Forum dyskusyjne
4 lutego 2011, 15:47 [cytuj]
W jedym temacie coś dogadać się nie można...
Znalazłem coś takiego:
http://www.multikino.pl/zlotetarasy/aktualnosci,pokaz,6186.html
Idziemy?
W jedym temacie coś dogadać się nie można...
Znalazłem coś takiego:
http://www.multikino.pl/zlotetarasy/aktualnosci,pokaz,6186.html
Idziemy?
4 lutego 2011, 15:55 [cytuj]
To we wszystkich Multikinach będzie? Bo się nie mogę dostać do repretuaru rybnickiego multikina na 15.02.
To we wszystkich Multikinach będzie? Bo się nie mogę dostać do repretuaru rybnickiego multikina na 15.02
4 lutego 2011, 18:59 [cytuj]
Żartujecie, że chcecie iść na mecz DO KINA?!
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
4 lutego 2011, 20:33 [cytuj]
ja jeszcze nie byłem, ale podobno fajnie się to ogląda.
ja jeszcze nie byłem, ale podobno fajnie się to ogląda
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
4 lutego 2011, 20:51 [cytuj]
ginola powiedział/a:
eeee, no właśnie?
to już bym wolał pub jakiś, no ale jak koniecznie chcecie kino to mogę się przyłączyć. kto stawia popcorn?
eeee, no właśnie? :|
to już bym wolał pub jakiś, no ale jak koniecznie chcecie kino to mogę się przyłączyć. kto stawia popcorn?
:kotek:
4 lutego 2011, 21:41 [cytuj]
W sumie na ekranie mecz, pod ekranem ustawka z milanistami - mogloby byc ciekawie

Albo polowa naszych po prawej stronie sali, polowa po drugiej i "druga strona odpowiada - milan? co? ty.....
W sumie na ekranie mecz, pod ekranem ustawka z milanistami - mogloby byc ciekawie:rotfl: Albo polowa naszych po prawej stronie sali, polowa po drugiej i "druga strona odpowiada - milan? co? ty..... :D
4 lutego 2011, 22:23 [cytuj]
i kto mówi, że w kinie nie może być jak w pubie ? przemycić browarki to nie taka trudna sprawa
i kto mówi, że w kinie nie może być jak w pubie ? przemycić browarki to nie taka trudna sprawa :D
COYS
5 lutego 2011, 14:59 [cytuj]
Niezły pomysł. Jestem z Łodzi i chętnie na jeden mecz się wybiorę. Myślę, że najbardziej opłaca się iść na mecz z Milanem na White Hart Lane

Niezły pomysł. Jestem z Łodzi i chętnie na jeden mecz się wybiorę. Myślę, że najbardziej opłaca się iść na mecz z Milanem na White Hart Lane :):D
6 lutego 2011, 11:23 [cytuj]
Oj tam się czepiasz od razu

. Pewnie, że na każdy mecz Tottka się opłaca chodzić ale myślę, że w lutym to właśnie mecz z Milanem na WHL będzie najbardziej emocjonujący. To będzie coś z tego ?
Oj tam się czepiasz od razu :P. Pewnie, że na każdy mecz Tottka się opłaca chodzić ale myślę, że w lutym to właśnie mecz z Milanem na WHL będzie najbardziej emocjonujący. To będzie coś z tego ?;P
6 lutego 2011, 14:17 [cytuj]
spoko. a wogóle ilu nas jest z Łódzi ?
spoko. a wogóle ilu nas jest z Łódzi ?
8 lutego 2011, 15:36 [cytuj]
o to mam nadzieję, że da rade się dołączyć do "stałej ekipy".

. Mam 16 lat i nazywam się Daniel
To jak tam będzie jakieś spotkanko czy ten mecz w kinie to dajcie znać
o to mam nadzieję, że da rade się dołączyć do "stałej ekipy". :). Mam 16 lat i nazywam się Daniel ;P
To jak tam będzie jakieś spotkanko czy ten mecz w kinie to dajcie znać :)
8 lutego 2011, 15:48 [cytuj]
No ja już to kino wole, kfc, pizzerie, sfinksa, ale dajmy odpocząc warce!!!

To że maja frytki nie czyni ich jedynym miejscem spotkań
No ja już to kino wole, kfc, pizzerie, sfinksa, ale dajmy odpocząc warce!!! :P To że maja frytki nie czyni ich jedynym miejscem spotkań :P
8 lutego 2011, 18:41 [cytuj]
Ogólnie to w indeksie na pewno będzie meczyk lecieć, żarcia złego tam nie mają, piwo w normalnej cenie (tylko obsługa to niewychowane chuje). Kino też ostatecznie może być ale ja wolę pub jakiś
Ogólnie to w indeksie na pewno będzie meczyk lecieć, żarcia złego tam nie mają, piwo w normalnej cenie (tylko obsługa to niewychowane chuje). Kino też ostatecznie może być ale ja wolę pub jakiś
:pies:
8 lutego 2011, 18:50 [cytuj]
ginola powiedział/a:
No, może tam bezpiecznie bedzie, bo w pubach to pewnie ta sama patologia co na stadionach, a tam wiadomo, śmierć i gomoria.
No, może tam bezpiecznie bedzie, bo w pubach to pewnie ta sama patologia co na stadionach, a tam wiadomo, śmierć i gomoria