Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

1  2  3    >
Forum dyskusyjne » Premier League » A ŁÓDŹ?! Nie bądźmy gorsi!
8 kwietnia 2010, 21:10 [cytuj]
Środa wieczór idziemy gdzieś na Piotrkowską! I nie ma, że nie?! Kto się pisze?! Raku, Bulix?! spurs3?!
Środa wieczór idziemy gdzieś na Piotrkowską! I nie ma, że nie?! Kto się pisze?! Raku, Bulix?! spurs3?!
Audere est facere!
9 kwietnia 2010, 18:30 [cytuj]
fajnie, że będzie Was chociaż dwóch :)
fajnie, że będzie Was chociaż dwóch :)
www.facebook.com/OgienOdSkaja
10 kwietnia 2010, 00:11 [cytuj]
Już trzech, bo jeszcze jeden Kogut się przypałętał;)
Audere est facere!
10 kwietnia 2010, 12:36 [cytuj]
a o której dokładnie jest mecz?? Bierhalle może? Ta Biblioteka od biedy też może być...ja sie stawie :P
a o której dokładnie jest mecz?? Bierhalle może? Ta Biblioteka od biedy też może być...ja sie stawie :P
10 kwietnia 2010, 13:28 [cytuj]
Warka na Piotrkowskiej 30, co Wy na to? Przedzwonię tam w poniedziałek i się dowiem, co i jak;) Wstępnie koło 19.30 na Pasku Schillera? Pasuje?
Warka na Piotrkowskiej 30, co Wy na to? Przedzwonię tam w poniedziałek i się dowiem, co i jak;) Wstępnie koło 19.30 na Pasku Schillera? Pasuje?
Audere est facere!
10 kwietnia 2010, 14:42 [cytuj]
Yido powiedział/a:

:brawo::brawo::brawo:
:brawo::brawo::brawo:
10 kwietnia 2010, 14:49 [cytuj]
Piotrkowskiej 40;) Sorry, za pomyłkę. Jeszcze do wtorku podejmiemy decyzje. Ale nie będzie chyba problemu, bo nie jest nas aż tak dużo, niestety...
Piotrkowskiej 40;) Sorry, za pomyłkę. Jeszcze do wtorku podejmiemy decyzje. Ale nie będzie chyba problemu, bo nie jest nas aż tak dużo, niestety
Audere est facere!
10 kwietnia 2010, 15:49 [cytuj]
Nie ilość, a jakość! Jak to bywa w wielu polskich wyrobach(w opakowaniu więcej powietrza, niż produktu). There's only one ar**ne w****r!! Only one ar**ne w****r! With a pack of sweets and a cheeky smile, w****r is a fucking pedophile!!!!!
Nie ilość, a jakość! Jak to bywa w wielu polskich wyrobach(w opakowaniu więcej powietrza, niż produktu). There's only one ar**ne w****r!! Only one ar**ne w****r! With a pack of sweets and a cheeky smile, w****r is a fucking pedophile!!!!!
Audere est facere!
11 kwietnia 2010, 17:03 [cytuj]
Yido powiedział/a:

Potwierdzam, przypałętałem się :] I o ile puby będą otwarte, chętnie wpadam.
Potwierdzam, przypałętałem się :] I o ile puby będą otwarte, chętnie wpadam
11 kwietnia 2010, 19:51 [cytuj]
No właśnie, jutro przeprowadzę wywiad, co do tego, czy Warka jest otwarta.
No właśnie, jutro przeprowadzę wywiad, co do tego, czy Warka jest otwarta
Audere est facere!
11 kwietnia 2010, 22:04 [cytuj]
Warka na 99% powinna być otwarta. Idziemy w jakiś koszulkach/szlikach czyms takim?
Warka na 99% powinna być otwarta. Idziemy w jakiś koszulkach/szlikach czyms takim?
12 kwietnia 2010, 16:38 [cytuj]
99%, ja chcę tam zadzwonić, ale nie mogę znaleźć numeru. Czy dałby ktoś z Was radę tam podbić i dowiedzieć się, co i jak, bo dla mnie jest to niemożliwe:/ Albo idziemy w ciemno, a na Pietrynie na pewno coś się znajdzie. :cwaniak:
99%, ja chcę tam zadzwonić, ale nie mogę znaleźć numeru. Czy dałby ktoś z Was radę tam podbić i dowiedzieć się, co i jak, bo dla mnie jest to niemożliwe:/ Albo idziemy w ciemno, a na Pietrynie na pewno coś się znajdzie. :cwaniak:
Audere est facere!
12 kwietnia 2010, 22:59 [cytuj]
Więc ostatecznie z Rakiem ustaliliśmy, że 19.30 na Placu Wolności. I idziemy do Warki. Bulix, pasi?
Więc ostatecznie z Rakiem ustaliliśmy, że 19.30 na Placu Wolności. I idziemy do Warki. Bulix, pasi?
Audere est facere!
13 kwietnia 2010, 13:14 [cytuj]
To czysto organizacyjnie na sam koniec - ilu nas bedzie?
To czysto organizacyjnie na sam koniec - ilu nas bedzie?
13 kwietnia 2010, 14:41 [cytuj]
4, no jeśli się nie stawi ktoś niezapowiedziany.
4, no jeśli się nie stawi ktoś niezapowiedziany
Audere est facere!
18 kwietnia 2010, 14:40 [cytuj]
No a teraz pytanie co z dalsza organizacją? np na mecz z ManU lub City? Albo nawet na Widzewie bo ktoś i taki temat ostatnio rzucił?
No a teraz pytanie co z dalsza organizacją? np na mecz z ManU lub City? Albo nawet na Widzewie bo ktoś i taki temat ostatnio rzucił?
18 kwietnia 2010, 14:57 [cytuj]
Te jasiu. widze że u was z organizacją nie jest tak źle
Te jasiu. widze że u was z organizacją nie jest tak źle
1  2  3    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 20 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się