Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  3  4    >
Forum dyskusyjne » Premier League » Tottenham-Manchester City
28 sierpnia 2011, 16:04 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
Dalszy ciąg wylewania swoich żali.

Nie wiem, jakiego mówcę musiałby zatrudnić Levy, żeby wmówił Luce, że budujemy klub, który będzie czołówką w Anglii. Różnica między nimi, a nią obecnie wynosi 1:7

no tu już się nikt nie nabierze na jakiekolwiek gadki
no tu już się nikt nie nabierze na jakiekolwiek gadki
28 sierpnia 2011, 16:12 [cytuj]
moze ta porazka zadziala motywujaca i na zawodnikow i na Levyego. przeciez City to zespol ,ktory byl miejsce wyzej w tamtym sezonie. jak narazie to bilans dwoch meczy mamy tragiczny.
moze ta porazka zadziala motywujaca i na zawodnikow i na Levyego. przeciez City to zespol ,ktory byl miejsce wyzej w tamtym sezonie. jak narazie to bilans dwoch meczy mamy tragiczny
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
28 sierpnia 2011, 16:13 [cytuj]
Niech chociaż Arsenal pokaże, że nie topimy się sami.
Niech chociaż Arsenal pokaże, że nie topimy się sami
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
28 sierpnia 2011, 16:14 [cytuj]
Oby Twoje słowa się sprawdziły. Nie wiem co oni robią w ogóle. Niech ten mecz się skończy proszę!
Oby Twoje słowa się sprawdziły. Nie wiem co oni robią w ogóle. Niech ten mecz się skończy proszę!
28 sierpnia 2011, 16:23 [cytuj]
ta piata mogli sobie darowac...
ta piata mogli sobie darowac
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
28 sierpnia 2011, 16:26 [cytuj]
City komplet punktów póki co my komplet porażek póki co. Levy musi kogoś ściągnąć bo nawet gdyby na boisku był ADE nie wiem czy by to coś zmieniło. Chociaż myślę, że te okazje co miał Crouch ADE by wykorzystał.
City komplet punktów póki co my komplet porażek póki co. Levy musi kogoś ściągnąć bo nawet gdyby na boisku był ADE nie wiem czy by to coś zmieniło. Chociaż myślę, że te okazje co miał Crouch ADE by wykorzystał
28 sierpnia 2011, 16:29 [cytuj]
Coraz częściej mam wrażenie że Harry wystawia skład a potem ma wyjebane
28 sierpnia 2011, 16:29 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
Niech chociaż Arsenal pokaże, że nie topimy się sami

po takim czymś nawet lody marcepanowe i malinowe oraz porażka Arsenalu mi nie polepszą humoru.
po takim czymś nawet lody marcepanowe i malinowe oraz porażka Arsenalu mi nie polepszą humoru
28 sierpnia 2011, 16:30 [cytuj]
Co zrobił Rafael przy zejściu?
Co zrobił Rafael przy zejściu?
28 sierpnia 2011, 16:35 [cytuj]
Jeśli bramkarz puszcza w dwóch spotkaniach 8 goli to chyba jednak coś jest nie tak. Tak jasne - mógł puścić więcej, tak jasne - nie miał szans (choć wydaje mi się, że przy trzeciej mógł się lepiej zachować), ale OSIEM goli w dwóch meczach. Nie można pisać, że grał nieźle. Ten mecz pokazał dokładnie jak się pozmieniało w Premier League od stycznia 2011. My kurwa stoimy w miejscu, bo stać nas na kupno jakiś pieprzonych drewniaków, na których potem nie ma kupców, a wszyscy wokół się rozwijają - czy to przez transfery, czy to przez umiejętne wprowadzanie młodych do składu. U nas nie ma ani jednego a ni drugiego. Jednym słowem - HARRY OUT!!! :) OKej i jak tu sobie żartuję to przy tym będę 100-procentowo poważny - CROUCH OUT!!! Jeśli tylko ktoś się znajdzie chętny na tą łamagę (o klasę lepszy od Romka - stuknij się w łeb faiTH - Romek przynajmniej potrafi trafić w piłkę)
Jeśli bramkarz puszcza w dwóch spotkaniach 8 goli to chyba jednak coś jest nie tak. Tak jasne - mógł puścić więcej, tak jasne - nie miał szans (choć wydaje mi się, że przy trzeciej mógł się lepiej zachować), ale OSIEM goli w dwóch meczach. Nie można pisać, że grał nieźle. Ten mecz pokazał dokładnie jak się pozmieniało w Premier League od stycznia 2011. My kurwa stoimy w miejscu, bo stać nas na kupno jakiś pieprzonych drewniaków, na których potem nie ma kupców, a wszyscy wokół się rozwijają - czy to przez transfery, czy to przez umiejętne wprowadzanie młodych do składu. U nas nie ma ani jednego a ni drugiego. Jednym słowem - HARRY OUT!!! :) OKej i jak tu sobie żartuję to przy tym będę 100-procentowo poważny - CROUCH OUT!!! Jeśli tylko ktoś się znajdzie chętny na tą łamagę (o klasę lepszy od Romka - stuknij się w łeb faiTH - Romek przynajmniej potrafi trafić w piłkę)
28 sierpnia 2011, 16:36 [cytuj]
dzejkob powiedział/a:

