Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

1  2    >
Forum dyskusyjne » Premier League » Typy na koniec sezonu! Kto spada kto top4
12 lutego 2010, 21:56 [cytuj]
Co prawda do konca sezonu jeszcze sporo meczów ale można już coś potypować odnośnie jego zakończenia.

Przejrzalem grafik i potypowalem wyniki

i wychodzi mi ze sezon mniej wiecej tak sie zakonczy

Spadek
-Hull 35-
-Burnley 34-
-Pompeys 30 punktow-
Uratują sie
-Bolton 37-
-Wolves 37-
-West Ham 38-
-Wigan 39-

Góra tabeli
-Chelsea ale bedzie pasjonujaca walka bo do konca sezonu mają wraz z ManU podobnych rywali
-Manu-
-Arsenal (ma lepszy terminarz niz ManU i Chelsea wiec dojdzie ich na 1-2 punkty...

Spurs bedzie bardzo cieżko o top4 mysle ze max co wyciśniemy z tych meczów to 23 punkty.
MC przy optymistycznym założeniu zdobędzie z 21 punktów
Liverpool tez ma dobry terminarz i duzo meczow z ogórkami u siebie powinni zdobyc 21-24 punkty
W przypadku AV dużo zależeć bedzie od derbów jesli wygrają z Birmingham i Wolves to mogą liczyć ze 22-24 punkty beda miec na swoim koncie

