8 lutego 2011, 19:30 [cytuj]
Ta szczerze też bardziej kino mi odpowiada, zawsze bezpieczniej. A piwko jakoś dacie rade wnieść
Ta szczerze też bardziej kino mi odpowiada, zawsze bezpieczniej. A piwko jakoś dacie rade wnieść :rotfl:
8 lutego 2011, 20:22 [cytuj]
raku powiedział/a:
Poza tym, jakie kurna niebezpieczeństwa, oprócz marszu narodówki po Pietrynie, czekają Was w pubie?

A i jeszcze można się zaczadzić w Warce

Ja nie wiem o co takie halo z tym kinem, z tego co wiem to tam normalnie piwo na sali można kupić, i rozmawia się jak w knajpie

A ciekawi mnie, bo zawsze to jakieś nowe doświadczenie
A i jeszcze można się zaczadzić w Warce :P Ja nie wiem o co takie halo z tym kinem, z tego co wiem to tam normalnie piwo na sali można kupić, i rozmawia się jak w knajpie :P A ciekawi mnie, bo zawsze to jakieś nowe doświadczenie :kotek:
8 lutego 2011, 20:24 [cytuj]
No właśnie. Dawajcie się umówimy na ten mecz do kina. Zobaczymy jak to jest. To jest w Galerii Łodzkiej, tak ?
No właśnie. Dawajcie się umówimy na ten mecz do kina. Zobaczymy jak to jest. To jest w Galerii Łodzkiej, tak ?
9 lutego 2011, 02:02 [cytuj]
xBulix powiedział/a:
A i jeszcze można się zaczadzić w Warce

Ja nie wiem o co takie halo z tym kinem, z tego co wiem to tam normalnie piwo na sali można kupić, i rozmawia się jak w knajpie
Ciemno, głośno, nie słychać się nawzajem, ani nie widać; niewygodne siedzenia. No i tak szczerze to wątpię, żeby można było kupić piwo. A nawet jeśli to pewnie tylko przed wejściem na salę. Nie ma co się bać (:O) pubu, chyba że to jakiś strach przed kolejnym marszem NOP-u
Ugadajcie i napiszcie, ja w sumie przeżyję wszystko
Ciemno, głośno, nie słychać się nawzajem, ani nie widać; niewygodne siedzenia. No i tak szczerze to wątpię, żeby można było kupić piwo. A nawet jeśli to pewnie tylko przed wejściem na salę. Nie ma co się bać (:O) pubu, chyba że to jakiś strach przed kolejnym marszem NOP-u :]
Ugadajcie i napiszcie, ja w sumie przeżyję wszystko :kotek:
9 lutego 2011, 11:39 [cytuj]
Ekhm,o tym, że wpubach niebezpiecznie jest to ja sobie ironizowałem a tu widzę zamieszanie się małe zrobiło
Ekhm,o tym, że wpubach niebezpiecznie jest to ja sobie ironizowałem a tu widzę zamieszanie się małe zrobiło:)
9 lutego 2011, 13:08 [cytuj]
Bo u nas ciężko z poczuciem humoru

Moja propozycja wygląda tak:
- Milan na WHL w kinie
- Arsenal w football (może będzie okazja spotkać stare twarze)
- Kwiecień na Widzewku - Polonia lub Ruch

Ew może jakiś mały wyjazd? :>
Bo u nas ciężko z poczuciem humoru :P Moja propozycja wygląda tak:
- Milan na WHL w kinie
- Kwiecień na Widzewku - Polonia lub Ruch ;) Ew może jakiś mały wyjazd? :>
9 lutego 2011, 13:08 [cytuj]
Bo u nas ciężko z poczuciem humoru

Moja propozycja wygląda tak:
- Milan na WHL w kinie
- Kwiecień na Widzewku - Polonia lub Ruch

Ew może jakiś mały wyjazd? :>
Bo u nas ciężko z poczuciem humoru :P Moja propozycja wygląda tak:
- Milan na WHL w kinie
- Kwiecień na Widzewku - Polonia lub Ruch ;) Ew może jakiś mały wyjazd? :>:kotek:
9 lutego 2011, 13:52 [cytuj]
W indeksie
W indeksie :)
9 lutego 2011, 14:05 [cytuj]
No tylko że ja nie moge

Dlatego zaoferowałem 2
a co z Widzewkiem??
No tylko że ja nie moge :P Dlatego zaoferowałem 2 ;)
a co z Widzewkiem??
9 lutego 2011, 22:01 [cytuj]
a widzę Panowie również za Widzewem

.
Też tak myślę, żeby pójść do kina na mecz z Milanem na WHL. Dogadajcie się co i jak i dajcie znać

.
a widzę Panowie również za Widzewem :).
Też tak myślę, żeby pójść do kina na mecz z Milanem na WHL. Dogadajcie się co i jak i dajcie znać :)
10 lutego 2011, 12:49 [cytuj]
Siemano, też jestem z Łodzi i jak nic nie stanie na przeszkodzie, to bym wpadł na meczyk z Milanem we wtorek. Z tym że kino to wg mnie słaba opcja, zdecydowanie opowiadałbym się za pubem.
To jak, ustawka w tym indeksie? Gdzie to w ogóle jest

?
Siemano, też jestem z Łodzi i jak nic nie stanie na przeszkodzie, to bym wpadł na meczyk z Milanem we wtorek. Z tym że kino to wg mnie słaba opcja, zdecydowanie opowiadałbym się za pubem.
To jak, ustawka w tym indeksie? Gdzie to w ogóle jest:)?
14 lutego 2011, 10:19 [cytuj]
jakaś decyzja?
jakaś decyzja? :)
14 lutego 2011, 14:37 [cytuj]
a co tu tak pierdzi?
a co tu tak pierdzi?
14 lutego 2011, 16:41 [cytuj]
raku powiedział/a:
Łódź! Ilu chętnych na jutro?
:kotek:
14 lutego 2011, 18:54 [cytuj]
gdzie i o której, ja dam znać jutro
gdzie i o której, ja dam znać jutro
Audere est facere!
14 lutego 2011, 22:58 [cytuj]
tak mi się wydaje, pisało na wejściu że transmitują mecz, tyle że - pisało że 16.02 więc nie wiem do końca o co chodzi.
tak mi się wydaje, pisało na wejściu że transmitują mecz, tyle że - pisało że 16.02 więc nie wiem do końca o co chodzi