wygląda jakby miał wyjebane na wszystko. może go za to wyjebią :F
wygląda jakby miał wyjebane na wszystko. może go za to wyjebią :F
28 sierpnia 2011, 16:42 [cytuj]
Nie mogę czytać tych bzdur Barometr opanuj się, to co gra Roman to porażka owszem w piłkę to on może umie trafić, ale w bramkę to za cholerę nie. Modlę się żeby go w pi*** sprzedali to się przynajmniej ten bełkot skończy.
Nie mogę czytać tych bzdur Barometr opanuj się, to co gra Roman to porażka owszem w piłkę to on może umie trafić, ale w bramkę to za cholerę nie. Modlę się żeby go w pi*** sprzedali to się przynajmniej ten bełkot skończy
28 sierpnia 2011, 16:43 [cytuj]
Roman lepszy od Petera? Żarty.
Roman lepszy od Petera? Żarty
28 sierpnia 2011, 16:44 [cytuj]
i tak pewnie będzie grał na szpicy ADEk z Defoe. Defoe jako jedyny pokazał coś na tym boisku no i oczywiście przebłyski Bale. Zobaczymy w następnym meczu zagra na pewno ADE wtedy się okaże co wniesie do drużyny.
i tak pewnie będzie grał na szpicy ADEk z Defoe. Defoe jako jedyny pokazał coś na tym boisku no i oczywiście przebłyski Bale. Zobaczymy w następnym meczu zagra na pewno ADE wtedy się okaże co wniesie do drużyny
28 sierpnia 2011, 16:49 [cytuj]
Barometr powiedział/a:

Barometr oglądałeś mecz!? Mi było wstyd przed Friedelem za naszą obornę. Jak napastnicy grają w naszym polu karnym przodem do bramki to czyja jest to wina bramkarza!? Pomyliłeś się co do Friedela i teraz żałosnymi argumentami próbujesz coś ugrać. Roman grał przeciwko Hearts, Harry Kane wyglądał lepiej od Romana w tym meczu, a grali przeciwko szkotom. Tak Roman potrafi trafić w piłkę, bo strzela w bramke z każdej piłki, większość strzałów nawet nie jest blisko bramki. Jak ci się nie podoba sytuacja finansowa klubu to przerzuć się na City, tam są pieniądze i transfery. Niektórzy z tych drewniaków to twoi pupilkowie do niedawna. Bentley, Hutton tak ich kiedyś zachwalałeś, a teraz mówisz że drewno!
Barometr oglądałeś mecz!? Mi było wstyd przed Friedelem za naszą obornę. Jak napastnicy grają w naszym polu karnym przodem do bramki to czyja jest to wina bramkarza!? Pomyliłeś się co do Friedela i teraz żałosnymi argumentami próbujesz coś ugrać. Roman grał przeciwko Hearts, Harry Kane wyglądał lepiej od Romana w tym meczu, a grali przeciwko szkotom. Tak Roman potrafi trafić w piłkę, bo strzela w bramke z każdej piłki, większość strzałów nawet nie jest blisko bramki. Jak ci się nie podoba sytuacja finansowa klubu to przerzuć się na City, tam są pieniądze i transfery. Niektórzy z tych drewniaków to twoi pupilkowie do niedawna. Bentley, Hutton tak ich kiedyś zachwalałeś, a teraz mówisz że drewno!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
28 sierpnia 2011, 16:50 [cytuj]
Mógłby ktoś przedstawić sytuację, w której podobno van der Vaart zrobił coś karygodnego?
Mógłby ktoś przedstawić sytuację, w której podobno van der Vaart zrobił coś karygodnego?
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
28 sierpnia 2011, 17:03 [cytuj]
varba powiedział/a:

stary - ale sam pytasz, czy widziałem dziś mecz, a potem pisze o spotkaniu z Herts.

