Forum dyskusyjne
22 sierpnia 2011, 21:24 [cytuj]
Kranjcar przechodzi obok meczu...
Kranjcar przechodzi obok meczu
22 sierpnia 2011, 21:31 [cytuj]
Niko tragedia, za to Friedel póki co bardzo pewnie, no i efektowna obrona strzału Cleverleya.
Niko tragedia, za to Friedel póki co bardzo pewnie, no i efektowna obrona strzału Cleverleya
22 sierpnia 2011, 21:51 [cytuj]
Cieszę się, że Fergie nie będzie musiał włączać swojej sławnej suszarki
W pewnym momencie, gdy Defoe minimalnie nie doszedł do piłki, pomyślałem sobie, że duet Rafa - Rossi byłby genialny. Troszkę lepsza wersja Anglika i problem z głowy.
Cieszę się, że Fergie nie będzie musiał włączać swojej sławnej suszarki ;)
W pewnym momencie, gdy Defoe minimalnie nie doszedł do piłki, pomyślałem sobie, że duet Rafa - Rossi byłby genialny. Troszkę lepsza wersja Anglika i problem z głowy
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
22 sierpnia 2011, 21:52 [cytuj]
Nie ma to jak oglądać mecz z francuskim komentarzem. Dobre 20 minut zastanawiałem się kim, u licha, jest Kąszkor.
A gdybym miał pewność, że za pieniądze uzyskane ze sprzedaży Modricia kupimy porządnego, silnego, środkowego napastnika, takiego co to potrafi zastawić piłkę, odwrócić się z nią, przebić się między stoperami, to zaniósłbym Chorwata do Chelsea na plecach. Defoe to fajny napastnik ale nie do takiej gry. Z kimś takim (tj. tym silnym napastnikiem) ofensywa wyglądałaby o wiele lepiej. Z nadzieją na transfer Cardozo idem zaparzyć sobie paragwajskiej Pajarito
Aha-bardzo podoba mi się gra Kaboula-czujny i zdecydowany. Tak trzymać
Nie ma to jak oglądać mecz z francuskim komentarzem. Dobre 20 minut zastanawiałem się kim, u licha, jest Kąszkor.
A gdybym miał pewność, że za pieniądze uzyskane ze sprzedaży Modricia kupimy porządnego, silnego, środkowego napastnika, takiego co to potrafi zastawić piłkę, odwrócić się z nią, przebić się między stoperami, to zaniósłbym Chorwata do Chelsea na plecach. Defoe to fajny napastnik ale nie do takiej gry. Z kimś takim (tj. tym silnym napastnikiem) ofensywa wyglądałaby o wiele lepiej. Z nadzieją na transfer Cardozo idem zaparzyć sobie paragwajskiej Pajarito:D
Aha-bardzo podoba mi się gra Kaboula-czujny i zdecydowany. Tak trzymać:ok:
22 sierpnia 2011, 21:54 [cytuj]
halabala powiedział/a:
Niko tragedia, za to Friedel póki co bardzo pewnie, no i efektowna obrona strzału Cleverleya
Świetnie wyszedł i skrócił kąt, jakby został w bramce nie miałby szans obronić tego strzału. Wystyarczyło zrobić dwa kroczki do przodu i juz miał piłkę na ręku. Faktycznie Niko to nie Modrić, przykro stwierdzić ale trochę brakuję kogoś takiego jak Modders, żeby przytrzymał piłkę i uspokoił. Kyle niestety słabiutko, lubię tego chłopaka ale niestety jak na razie sobie nie radzi. Nie ma też pressingu w środku pola, no cóż ogrywanie młodzieży musi kosztować!
