Forum dyskusyjne
9 kwietnia 2010, 16:25 [cytuj]
klimasz zbieramy się w below (marszałkowska 64).. dołącz
klimasz zbieramy się w below (marszałkowska 64).. dołącz:)
10 kwietnia 2010, 13:27 [cytuj]
Ja tam nie musze jechac do wrocławia, bo tam niestety mieszkam. Skaju co to za pub, o którym mówisz, gdzie zbiera sie to arse scum?
Ja tam nie musze jechac do wrocławia, bo tam niestety mieszkam. Skaju co to za pub, o którym mówisz, gdzie zbiera sie to arse scum?
10 kwietnia 2010, 13:45 [cytuj]
Ja powiedział/a:
No to skoro tak sytuacja wygląda to ja się w City Pubie też pokażę
Dupa, gówno, cycki

Nie mam żadnego rozsądnego pociągu powrotnego.
Dupa, gówno, cycki:| Nie mam żadnego rozsądnego pociągu powrotnego
10 kwietnia 2010, 15:40 [cytuj]
Boyd powiedział/a:
Warka Pub koło Heliosa.
Warka Pub koło Heliosa
www.facebook.com/OgienOdSkaja
10 kwietnia 2010, 16:12 [cytuj]
Spoko, to prawdopodobnie będę tam w koszulce sławnego klubu o godzinie 0

COYS
Dziś jestem za Realem.
Spoko, to prawdopodobnie będę tam w koszulce sławnego klubu o godzinie 0 :) COYS
Dziś jestem za Realem
10 kwietnia 2010, 16:55 [cytuj]
Paweł powiedział/a:
Marcin - trzeba pogadać z konradem albo sadzikiem może cię gdzieś przygarną, bo ja z martinem o 00:23 wyjezdzamy do gdańska
Może i tak, ale i to mi średnio leży. W czwartek muszę być w szkole.
Może i tak, ale i to mi średnio leży. W czwartek muszę być w szkole
11 kwietnia 2010, 21:18 [cytuj]
zapraszam do Bradley's za Złotymi Tarasami- nas, fanów Kanonerów, będzie tam niezła paczka. )
zapraszam do Bradley's za Złotymi Tarasami- nas, fanów Kanonerów, będzie tam niezła paczka. )
13 kwietnia 2010, 00:58 [cytuj]
no to gdzie w koncu below czy bradley's ??? PS: gdzie jest tańsze piwko ?
no to gdzie w koncu below czy bradley's ??? PS: gdzie jest tańsze piwko ?
13 kwietnia 2010, 01:44 [cytuj]
fani Kogutów- Below, Kanonierów- Bradley's- chociaż można to połączyć.)
Bradley's- świetna atmosfera, całkiem niezła frekwencja na meczach, duże piwo 10 zł, więc trochę dużo.
fani Kogutów- Below, Kanonierów- Bradley's- chociaż można to połączyć.)
Bradley's- świetna atmosfera, całkiem niezła frekwencja na meczach, duże piwo 10 zł, więc trochę dużo
13 kwietnia 2010, 21:14 [cytuj]
a ja z Pistonsem zaczynamy już o 18:30 od...steków. Towarzystwo głównie brytyjskie, mieszane armatki z kogutami. Jeśli to pomoże w zwycięstwie, choć osobiście nie sadzę, jestem w stanie jako wegetarianin (taki prawie, bo jadam ryby) zeżreć największego steka w knajpie.
a ja z Pistonsem zaczynamy już o 18:30 od...steków. Towarzystwo głównie brytyjskie, mieszane armatki z kogutami. Jeśli to pomoże w zwycięstwie, choć osobiście nie sadzę, jestem w stanie jako wegetarianin (taki prawie, bo jadam ryby) zeżreć największego steka w knajpie
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
13 kwietnia 2010, 22:21 [cytuj]
aapa a gdzie te steki? w Irish Mbassy ?
aapa a gdzie te steki? w Irish Mbassy ? :)
http://wilczki.tumblr.com/
13 kwietnia 2010, 23:21 [cytuj]
Nie, gdzieś na Stolarskiej. Całą impre wymyślił Josh, fan Spurs z Londka, który mieszka w Kraku. Przyznam, ze nie wiem o którą knajpę chodzi, ale znajdziemy. Mecz natomiast w Mbassy.
Nie, gdzieś na Stolarskiej. Całą impre wymyślił Josh, fan Spurs z Londka, który mieszka w Kraku. Przyznam, ze nie wiem o którą knajpę chodzi, ale znajdziemy. Mecz natomiast w Mbassy
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
14 kwietnia 2010, 17:55 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=MPpWi0bkYKw
ale sobie zapowiedź zrobili :p tło muzyczne to pewnie etniczne brzmienia z emirates bo tam wszyscy czarni.
http://www.youtube.com/watch?v=MPpWi0bkYKw
ale sobie zapowiedź zrobili :p tło muzyczne to pewnie etniczne brzmienia z emirates bo tam wszyscy czarni
14 kwietnia 2010, 19:44 [cytuj]
Na Północy Londynu mówi się na nich African Nation Team także nie ma co się dziwić.Polscy kibice wpierdzielali zbyt dużo kebabów z turecką spermą w środku ,która mózgi im przeżarła ,że teraz za tym gównem kibicują.
Na Północy Londynu mówi się na nich African Nation Team także nie ma co się dziwić.Polscy kibice wpierdzielali zbyt dużo kebabów z turecką spermą w środku ,która mózgi im przeżarła ,że teraz za tym gównem kibicują
14 kwietnia 2010, 19:48 [cytuj]
Michał(el Skuterro) powiedział/a:
Na Północy Londynu mówi się na nich African Nation Team także nie ma co się dziwić.Polscy kibice wpierdzielali zbyt dużo kebabów z turecką spermą w środku ,która mózgi im przeżarła ,że teraz za tym gównem kibicują
:rotfl:
http://wilczki.tumblr.com/
14 kwietnia 2010, 20:06 [cytuj]
Z uwagi na to, że pub Below ma dziś zamkniętą imprezę, na oglądanie meczu zapraszamy do pubu Warka, po drugiej strony ulicy. Czuwaj!
Z uwagi na to, że pub Below ma dziś zamkniętą imprezę, na oglądanie meczu zapraszamy do pubu Warka, po drugiej strony ulicy. Czuwaj!
Na początku był kogut...
14 kwietnia 2010, 23:56 [cytuj]
Fajnie było w warce
Fajnie było w warce :)
15 kwietnia 2010, 16:15 [cytuj]
klimasz123 powiedział/a:
Fajnie było w warce

We wrocławskiej Warce też było fajnie. Byłem ja i jeszcze jeden ze Spursmaniaków, którego zauważyłem pod koniec, ale nie pamietam ksywy
We wrocławskiej Warce też było fajnie. Byłem ja i jeszcze jeden ze Spursmaniaków, którego zauważyłem pod koniec, ale nie pamietam ksywy :glupek:
www.facebook.com/OgienOdSkaja