naprawdę nie widzisz różnicy w sprowadzaniu Croucha a Bentleya. Crouch jak przychodził był drewniakiem. Bentley jak przychodził był wschodzącą gwiazdą - gościem, który miał zastąpić Beckhama w reprezentacji Anglii. Hutton jak przychodził był po genialnym sezonie z Rangersami w LM. A jak przychodził Keano to już było jasne, że nie sprawdził się na wyższym poziomie. no chyba nie muszę tłumaczyć różnic w podejściu do transferów
stary - ale sam pytasz, czy widziałem dziś mecz, a potem pisze o spotkaniu z Herts. naprawdę nie widzisz różnicy w sprowadzaniu Croucha a Bentleya. Crouch jak przychodził był drewniakiem. Bentley jak przychodził był wschodzącą gwiazdą - gościem, który miał zastąpić Beckhama w reprezentacji Anglii. Hutton jak przychodził był po genialnym sezonie z Rangersami w LM. A jak przychodził Keano to już było jasne, że nie sprawdził się na wyższym poziomie. no chyba nie muszę tłumaczyć różnic w podejściu do transferów
28 sierpnia 2011, 17:04 [cytuj]
Eidur powiedział/a:
Roman lepszy od Petera? Żarty

A Ty na poważnie rozważasz takie porównanie? A co za różnica czy ten czy tamten? Kurwa nie ma żadnego dobrego napastnika. Z niewiadomym słoniem. Zajebiste okno
A Ty na poważnie rozważasz takie porównanie? A co za różnica czy ten czy tamten? Kurwa nie ma żadnego dobrego napastnika. Z niewiadomym słoniem. Zajebiste okno
28 sierpnia 2011, 17:07 [cytuj]
zalewa powiedział/a:
Nie mogę czytać tych bzdur Barometr opanuj się, to co gra Roman to porażka owszem w piłkę to on może umie trafić, ale w bramkę to za cholerę nie. Modlę się żeby go w pi*** sprzedali to się przynajmniej ten bełkot skończy

panowie Wam poważnie padło na mózgi po tej porażce. Porównywanie ROmka z Peterem było czysto ironiczne, żartobliwe i mające raczej pokazać, że jest fatalnie w ataku. A Wy na poważnie rozkminiacie czy ten czy tamten. Żenada w myśleniu
panowie Wam poważnie padło na mózgi po tej porażce. Porównywanie ROmka z Peterem było czysto ironiczne, żartobliwe i mające raczej pokazać, że jest fatalnie w ataku. A Wy na poważnie rozkminiacie czy ten czy tamten. Żenada w myśleniu
28 sierpnia 2011, 17:56 [cytuj]
Barometr powiedział/a:
stary - ale sam pytasz, czy widziałem dziś mecz, a potem pisze o spotkaniu z Herts.

naprawdę nie widzisz różnicy w sprowadzaniu Croucha a Bentleya. Crouch jak przychodził był drewniakiem. Bentley jak przychodził był wschodzącą gwiazdą - gościem, który miał zastąpić Beckhama w reprezentacji Anglii. Hutton jak przychodził był po genialnym sezonie z Rangersami w LM. A jak przychodził Keano to już było jasne, że nie sprawdził się na wyższym poziomie. no chyba nie muszę tłumaczyć różnic w podejściu do transferów

Crouch jak przychodził to miał strzelone 11 bramek w Premier League, ile Roman strzelił najwięcej w sezonie!? Do tego kilka asyst. Chodzi o to Barometr ze sam ich chciales a teraz krytykujesz ze drewna nakupowali. Palacios zrobil dla nas wiecej niz Bentley ale dla niego nie ma wzrozumialosci
Crouch jak przychodził to miał strzelone 11 bramek w Premier League, ile Roman strzelił najwięcej w sezonie!? Do tego kilka asyst. Chodzi o to Barometr ze sam ich chciales a teraz krytykujesz ze drewna nakupowali. Palacios zrobil dla nas wiecej niz Bentley ale dla niego nie ma wzrozumialosci
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
<  1  2  3  4    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 23 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się