Świetnie wyszedł i skrócił kąt, jakby został w bramce nie miałby szans obronić tego strzału. Wystyarczyło zrobić dwa kroczki do przodu i juz miał piłkę na ręku. Faktycznie Niko to nie Modrić, przykro stwierdzić ale trochę brakuję kogoś takiego jak Modders, żeby przytrzymał piłkę i uspokoił. Kyle niestety słabiutko, lubię tego chłopaka ale niestety jak na razie sobie nie radzi. Nie ma też pressingu w środku pola, no cóż ogrywanie młodzieży musi kosztować!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
22 sierpnia 2011, 21:54 [cytuj]
jak dla mnie za mało ruchu, zbyt statycznie. były ciekawe momenty szybkiej wymiany pilek i pozycji, od razu widać efektu w strzałach (fakt że póki bez rezultatu), ale próbować trzeba.
jak dla mnie za mało ruchu, zbyt statycznie. były ciekawe momenty szybkiej wymiany pilek i pozycji, od razu widać efektu w strzałach (fakt że póki bez rezultatu), ale próbować trzeba
22 sierpnia 2011, 21:55 [cytuj]
Tak , środek pola narazie wygląda nie najlepiej , Kranjcar kompletnie nie wraca mieliśmy tego próbke gdy strzelał Cleverley. Kapitalnie gra nasz środek obrony szczególnie Kaboul, nie jest źle , remis można ugrac.Żal mi Rafy bo chłopak bardzo sie stara ale kompletnie nic nie może z Defoe pograc
Tak , środek pola narazie wygląda nie najlepiej , Kranjcar kompletnie nie wraca mieliśmy tego próbke gdy strzelał Cleverley. Kapitalnie gra nasz środek obrony szczególnie Kaboul, nie jest źle , remis można ugrac.Żal mi Rafy bo chłopak bardzo sie stara ale kompletnie nic nie może z Defoe pograc
Come On You Spurs !
22 sierpnia 2011, 21:56 [cytuj]
Marcin powiedział/a:
A gdybym miał pewność, że za pieniądze uzyskane ze sprzedaży Modricia kupimy porządnego, silnego, środkowego napastnika, takiego co to potrafi zastawić piłkę, odwrócić się z nią, przebić się między stoperami, to zaniósłbym Chorwata do Chelsea na plecach. Defoe to fajny napastnik ale nie do takiej gry. Z kimś takim (tj. tym silnym napastnikiem) ofensywa wyglądałaby o wiele lepiej. Z nadzieją na transfer Cardozo idem zaparzyć sobie paragwajskiej Pajarito
Aha-bardzo podoba mi się gra Kaboula-czujny i zdecydowany. Tak trzymać

Kaboul najlepszy na boisku w naszej drużynie. W The Sun napisali o nim wschodząca gwiazda i się nie pomylili
Kaboul najlepszy na boisku w naszej drużynie. W The Sun napisali o nim wschodząca gwiazda i się nie pomylili
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
22 sierpnia 2011, 22:00 [cytuj]
Zgadzam się z rakiem. Niko zdecydowanie na plus. Wiadomo, że Luką nie jest, ale czasami bardzo mądrze przetrzymywał piłkę, potrafił przeczekać i kilka dobrych podań też zaliczył. Wypadł dużo lepiej niż duet Anderson - Cleverley. Ten drugi poza strzałem całkowicie niewidoczny.
Zgadzam się z rakiem. Niko zdecydowanie na plus. Wiadomo, że Luką nie jest, ale czasami bardzo mądrze przetrzymywał piłkę, potrafił przeczekać i kilka dobrych podań też zaliczył. Wypadł dużo lepiej niż duet Anderson - Cleverley. Ten drugi poza strzałem całkowicie niewidoczny
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
22 sierpnia 2011, 22:02 [cytuj]
Na początku troche pogubiła się nasza defensywa, potem grali naprawde in plus! Niestety (poważnych) strzałów nie oddaliśmy.
