7 marca 2011, 16:14 [cytuj]
No Warka jak zwykle

Na deby sobie do football pojdziemy
No Warka jak zwykle ;) Na deby sobie do football pojdziemy :D
8 marca 2011, 16:04 [cytuj]
ok, powinienem być koło 20:30-40 więc klepnijcie mi miejsce ;]
ok, powinienem być koło 20:30-40 więc klepnijcie mi miejsce ;]
8 marca 2011, 20:21 [cytuj]
Ja też będe koło 20; kto idzie a kto nie?
Ja też będe koło 20; kto idzie a kto nie?
9 marca 2011, 12:16 [cytuj]
raku powiedział/a:
DLA ŁÓDZKICH NIEZORIENTOWANYCH:
Twoja wiara w ludzi mnie zadziwia

Liczysz że kto się stawi? Paku, Luka czy ten 3?
ps: nasz kolega Daniel/Damian/Krzysiu czy jak on się tam zwie, powiedział że przyjdzie, więc ja trzymam za niego kciuki

Chyba że zrezygnował po meczach z Wolves i Blackpool
Twoja wiara w ludzi mnie zadziwia :) Liczysz że kto się stawi? Paku, Luka czy ten 3? :P
ps: nasz kolega Daniel/Damian/Krzysiu czy jak on się tam zwie, powiedział że przyjdzie, więc ja trzymam za niego kciuki :P Chyba że zrezygnował po meczach z Wolves i Blackpool :kotek:
29 marca 2011, 15:00 [cytuj]
No więc tak - przy Realu nie chcę pół meczu zastanawiać się czy za pół godziny nie będę na OIOMie w stanie krytycznym. Warka niestety nie zapewnia mi tego luksusu, więc proponuję zastanowić się nad jakimś innym miejscem na najbliższy mecz
I zastanówmy się już teraz, bo jak odłożymy to na później, to jestem pewny że znowu w Warce wylądujemy.
No więc tak - przy Realu nie chcę pół meczu zastanawiać się czy za pół godziny nie będę na OIOMie w stanie krytycznym. Warka niestety nie zapewnia mi tego luksusu, więc proponuję zastanowić się nad jakimś innym miejscem na najbliższy mecz :kotek:
I zastanówmy się już teraz, bo jak odłożymy to na później, to jestem pewny że znowu w Warce wylądujemy
1 kwietnia 2011, 15:55 [cytuj]
Jeszcze jest cały weekend do namysłu
Ja już kupiłem pop corn, a Wy?
Jeszcze jest cały weekend do namysłu :P
Ja już kupiłem pop corn, a Wy?
1 kwietnia 2011, 16:03 [cytuj]
Tak szczerze to już wolę warkę ale jak chcecie
A ten silver to pewny w ogóle? Bo spojrzałem w repertuar łódzkiego i we wtorek żadnego meczu nie odnotowałem.
Tak szczerze to już wolę warkę ale jak chcecie :P
A ten silver to pewny w ogóle? Bo spojrzałem w repertuar łódzkiego i we wtorek żadnego meczu nie odnotowałem
1 kwietnia 2011, 17:13 [cytuj]
no fakt.
dobra, chyba nie ma wyjścia i wbijamy do kina. kto rezerwuje bileciwa?
no fakt.
dobra, chyba nie ma wyjścia i wbijamy do kina. kto rezerwuje bileciwa?
:pies:
3 kwietnia 2011, 18:21 [cytuj]
no mi to obojętne, pójdę gdzie wybierzecie

czasu na obadanie terenu niestety nie mam, bo we wt o godz. 12 mam w chuj wielkie koło z czegoś czego mimo usilnych prób nadal nie ogarnąłem. więc walczę z nauką i liczę że wy to zorganizujecie
no mi to obojętne, pójdę gdzie wybierzecie :) czasu na obadanie terenu niestety nie mam, bo we wt o godz. 12 mam w chuj wielkie koło z czegoś czego mimo usilnych prób nadal nie ogarnąłem. więc walczę z nauką i liczę że wy to zorganizujecie :kotek:
4 kwietnia 2011, 14:01 [cytuj]
WARKA?
WARKA?
:kotek: