Forum dyskusyjne
28 sierpnia 2011, 15:26 [cytuj]
Po meczu z Utd zjebałem Dawsona, tak teraz przydałoby się Kaboula, ale nie mam siły.
Baro, dostajemy 2:0 na WHL pierwszy raz od nie wiadomo kiedy, a Ty sobie żartujesz o tym ruskim wynalazku. Chciałbym mieć taką psychikę
Po meczu z Utd zjebałem Dawsona, tak teraz przydałoby się Kaboula, ale nie mam siły.
Baro, dostajemy 2:0 na WHL pierwszy raz od nie wiadomo kiedy, a Ty sobie żartujesz o tym ruskim wynalazku. Chciałbym mieć taką psychikę ;)
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
28 sierpnia 2011, 15:28 [cytuj]
moim zdaniem przewaga szejków nie była tak wyraźna jak przedstawia to wynik. Wykorzystali sytuacje, a nam niestety zabrakło trochę szczęścia i precyzji wykończenia.
halabala ... zgodzę się z Tobą, że zbyt opieramy grę na VdV. zdecydowanie groźniejsze akcje tworzymy atakując skrzydłami.
moim zdaniem przewaga szejków nie była tak wyraźna jak przedstawia to wynik. Wykorzystali sytuacje, a nam niestety zabrakło trochę szczęścia i precyzji wykończenia.
halabala ... zgodzę się z Tobą, że zbyt opieramy grę na VdV. zdecydowanie groźniejsze akcje tworzymy atakując skrzydłami
28 sierpnia 2011, 15:29 [cytuj]
Jak tak dalej pójdzie, to znowu będziemy zamykać tabele
Jak tak dalej pójdzie, to znowu będziemy zamykać tabele :blee:
28 sierpnia 2011, 15:31 [cytuj]
przygnebiajace widowisko. z taka gra nie ma co liczyc na korzystny wynik.
przygnebiajace widowisko. z taka gra nie ma co liczyc na korzystny wynik
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
28 sierpnia 2011, 15:37 [cytuj]
Po dwóch tłustych latach wracamy do rzeczywistości?
Po dwóch tłustych latach wracamy do rzeczywistości?
28 sierpnia 2011, 15:38 [cytuj]
Po meczu z Hearts miałem nadzieję na dobrą grę również w PL. Mecz z MU jeszcze można zrozumieć, nie oczekiwałem fajerwerków na OT, ale do cholery goszcząc tak City u siebie ciężko mieć większe nadzieje na sezon w ścisłej czołówce.
Po meczu z Hearts miałem nadzieję na dobrą grę również w PL. Mecz z MU jeszcze można zrozumieć, nie oczekiwałem fajerwerków na OT, ale do cholery goszcząc tak City u siebie ciężko mieć większe nadzieje na sezon w ścisłej czołówce
28 sierpnia 2011, 15:47 [cytuj]
Do czego tu doszło, że oglądając Tottenham u siebie, zamiast drżeć o stratę punktów, modlę się o to, żeby nie stracili czwartej bramki?
Do czego tu doszło, że oglądając Tottenham u siebie, zamiast drżeć o stratę punktów, modlę się o to, żeby nie stracili czwartej bramki?
28 sierpnia 2011, 15:48 [cytuj]
już 0:3 ehhh. Obrona jakaś zagubiona. Czy z Luką czy bez nadal nie potrafimy strzelić
już 0:3 ehhh. Obrona jakaś zagubiona. Czy z Luką czy bez nadal nie potrafimy strzelić :(
28 sierpnia 2011, 15:49 [cytuj]
Powiem całkiem serio - patrząc na to, jak wygląda nasza gra, jaka jest potencjalna przyszłośc Harry'ego w naszym klubie i jak układa się współpraca HR z Levy'm, cmyślę że całkiem rozsądnym wyjściem byłoby pożegnanie się z Redknappem już teraz...