Na początku troche pogubiła się nasza defensywa, potem grali naprawde in plus! Niestety (poważnych) strzałów nie oddaliśmy
22 sierpnia 2011, 22:09 [cytuj]
przed chwilą mogło być 1:0 dla nas, tylko Lennon..... eh brak słów
przed chwilą mogło być 1:0 dla nas, tylko Lennon..... eh brak słów
22 sierpnia 2011, 22:19 [cytuj]
a teraz jest 1:0 nie dla nas, damn it
a teraz jest 1:0 nie dla nas, damn it
22 sierpnia 2011, 22:20 [cytuj]
nie wykorzystane sytuacje się mszczą... jak to mówią :/
nie wykorzystane sytuacje się mszczą... jak to mówią :/
22 sierpnia 2011, 22:27 [cytuj]
co wy chcecie od Kranjcara naprawdę dobrze gra. Niech Modrić spada do Chelsea jak już tak bardzo chce. Niko da radę.
co wy chcecie od Kranjcara naprawdę dobrze gra. Niech Modrić spada do Chelsea jak już tak bardzo chce. Niko da radę
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
22 sierpnia 2011, 22:51 [cytuj]
ojojojoj, poszedlem na 15min sie kąpac, juz 3:0, dzieki chlopcy....
ojojojoj, poszedlem na 15min sie kąpac, juz 3:0, dzieki chlopcy
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
22 sierpnia 2011, 22:54 [cytuj]
skoro ktos mowi ze Kranjcar przeszedl kolo meczu to co zrobil Daws albo juz nie mowie lenon , gdyby nie ten dziadek na ktorego transfer tak gdakali co poniektorzy to 5 byloby optymalne
skoro ktos mowi ze Kranjcar przeszedl kolo meczu to co zrobil Daws albo juz nie mowie lenon , gdyby nie ten dziadek na ktorego transfer tak gdakali co poniektorzy to 5 byloby optymalne
22 sierpnia 2011, 22:57 [cytuj]
Niektórzy mówili ze Friedel dla nas zasłaby, dziś było mi wstyd przed Friedelem za naszą obroną. Żeby nie ten dziadek to byłoby większe upokorzenie niż Ipswich w ostatnią sobotę. Dawson dwa takie same błędy, szkoda gadać. Lennon tą sytuacja rozwścieczył mnie bardziej niż VdV
Niektórzy mówili ze Friedel dla nas zasłaby, dziś było mi wstyd przed Friedelem za naszą obroną. Żeby nie ten dziadek to byłoby większe upokorzenie niż Ipswich w ostatnią sobotę. Dawson dwa takie same błędy, szkoda gadać. Lennon tą sytuacja rozwścieczył mnie bardziej niż VdV
22 sierpnia 2011, 23:00 [cytuj]
do 50 minuty (czyli tej akcji w której Lennon powinien podać do VdV) grali dobrze. Potem się posypali. Nie wiem czemu Harry zdjął Walkera i wstawił Corlukę. Walker grał przeciętnie ale Charlie to już w ogóle słabo. Na + Friedel, Kranjcar, może Assou-Ekotto. No trudno nie udało się. Porażka na OT jest wliczona w scenariusz więc nie ma co się załamywać. Widać pozytywy. Jak przyjdzie Lass i Ade to gra będzie wyglądała znaczniej lepiej. Wynik nie jest adekwatny do meczu. Czekam na MCity na WHL. COYS!
do 50 minuty (czyli tej akcji w której Lennon powinien podać do VdV) grali dobrze. Potem się posypali. Nie wiem czemu Harry zdjął Walkera i wstawił Corlukę. Walker grał przeciętnie ale Charlie to już w ogóle słabo. Na + Friedel, Kranjcar, może Assou-Ekotto. No trudno nie udało się. Porażka na OT jest wliczona w scenariusz więc nie ma co się załamywać. Widać pozytywy. Jak przyjdzie Lass i Ade to gra będzie wyglądała znaczniej lepiej. Wynik nie jest adekwatny do meczu. Czekam na MCity na WHL. COYS!
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
22 sierpnia 2011, 23:07 [cytuj]
Moja opinia mecz w 1 połowie dobry a w drugiej coś za dużo drewna było na boisku a te ataki JD to już wgl porażka Gdyby nie Fridel to by było z 5:0 albo więcej
Moja opinia mecz w 1 połowie dobry a w drugiej coś za dużo drewna było na boisku a te ataki JD to już wgl porażka Gdyby nie Fridel to by było z 5:0 albo więcej