Forum dyskusyjne
18 kwietnia 2010, 17:07 [cytuj]
No, dlaczegóż nie? Bulix, z Kefirem myślimy o mułach, w sobotę 13.45 zaczyna się mecz. Ja się powinienem do połowy tygodnia określić. Co do miejsca, to może Warka, by już pasowała? Bo tam jest trochę więcej przestrzenii, niż w Football Pub'ie. Zobaczymy odezwę od reszty i się dogadamy jeszcze
No, dlaczegóż nie? Bulix, z Kefirem myślimy o mułach, w sobotę 13.45 zaczyna się mecz. Ja się powinienem do połowy tygodnia określić. Co do miejsca, to może Warka, by już pasowała? Bo tam jest trochę więcej przestrzenii, niż w Football Pub'ie. Zobaczymy odezwę od reszty i się dogadamy jeszcze;)
Audere est facere!
18 kwietnia 2010, 20:53 [cytuj]
W sumie, i ManU i City mi pasują, jestem za organizacją ;]
W sumie, i ManU i City mi pasują, jestem za organizacją ;]
18 kwietnia 2010, 23:13 [cytuj]
a City jest w jaki dzień? też sobota? Ja zapraszam na piątek na Stilon Gorzów, bo bede na 100% na C. Ale faktycznie lepiej w tej Warce bo moze takie dziwadla sie nie przypaletaja jak na analsach :p
a City jest w jaki dzień? też sobota? Ja zapraszam na piątek na Stilon Gorzów, bo bede na 100% na C. Ale faktycznie lepiej w tej Warce bo moze takie dziwadla sie nie przypaletaja jak na analsach :p
20 kwietnia 2010, 00:48 [cytuj]
City - 5.05, środa.
Na Stilonie też jestem, ale nie wiem gdzie konkretnie - tam, gdzie mi zajmą na C6/7.
City - 5.05, środa.
Na Stilonie też jestem, ale nie wiem gdzie konkretnie - tam, gdzie mi zajmą na C6/7
21 kwietnia 2010, 12:51 [cytuj]
No i masz babo placek. Nie dam rady w sobotę. Mecz obejrzę w domowym zaciszu przy rodzinnym obiadku, marzenie!:/ Oby wynikiem mi to wynagrodzili

COYS!
No i masz babo placek. Nie dam rady w sobotę. Mecz obejrzę w domowym zaciszu przy rodzinnym obiadku, marzenie!:/ Oby wynikiem mi to wynagrodzili:) COYS!
Audere est facere!
22 kwietnia 2010, 23:42 [cytuj]
Ja w tej chwili też wypadam.
Ja w tej chwili też wypadam.:blee:
27 kwietnia 2010, 22:26 [cytuj]
W domowym zaciszu, pomiędzy zeszytami i książkami z biologii fizyki i chemii. Ja się niestety, raczej na pewno wyłamuję. Ewentualnie środowe spotkanie z szejkami wchodziłoby w grę. Ale na obecną chwilę niestety nie.
P.S. Odbijemy sobie w Kalwarii, prawda raku?;>
W domowym zaciszu, pomiędzy zeszytami i książkami z biologii fizyki i chemii. Ja się niestety, raczej na pewno wyłamuję. Ewentualnie środowe spotkanie z szejkami wchodziłoby w grę. Ale na obecną chwilę niestety nie.
P.S. Odbijemy sobie w Kalwarii, prawda raku?;>
Audere est facere!
27 kwietnia 2010, 23:42 [cytuj]
Oba

a Widzew w te sobote? Przypominam ze obchody 100-lecia.
Oba :) a Widzew w te sobote? Przypominam ze obchody 100-lecia
28 kwietnia 2010, 20:50 [cytuj]
To może taka mobilizacje zrobic na mecz z Żabolami albo Szczecinem? Jest jeszcze ciekawy mecz z Flotą. Bilety na Pogoń i Górnik beda droższe, a zakładam że skoro 2 z 5 ma karnety na C to tam wszyscy pojdziemy

Rozumiem że ManC jest juz pewne i zaklepany? Teraz tylko pytanie Warka czy Football?
To może taka mobilizacje zrobic na mecz z Żabolami albo Szczecinem? Jest jeszcze ciekawy mecz z Flotą. Bilety na Pogoń i Górnik beda droższe, a zakładam że skoro 2 z 5 ma karnety na C to tam wszyscy pojdziemy ;) Rozumiem że ManC jest juz pewne i zaklepany? Teraz tylko pytanie Warka czy Football?
2 maja 2010, 20:11 [cytuj]
Łódź na środe organizujemy się w Warce! godzina 19 30 była by najlepsza w razie odmowy, jak to mialo miejsce ostanio
Łódź na środe organizujemy się w Warce! godzina 19 30 była by najlepsza w razie odmowy, jak to mialo miejsce ostanio :)
2 maja 2010, 21:52 [cytuj]
Ja jestem za, ale niestety nie dam rady się pojawić. Jak już wspomniałem matura tuż tuż, więc pomiędzy książki włożę sobie, jakże ważny mecz. Niestety dla mnie jazda z Głowna do Łdz i z powrotem to dwie godziny jaże cennego, w tym momencie, czasu.
Ja jestem za, ale niestety nie dam rady się pojawić. Jak już wspomniałem matura tuż tuż, więc pomiędzy książki włożę sobie, jakże ważny mecz. Niestety dla mnie jazda z Głowna do Łdz i z powrotem to dwie godziny jaże cennego, w tym momencie, czasu
Audere est facere!
2 maja 2010, 22:46 [cytuj]
Kefir z tego co mi relacjonował, też jest za wiec jak nie w 4 to w 3.
Kefir z tego co mi relacjonował, też jest za wiec jak nie w 4 to w 3
3 maja 2010, 22:59 [cytuj]
Pojawił się mały problem z projektem na koniec semestru - spotkanie w jego sprawie mam w środe o 20, ale jakoś to przekręcę

I Jasiu, z maturką radzę zrobić to samo. DO ŚRODY!
PS. Ale emotki to macie tu zajebiste...

<- co to jest? Sunderland?
Pojawił się mały problem z projektem na koniec semestru - spotkanie w jego sprawie mam w środe o 20, ale jakoś to przekręcę :) I Jasiu, z maturką radzę zrobić to samo. DO ŚRODY!
PS. Ale emotki to macie tu zajebiste...
:kotek: <- co to jest? Sunderland?
3 maja 2010, 23:11 [cytuj]
Tym badziej ze w czwartek matura z ang, czyli chyba ta najłatwiejsza :p
Tym badziej ze w czwartek matura z ang, czyli chyba ta najłatwiejsza :p
3 maja 2010, 23:12 [cytuj]
Jaaaa! Raku jak to zrobiłeś ?

Ja nie mam takeigo
Jaaaa! Raku jak to zrobiłeś ? :P Ja nie mam takeigo :P
3 maja 2010, 23:17 [cytuj]
Ja nie piszę angielskiego, ale oprócz matur wpadły mi problemy rodzinne i w środę wieczorem muszę być w domu:/ Niestety panowie

W przyszły sezonie na LM będziemy chodzić

"Glory glory Tottenham Hotspur [...], and the Spurs go marching on"
Ja nie piszę angielskiego, ale oprócz matur wpadły mi problemy rodzinne i w środę wieczorem muszę być w domu:/ Niestety panowie;) W przyszły sezonie na LM będziemy chodzić :muza: "Glory glory Tottenham Hotspur [...], and the Spurs go marching on"
Audere est facere!