi się, żeby mimo to SAF się przeraził. Moznma go lubić lub wręcz przeciwnie ale beż wątpienia to wystarczająco szczwana bestia aby czymś zaskoczyć resztę stawki. Co tam mundialowa mizeria Rooneya, brak dużego transferu, długi i i nne nieszczęścia. Ferguson ma i tak wystarczająco dużo atutów aby zmontować drużynę groźną dla Chelsea. Kładę jaja na pieńku, że znajdzie nową rolę dla Berbatowa i Bułgar wystrzeli z formą. Rooney odżyje a młody Hernandez swoją cegiełkę dołoży. Na Mundialu pokazał, że świetnie nadaje się na jokera-szybki, ruchliwy, ze smykałką do wykorzystywania okazji. I tak zmierzając powoli do końca obstawiam, ze czołowa trójka bedzie wygladała następująco: Pierwszymi dwiema pozycjami podzielą się miejsce MU lub CFC, trzecie dla nas. O następne będą się bić liczne zespoły. Na czele z Liverpoolem. Dalsze miejsca dla Evertonu, City i Villi. Jeśli chodzi o arsenal to mam nadzieję, że wreszcie ten budowany przez Wengera z mozołem i niewątpliwym pozysłem domek z kart wreszcie rozsypie się w pizdu. Dół tabel mnie nie interesuje na razie i mam nadzieje, że nie zacznie
3 sierpnia 2010, 17:49 [cytuj]
Kurwa, Huntelaara ?! To jakis zart, taki typ zawodnika to nie powinien byc w ogole dopuszczany do gry.
Kurwa, Huntelaara ?! To jakis zart, taki typ zawodnika to nie powinien byc w ogole dopuszczany do gry
3 sierpnia 2010, 18:52 [cytuj]
adipetre powiedział/a:
Kurwa, Huntelaara ?! To jakis zart, taki typ zawodnika to nie powinien byc w ogole dopuszczany do gry

To porównaj ile goli w lidze strzelił przez ostatnie dwa lata Dos Santos a ile Huntelaar. Kurwa.
To porównaj ile goli w lidze strzelił przez ostatnie dwa lata Dos Santos a ile Huntelaar. Kurwa
3 sierpnia 2010, 20:07 [cytuj]
No tak w koncu o takiego napastnika jak Huntelaar nam chodzi, ten napastnik rzeczywiscie w najtrudniejszych momentach wezmie gre na siebie, zrobi roznice. A porownywanie bramek jednego i drugiego jest bezsensowne, bo obaj graja na zupelnie innych pozycjach, i od czego innego sa.
No tak w koncu o takiego napastnika jak Huntelaar nam chodzi, ten napastnik rzeczywiscie w najtrudniejszych momentach wezmie gre na siebie, zrobi roznice. A porownywanie bramek jednego i drugiego jest bezsensowne, bo obaj graja na zupelnie innych pozycjach, i od czego innego sa
4 sierpnia 2010, 13:09 [cytuj]
adipetre powiedział/a:
No tak w koncu o takiego napastnika jak Huntelaar nam chodzi,

Nam, tzn komu? Kibicom Tottenhamu? Spursmaniakom? Harry'emu i Levy'emu? Tobie?

adipetre powiedział/a:
A porownywanie bramek jednego i drugiego jest bezsensowne, bo obaj graja na zupelnie innych pozycjach, i od czego innego sa

I właśnie sęk w tym, że Huntelaar wiadomo od czego jest. Od szukania sobie okazji i wykorzystywania ich. I poza słabszym okresem w Milanie (gdzie trafił na sezon konia podobnego Boriello) wychodzi mu to dobrze. A Dos Santos? Od czego on jest? Co on osiągnął?
Nam, tzn komu? Kibicom Tottenhamu? Spursmaniakom? Harry'emu i Levy'emu? Tobie? [quote=adipetre]A porownywanie bramek jednego i drugiego jest bezsensowne, bo obaj graja na zupelnie innych pozycjach, i od czego innego sa
4 sierpnia 2010, 13:19 [cytuj]
Naogladales sie go w Eredivisie, i jedynie na tym opierasz swoja opinie o tym pilkarzu, patrzac na popisy Kezman i Alvesa, mozna skonstatowac ze tytul krola strzelcow w lidze holenderskiej to zadna rekomendacja. Klase Huntelaara moglismy dostrzec na ostatnim mundialu, gdzie van Marwijk wolal stawiac na bedacego w benzadziejnej formie van Persiego niz na Klaasa Jana, a gdy juz Huntelaar wchodzil z lawki, to prezentowal sie nie lepiej od Persiego, majac problemy z przyjeciem pilki.