Podsumowując mamy najgorszy terminarz ze wszystkich druzyn ubiegających się o top4. Ratować nas mogą jedynie wpadki i słabsza forma konkurentów ( a to że wszyscy nagle przestaną grac w piłkę nie wierze...) Musimy wygrać przynajniej jeden mecz z przeciwnikami klasy Chelsea, ManU i Arsenal(a dwa pozostale najlepiej zremisować) bezwględnie pokonać na wyjeździe ManC i nie notować innych wpadek.
Co prawda do konca sezonu jeszcze sporo meczów ale można już coś potypować odnośnie jego zakończenia. Przejrzalem grafik i potypowalem wyniki i wychodzi mi ze sezon mniej wiecej tak sie zakonczy Spadek -Hull 35- -Burnley 34- -Pompeys 30 punktow- Uratują sie -Bolton 37- -Wolves 37- -West Ham 38- -Wigan 39- Góra tabeli -Chelsea ale bedzie pasjonujaca walka bo do konca sezonu mają wraz z ManU podobnych rywali -Manu- -Arsenal (ma lepszy terminarz niz ManU i Chelsea wiec dojdzie ich na 1-2 punkty... Spurs bedzie bardzo cieżko o top4 mysle ze max co wyciśniemy z tych meczów to 23 punkty. MC przy optymistycznym założeniu zdobędzie z 21 punktów Liverpool tez ma dobry terminarz i duzo meczow z ogórkami u siebie powinni zdobyc 21-24 punkty W przypadku AV dużo zależeć bedzie od derbów jesli wygrają z Birmingham i Wolves to mogą liczyć ze 22-24 punkty beda miec na swoim koncie Podsumowując mamy najgorszy terminarz ze wszystkich druzyn ubiegających się o top4. Ratować nas mogą jedynie wpadki i słabsza forma konkurentów ( a to że wszyscy nagle przestaną grac w piłkę nie wierze...) Musimy wygrać przynajniej jeden mecz z przeciwnikami klasy Chelsea, ManU i Arsenal(a dwa pozostale najlepiej zremisować) bezwględnie pokonać na wyjeździe ManC i nie notować innych wpadek
http://wilczki.tumblr.com/
13 lutego 2010, 00:09 [cytuj]
Odnosnie walki o 4 lokate - calkiem niezla analiza, nie wiem jak to ma sie do faktow, ale brzmi wiarygodnie. Z walka o mistrza niestety jest wielka niewiadoma ;) jesli arsenal podtrzyma dobra forme to utrzyma 3 miejsce z niezlym zapasem nad 4. Wlasnie, czwarte miejsce. Ja jednak typuje L'pool. Ale to wszystko sie okaze niedlugo. Jesli w przeciagu 3, 4 kolejek nie bedzie zaskoczen, naglych wybuchow czy spadkow formy to walka bedzie dosc schematyczna i o miejsca 5-7 powalczymy my, AV i Man City. Kiepski jestem w typowaniu, ale powiedzmy, ze to bedzie wygladac tak: 5. Spurs 6. MC 7. AV
A o spadkowiczach szkoda gadac; procz Pompey wszyscy sie przetasuja co najmniej 2 razy ;)
Odnosnie walki o 4 lokate - calkiem niezla analiza, nie wiem jak to ma sie do faktow, ale brzmi wiarygodnie. Z walka o mistrza niestety jest wielka niewiadoma ;) jesli arsenal podtrzyma dobra forme to utrzyma 3 miejsce z niezlym zapasem nad 4. Wlasnie, czwarte miejsce. Ja jednak typuje L'pool. Ale to wszystko sie okaze niedlugo. Jesli w przeciagu 3, 4 kolejek nie bedzie zaskoczen, naglych wybuchow czy spadkow formy to walka bedzie dosc schematyczna i o miejsca 5-7 powalczymy my, AV i Man City. Kiepski jestem w typowaniu, ale powiedzmy, ze to bedzie wygladac tak: 5. Spurs 6. MC 7. AV A o spadkowiczach szkoda gadac; procz Pompey wszyscy sie przetasuja co najmniej 2 razy ;)
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
13 lutego 2010, 09:54 [cytuj]
Jeśli chodzi o Arsenal to po za Man Utd i Chelsea nie dają się nikomu ograć a mecze z tymi zespołami mają już za sobą i także mecz z Liverpoolem, który wygrali 1:0. Wydaje mi się, że TOP 3 jest raczej już przesądzone Chelsea, Man Utd i Arsenal. O miejsce czwarte będzie walka się toczyła pomiędzy Liverpoolem, Tottenhamem, Man City i Aston Villą. Ciężko na dzień dzisiejszy powiedzieć kto zajmie czwartą lokatę ale mogę powiedzieć, że głupio się stało, że w ostatnich tygodniach gramy bardzo słabo i tracimy punkty np. remis z Aston Villą, z którą walczymy o europejskie puchary nie wspominając tragicznego spotkania z Wolverhampton. Wydaje mi się, że mamy szanse zająć czwarte miejsce nie przegrywają już żadnych spotkań.
Jeśli chodzi o Arsenal to po za Man Utd i Chelsea nie dają się nikomu ograć a mecze z tymi zespołami mają już za sobą i także mecz z Liverpoolem, który wygrali 1:0. Wydaje mi się, że TOP 3 jest raczej już przesądzone Chelsea, Man Utd i Arsenal. O miejsce czwarte będzie walka się toczyła pomiędzy Liverpoolem, Tottenhamem, Man City i Aston Villą. Ciężko na dzień dzisiejszy powiedzieć kto zajmie czwartą lokatę ale mogę powiedzieć, że głupio się stało, że w ostatnich tygodniach gramy bardzo słabo i tracimy punkty np. remis z Aston Villą, z którą walczymy o europejskie puchary nie wspominając tragicznego spotkania z Wolverhampton. Wydaje mi się, że mamy szanse zająć czwarte miejsce nie przegrywają już żadnych spotkań
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
13 lutego 2010, 14:11 [cytuj]
`Miałem sen, piękny sen`:D :
1. Spurs:cwaniak:
2. Cwelsi
3. Muły
4. Liverpool
5. Ar5ena1:brawo:
.
.
.
17. Pompy :D
-------------
18. Bolton
19. Burnley
20. Wigan
`Miałem sen, piękny sen`:D : 1. Spurs:cwaniak: 2. Cwelsi 3. Muły 4. Liverpool 5. Ar5ena1:brawo: . . . 17. Pompy :D ------------- 18. Bolton 19. Burnley 20. Wigan
13 lutego 2010, 14:35 [cytuj]
O ku**a, no to Wigan na majstra!
O ku**a, no to Wigan na majstra!
13 lutego 2010, 14:59 [cytuj]
Moim skromnym zdaniem spadnie Hull, Burnley (ostatni mecz z nami zdecyduje o ich spadku) i Portsmouth.
Mistrzem będzie Manchester Utd, drugie będzie Chelsea (dwa punkty straty) a trzeci Arsenal. Dla dobra naszego klubu nie typuję miejsca czwartego.
Moim skromnym zdaniem spadnie Hull, Burnley (ostatni mecz z nami zdecyduje o ich spadku) i Portsmouth. Mistrzem będzie Manchester Utd, drugie będzie Chelsea (dwa punkty straty) a trzeci Arsenal. Dla dobra naszego klubu nie typuję miejsca czwartego
13 lutego 2010, 16:17 [cytuj]
Wolves spada i kupujeny Doyle ;)'a. Utrzymanie się w lidze Portsmouth jest tak prawdopodobne jak wygranie przez nas ligi, a trzecim klubem bedzie Bolton.
Wolves spada i kupujeny Doyle ;)'a. Utrzymanie się w lidze Portsmouth jest tak prawdopodobne jak wygranie przez nas ligi, a trzecim klubem bedzie Bolton
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
14 lutego 2010, 20:13 [cytuj]
Portsmounth moze sie jeszcze utrzymac.Tacy,co to ich wszyscy juz spisali na straty walcza najmocniej.