Powiem całkiem serio - patrząc na to, jak wygląda nasza gra, jaka jest potencjalna przyszłośc Harry'ego w naszym klubie i jak układa się współpraca HR z Levy'm, cmyślę że całkiem rozsądnym wyjściem byłoby pożegnanie się z Redknappem już teraz
28 sierpnia 2011, 15:51 [cytuj]
Zoolander może módl się aby nie strzelili z 10 bramek ?
Zoolander może módl się aby nie strzelili z 10 bramek ?
28 sierpnia 2011, 15:52 [cytuj]
..... zenada. 1-9-0-1 taktyka na nastepny mecz.....
zenada. 1-9-0-1 taktyka na nastepny mecz
28 sierpnia 2011, 15:53 [cytuj]
W ogóle zmian nie ma a tracimy cały czas bramki o co chodzi! Defoe sam meczu nie zmieni :/
W ogóle zmian nie ma a tracimy cały czas bramki o co chodzi! Defoe sam meczu nie zmieni :/
28 sierpnia 2011, 15:54 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
Baro, dostajemy 2:0 na WHL pierwszy raz od nie wiadomo kiedy, a Ty sobie żartujesz o tym ruskim wynalazku. Chciałbym mieć taką psychikę

Jak zobaczyłem Croucha w składzie wiedziałem co się szykuje. Wyluzowałem więc jeszcze przed pierwszym gwizdkiem
Jak zobaczyłem Croucha w składzie wiedziałem co się szykuje. Wyluzowałem więc jeszcze przed pierwszym gwizdkiem :kotek:
28 sierpnia 2011, 15:56 [cytuj]
powiem Wam Panowie, że lody marcepanowe plus sorbet malinowy i jeszcze można to oglądać. A miałem się odchudzać kurwa mać
powiem Wam Panowie, że lody marcepanowe plus sorbet malinowy i jeszcze można to oglądać. A miałem się odchudzać kurwa mać
28 sierpnia 2011, 15:58 [cytuj]
Jake dobre wejście widać że chce grać bo niektórzy myślą, że stojąc ładnie wyglądają i to robią. Mamy kontaktowego gola brawo. Czyli strzelać da radę.
Jake dobre wejście widać że chce grać bo niektórzy myślą, że stojąc ładnie wyglądają i to robią. Mamy kontaktowego gola brawo. Czyli strzelać da radę
28 sierpnia 2011, 15:59 [cytuj]
Defoe był na spalonym, ale jak uznali to luz
Defoe był na spalonym, ale jak uznali to luz
28 sierpnia 2011, 16:00 [cytuj]
Tak był ale nie robił ruchu do piłki więc może tym sędziowie się zmylili.
Tak był ale nie robił ruchu do piłki więc może tym sędziowie się zmylili
28 sierpnia 2011, 16:02 [cytuj]
Dalszy ciąg wylewania swoich żali.
Nie wiem, jakiego mówcę musiałby zatrudnić Levy, żeby wmówił Luce, że budujemy klub, który będzie czołówką w Anglii. Różnica między nimi, a nią obecnie wynosi 1:7.
Dalszy ciąg wylewania swoich żali.
Nie wiem, jakiego mówcę musiałby zatrudnić Levy, żeby wmówił Luce, że budujemy klub, który będzie czołówką w Anglii. Różnica między nimi, a nią obecnie wynosi 1:7
28 sierpnia 2011, 16:03 [cytuj]
Ozzy powiedział/a:
Tak był ale nie robił ruchu do piłki więc może tym sędziowie się zmylili
Ale ewidentnie stał przy bramkarzu i absorbował jego uwagę. Błąd sędziów oczywisty, ale dobrze, że mamy honorową
Ale ewidentnie stał przy bramkarzu i absorbował jego uwagę. Błąd sędziów oczywisty, ale dobrze, że mamy honorową
28 sierpnia 2011, 16:04 [cytuj]
Negatywnie w klubie. Co się stało z Rafaelem?
Negatywnie w klubie. Co się stało z Rafaelem?