A o napastnika ktory zrobi roznice chodzi kazdemu kto chce rozwoju Tottnehamu, gdy przyjdzie ten Huntelaarto moze nawet i wywalczy miejsce w skladzie, ale bedzie jedynie uzupelnieniem, a przy tak szerokiej kadrze jaka mamy, potrzebni pilkarze ktorzy ja wzmocnia, Huntelaar takim graczem nie jest, w Dos Santosa wierze, bo nieprzypadkowo zdobywal najcenniejsze laury we wielu rozgrywkach mlodziezowych, i nieprzypadkowo rozegral pelen sezon w Barcie nie majac ukonczonych nawet 20 lat.
Naogladales sie go w Eredivisie, i jedynie na tym opierasz swoja opinie o tym pilkarzu, patrzac na popisy Kezman i Alvesa, mozna skonstatowac ze tytul krola strzelcow w lidze holenderskiej to zadna rekomendacja. Klase Huntelaara moglismy dostrzec na ostatnim mundialu, gdzie van Marwijk wolal stawiac na bedacego w benzadziejnej formie van Persiego niz na Klaasa Jana, a gdy juz Huntelaar wchodzil z lawki, to prezentowal sie nie lepiej od Persiego, majac problemy z przyjeciem pilki. A o napastnika ktory zrobi roznice chodzi kazdemu kto chce rozwoju Tottnehamu, gdy przyjdzie ten Huntelaarto moze nawet i wywalczy miejsce w skladzie, ale bedzie jedynie uzupelnieniem, a przy tak szerokiej kadrze jaka mamy, potrzebni pilkarze ktorzy ja wzmocnia, Huntelaar takim graczem nie jest, w Dos Santosa wierze, bo nieprzypadkowo zdobywal najcenniejsze laury we wielu rozgrywkach mlodziezowych, i nieprzypadkowo rozegral pelen sezon w Barcie nie majac ukonczonych nawet 20 lat
4 sierpnia 2010, 13:35 [cytuj]
adipetre powiedział/a:
Naogladales sie go w Eredivisie, i jedynie na tym opierasz swoja opinie o tym pilkarzu, patrzac na popisy Kezman i Alvesa, mozna skonstatowac ze tytul krola strzelcow w lidze holenderskiej to zadna rekomendacja.

Wiedziałem. Sorry, nie chce mi się po raz kolejny tego tłumaczyć.

adipetre powiedział/a:

A o napastnika ktory zrobi roznice chodzi kazdemu kto chce rozwoju Tottnehamu, gdy przyjdzie ten Huntelaarto moze nawet i wywalczy miejsce w skladzie, ale bedzie jedynie uzupelnieniem, a przy tak szerokiej kadrze jaka mamy, potrzebni pilkarze ktorzy ja wzmocnia, Huntelaar takim graczem nie jest, /quote]

Po pierwsze nie o to mi chodziło, po drugie guzik prawda. Niepotrzebnie uogólniasz. Mnie zależy na rozwoju Klubu a wcale nie moczę w nocy poduszki z tęsknoty za tym pomału mitycznym NKRR.

[quote=adipetre] w Dos Santosa wierze, bo nieprzypadkowo zdobywal najcenniejsze laury we wielu rozgrywkach mlodziezowych, i nieprzypadkowo rozegral pelen sezon w Barcie nie majac ukonczonych nawet 20 lat

No łaaał. Laury młodzieżowe. I wogóle. Tak, to zdecydowanie upoważnia go do chlania i rozbijania się po nocnych klubach. Tym, że od dwóch lat tego rzekomego talentu nie potrafi na niwie klubowej (reprezentacyjnej też tak średnio) potwierdzić też się przejmowaćź nie musi. Laury młodzieżowe ma.
Wiedziałem. Sorry, nie chce mi się po raz kolejny tego tłumaczyć. [quote=adipetre] A o napastnika ktory zrobi roznice chodzi kazdemu kto chce rozwoju Tottnehamu, gdy przyjdzie ten Huntelaarto moze nawet i wywalczy miejsce w skladzie, ale bedzie jedynie uzupelnieniem, a przy tak szerokiej kadrze jaka mamy, potrzebni pilkarze ktorzy ja wzmocnia, Huntelaar takim graczem nie jest, /quote] Po pierwsze nie o to mi chodziło, po drugie guzik prawda. Niepotrzebnie uogólniasz. Mnie zależy na rozwoju Klubu a wcale nie moczę w nocy poduszki z tęsknoty za tym pomału mitycznym NKRR. [quote=adipetre] w Dos Santosa wierze, bo nieprzypadkowo zdobywal najcenniejsze laury we wielu rozgrywkach mlodziezowych, i nieprzypadkowo rozegral pelen sezon w Barcie nie majac ukonczonych nawet 20 lat
4 sierpnia 2010, 13:48 [cytuj]
Marcin powiedział/a:
No łaaał. Laury młodzieżowe. I wogóle. Tak, to zdecydowanie upoważnia go do chlania i rozbijania się po nocnych klubach. Tym, że od dwóch lat tego rzekomego talentu nie potrafi na niwie klubowej (reprezentacyjnej też tak średnio) potwierdzić też się przejmowaćź nie musi. Laury młodzieżowe ma.