Typy sprzed sezonu,mozna teraz porownac;) :

http://spursmania.org/index/forum/topic/144/cat/11
Portsmounth moze sie jeszcze utrzymac.Tacy,co to ich wszyscy juz spisali na straty walcza najmocniej. Typy sprzed sezonu,mozna teraz porownac;) : http://spursmania.org/index/forum/topic/144/cat/11
You'll Never Walk Alone
15 lutego 2010, 22:58 [cytuj]
gdyby sezon zaczynal sie teraz pompeys byli by pewnie w srodku stawki. Imponuja ambicja i graja naprawde dobrze choc pechowo (czerwone kartki, samobuje)
Mysle ze dojda na kilka punktów przedostatnia druzyne ale terminarz maja nielatwy, duzo meczy z czołowka i innymi walczacymi o utrzymanie.

Wigan i Bolton wydaja sie zbyt silne aby spasc, ale wiele sie moze wydarzyc. Burnley wyraznie slabsze po odesciu Coyla, ta druzyna ma charakter i jak juz cos to mysle ze ma wieksze szanse niz Hull zeby sie utrzymac. Tygrysy to najgorzej grajaca ekipa na wyjezdzie, gdyby mieli lepsza obrone spokojnie by sie utrzymali, a tak sa nawet nienajgorsza pomoc i niezly atak moga ich nie uratowac.
gdyby sezon zaczynal sie teraz pompeys byli by pewnie w srodku stawki. Imponuja ambicja i graja naprawde dobrze choc pechowo (czerwone kartki, samobuje) Mysle ze dojda na kilka punktów przedostatnia druzyne ale terminarz maja nielatwy, duzo meczy z czołowka i innymi walczacymi o utrzymanie. Wigan i Bolton wydaja sie zbyt silne aby spasc, ale wiele sie moze wydarzyc. Burnley wyraznie slabsze po odesciu Coyla, ta druzyna ma charakter i jak juz cos to mysle ze ma wieksze szanse niz Hull zeby sie utrzymac. Tygrysy to najgorzej grajaca ekipa na wyjezdzie, gdyby mieli lepsza obrone spokojnie by sie utrzymali, a tak sa nawet nienajgorsza pomoc i niezly atak moga ich nie uratowac
http://wilczki.tumblr.com/
15 lutego 2010, 23:44 [cytuj]
Spokojnie :D Napisałem, że to tylko sen :D Co nie zmienia faktu, że taki scenariusz odpowiadałby mojej skromnej osobie :ok:
Spokojnie :D Napisałem, że to tylko sen :D Co nie zmienia faktu, że taki scenariusz odpowiadałby mojej skromnej osobie :ok:
21 lutego 2010, 20:30 [cytuj]
1. Chelsea
2. ManU
3. Arsenal
4. TOTTENHAM
---------
18. Hull
19. Bolton
20. Portsmouth
1. Chelsea 2. ManU 3. Arsenal 4. TOTTENHAM --------- 18. Hull 19. Bolton 20. Portsmouth
18 marca 2010, 14:05 [cytuj]
1.ManU
2.Chelsea
3.Arsenal
4....
Wolę wstawić kropki, niż się rozczarować przykro :( Aczkolwiek bardzo bym chciał, aby udało się dziabnąć i Puchar Anglii, i 4 miejsce.

Spada Wolves, kupujemy Doyle'a, West Ham, bierzemy Cole'a i Fauberta, no i Portsmouth i bierzemy O'Hare a oddajemy Kaboula :D:D:D:D
Fajnie, że w końcu koniec sezonu jest interesujący :)
1.ManU 2.Chelsea 3.Arsenal 4.... Wolę wstawić kropki, niż się rozczarować przykro :( Aczkolwiek bardzo bym chciał, aby udało się dziabnąć i Puchar Anglii, i 4 miejsce. Spada Wolves, kupujemy Doyle'a, West Ham, bierzemy Cole'a i Fauberta, no i Portsmouth i bierzemy O'Hare a oddajemy Kaboula :D:D:D:D Fajnie, że w końcu koniec sezonu jest interesujący :)
18 marca 2010, 14:16 [cytuj]
na to, że West Ham spadnie raczej bym nie liczył ;)
na to, że West Ham spadnie raczej bym nie liczył ;)
Tottenham 'Til I Die
18 marca 2010, 14:57 [cytuj]
Pieprzyć ten Puchar, możemy teraz przegrać i 0:10 jeśli siły wyższe wynagrodzą nam to czwartym miejscem!
Pieprzyć ten Puchar, możemy teraz przegrać i 0:10 jeśli siły wyższe wynagrodzą nam to czwartym miejscem!
1  2    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 28 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się