Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  3  4  5    >
Forum dyskusyjne » Premier League » Łódź na wielkim ekranie
15 lutego 2011, 01:39 [cytuj]
czyżby dupa blada?
czyżby dupa blada?
15 lutego 2011, 08:43 [cytuj]
Czarna dziura?! Może nie, a ma ktoś z Was możliwość przejścia się wcześniej i obczajenia, czy nasz meczyk gdzieś będzie, bo ja na tym swoim wygwizdowie spędzam dzień.
Czarna dziura?! Może nie, a ma ktoś z Was możliwość przejścia się wcześniej i obczajenia, czy nasz meczyk gdzieś będzie, bo ja na tym swoim wygwizdowie spędzam dzień
Audere est facere!
15 lutego 2011, 11:26 [cytuj]
Więc tak! Dzwoniłem do Warki, mają "n" i jeśli tylko chcemy, to pokażą nasz mecz;) Nie rezerwowałem stolika, bo przez tel nie można. Więc, co Wy na to, żeby spotkać się koło 20.00 i iść do Warki?!
Więc tak! Dzwoniłem do Warki, mają "n" i jeśli tylko chcemy, to pokażą nasz mecz;) Nie rezerwowałem stolika, bo przez tel nie można. Więc, co Wy na to, żeby spotkać się koło 20.00 i iść do Warki?!
Audere est facere!
15 lutego 2011, 12:58 [cytuj]
orajt, 20 w Warce już?
orajt, 20 w Warce już?
24 lutego 2011, 22:08 [cytuj]
Derby 20 kwietnia! Bedzie ciepło wiec witaj Footballpubie!!
i nie ma że nie! Tylko pytanie ilu nas bedzie? 10? 20? Nie, jak zwykle 5 :P
Derby 20 kwietnia! Bedzie ciepło wiec witaj Footballpubie!! i nie ma że nie! Tylko pytanie ilu nas bedzie? 10? 20? Nie, jak zwykle 5 :P
24 lutego 2011, 22:12 [cytuj]
Daleko do sesji, daleko do sprawdzianu po podstawówce więc pewnie i taki Luka Modric i Paku sie pojawią :cwaniak:
Daleko do sesji, daleko do sprawdzianu po podstawówce więc pewnie i taki Luka Modric i Paku sie pojawią :cwaniak:
1 marca 2011, 21:40 [cytuj]
Dobra Panowie proszę mi podać nazwę kafejki oraz ulicę na której się znajduje. Postaram się wpaść na LM :). Niestety, jeszcze jestem zależny od rodziców, ale zobaczę co da się zrobić.
Dobra Panowie proszę mi podać nazwę kafejki oraz ulicę na której się znajduje. Postaram się wpaść na LM :). Niestety, jeszcze jestem zależny od rodziców, ale zobaczę co da się zrobić
1 marca 2011, 23:12 [cytuj]
Warka jest kawałek za mcdonaldem w magdzie na Piotrkowskiej (jesli idziesz od placu wolnosci) jesli zas idziesz od strony Piłsudzkiego to Cie moge zgarnąć.

A i jest taka zasada że każdy nowy który dołącza do naszej elitarnej grupy musi mi kupic pizze :D
Warka jest kawałek za mcdonaldem w magdzie na Piotrkowskiej (jesli idziesz od placu wolnosci) jesli zas idziesz od strony Piłsudzkiego to Cie moge zgarnąć. A i jest taka zasada że każdy nowy który dołącza do naszej elitarnej grupy musi mi kupic pizze :D
2 marca 2011, 20:00 [cytuj]
a to wiem gdzie jest madzia :D
Nie no weź, jeszcze was nie znam dobrze i już pizze wam stawiać ? :rotfl:
a to wiem gdzie jest madzia :D Nie no weź, jeszcze was nie znam dobrze i już pizze wam stawiać ? :rotfl:
2 marca 2011, 20:18 [cytuj]
Luka_Modric powiedział/a:
Nie no weź, jeszcze was nie znam dobrze i już pizze wam stawiać ? :rotfl:

No dlatego ja Ci ułatwiam to poznanie :D Poza tym ja nie napisalem ze stawiasz nam (inaczej "im") tylko mnie :D Kefir pracuje w pizzeri to mu to obojetne, Jasiu i tak musi schudnąć, a Raku nie dostanie za to ze nie poszedl jeszcze ze mną na estadio :D
No dlatego ja Ci ułatwiam to poznanie :D Poza tym ja nie napisalem ze stawiasz nam (inaczej "im") tylko mnie :D Kefir pracuje w pizzeri to mu to obojetne, Jasiu i tak musi schudnąć, a Raku nie dostanie za to ze nie poszedl jeszcze ze mną na estadio :D
3 marca 2011, 00:20 [cytuj]
sorry że cię zawiodę ale już zakończyłem robotę tamże, średniawa ta pizza była, a do sesji trzeba było się pouczyć. więc nie jem już pizzy codziennie, odeszło mi obrzydzenie do niej :D
sorry że cię zawiodę ale już zakończyłem robotę tamże, średniawa ta pizza była, a do sesji trzeba było się pouczyć. więc nie jem już pizzy codziennie, odeszło mi obrzydzenie do niej :D
6 marca 2011, 23:51 [cytuj]
no to gdzie tym razem?
no to gdzie tym razem?
<  1  2  3  4  5    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 23 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się