nie wierz gazetom, a co do kariery reprezentacyjnej - zagrał na mundialu najlepiej ze wszystkich Kogutów. To będzie jego sezon. Spokorniał chłopak.
nie wierz gazetom, a co do kariery reprezentacyjnej - zagrał na mundialu najlepiej ze wszystkich Kogutów. To będzie jego sezon. Spokorniał chłopak
4 sierpnia 2010, 13:53 [cytuj]
Ale gazetom w sensie, że słabo gra czy dużo pije? A z tym jego występem na mundialu bym się wstrzymał. Moim zdaniem pokazał nie za dużo. Trochę pokiwał, poszarpał ale w sumie konkretów z tego tak sobie.
Ale gazetom w sensie, że słabo gra czy dużo pije? A z tym jego występem na mundialu bym się wstrzymał. Moim zdaniem pokazał nie za dużo. Trochę pokiwał, poszarpał ale w sumie konkretów z tego tak sobie
4 sierpnia 2010, 21:23 [cytuj]
raz czy dwa się zdarzyło, młody jest :)
raz czy dwa się zdarzyło, młody jest :)
5 sierpnia 2010, 12:41 [cytuj]
ech kazdy ma prawo do swego zdania ale typowianie wilkow do spadku ktore zauwazylem u kilku osob powyzej to troche chyba przecenienie efektu drugiego sezonu u beniaminka... Wilki sie wyraznie wzmocnily (tylko Mancity i Chelsea wydaly wiecej na transfery) na newralgicznych pozycjach, doszli Fletcher (drugi Doyle) Hunt (wicher na skrzydlach)Van Damme (solidny lewy obronca) i Mouyokolo(najlepszy obronca Hull City zeszlego sezonu) ja bym raczej Wilki typowal na okolice 12 miejsca.

Ciezko cos przewidziec ale jak dla mnie w tym sezonie bedziemy miec wielka szostke:

ManU, Chelski, Spurs, Arse, Liverpool, ManCity

Zaraz za nimi: Everton, AV, Brums, Wolves, Sunderland, WestHam, Fulham, Wigan

Walczyc o utrzymanie beda: Bolton, Newcastle, Stoke

A spadna: Blackpool, Blackburn, WBA/Stoke
ech kazdy ma prawo do swego zdania ale typowianie wilkow do spadku ktore zauwazylem u kilku osob powyzej to troche chyba przecenienie efektu drugiego sezonu u beniaminka... Wilki sie wyraznie wzmocnily (tylko Mancity i Chelsea wydaly wiecej na transfery) na newralgicznych pozycjach, doszli Fletcher (drugi Doyle) Hunt (wicher na skrzydlach)Van Damme (solidny lewy obronca) i Mouyokolo(najlepszy obronca Hull City zeszlego sezonu) ja bym raczej Wilki typowal na okolice 12 miejsca. Ciezko cos przewidziec ale jak dla mnie w tym sezonie bedziemy miec wielka szostke: ManU, Chelski, Spurs, Arse, Liverpool, ManCity Zaraz za nimi: Everton, AV, Brums, Wolves, Sunderland, WestHam, Fulham, Wigan Walczyc o utrzymanie beda: Bolton, Newcastle, Stoke A spadna: Blackpool, Blackburn, WBA/Stoke
http://wilczki.tumblr.com/
5 sierpnia 2010, 16:57 [cytuj]
To i ja postawie, bedzie kontrowersyjnie :)

1. Man City
2. Chelsea
3. Man Utd
4-6. Liverpool, Tottenham, Arsenal - nie podejmuje sie typowania pozycji, ale gdyby ktos mnie zmusil, kolejnosc bylaby taka, jak podalem

Nizej to juz wrozenie z fusow :)

Krotko mowiac, czuje sezon odwrocenia ukladu sil w polnocnym Londynie i Manchesterze. Niestety, City zrobilo sensowne transfery i wydaje mi sie, ze moga byc kolejna ekipa po Chelsea, ktora na skroty kupi sobie tytul mistrzowski
To i ja postawie, bedzie kontrowersyjnie :) 1. Man City 2. Chelsea 3. Man Utd 4-6. Liverpool, Tottenham, Arsenal - nie podejmuje sie typowania pozycji, ale gdyby ktos mnie zmusil, kolejnosc bylaby taka, jak podalem Nizej to juz wrozenie z fusow :) Krotko mowiac, czuje sezon odwrocenia ukladu sil w polnocnym Londynie i Manchesterze. Niestety, City zrobilo sensowne transfery i wydaje mi sie, ze moga byc kolejna ekipa po Chelsea, ktora na skroty kupi sobie tytul mistrzowski
<  1  2  3  4    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 21 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się