Forum dyskusyjne
9 września 2011, 23:36 [cytuj]
Nie ma chyba klubu z dołu tabeli, który stwarzałby nam tyle problemów, co właśnie ekipa Wilków. Potrafili napsuć krwi nawet na WHL, gdzie ratował nas Hutton i karny, a na Molineux z kolei nadrobili dwa gole. Jesteśmy w ciężkiej sytuacji, a strata kolejnych punktów oznaczałaby już poważniejszy problem. Nie wiem, czego można się po tym meczu spodziewać. Na pewno będzie bardzo ciężki, ale nie jest raczej odkrywcze stwierdzenie. Wolverhampton jest w świetnej formie, Tottenham w fatalnej, jednak to nie są sytuacje, do których przywykliśmy, więc czas na małą zmianę ról

Pierwszy raz od bardzo dawna zagramy z napastnikiem z przodu, który na pewno lepiej wykorzysta skrzydłowych.
Podobno do gry ma wrócić King i jest to jedyny defensor, przy którym mógłbym tolerować Dawsona. Od dłuższego czasu zraża mnie do siebie i nie zdziwię się kolejną klapą. Bardzo mocno liczę na Parkera. Potrzebowaliśmy takiego gościa, który zapewniałby punkty z słabszymi ekipami. I na koniec jedno pytanie: co z Gallasem? Cały czas łudzę się, że kiedyś zobaczę go w duecie z Kingiem.
Mój typ: 1:1
Nie ma chyba klubu z dołu tabeli, który stwarzałby nam tyle problemów, co właśnie ekipa Wilków. Potrafili napsuć krwi nawet na WHL, gdzie ratował nas Hutton i karny, a na Molineux z kolei nadrobili dwa gole. Jesteśmy w ciężkiej sytuacji, a strata kolejnych punktów oznaczałaby już poważniejszy problem. Nie wiem, czego można się po tym meczu spodziewać. Na pewno będzie bardzo ciężki, ale nie jest raczej odkrywcze stwierdzenie. Wolverhampton jest w świetnej formie, Tottenham w fatalnej, jednak to nie są sytuacje, do których przywykliśmy, więc czas na małą zmianę ról :) Pierwszy raz od bardzo dawna zagramy z napastnikiem z przodu, który na pewno lepiej wykorzysta skrzydłowych.
Podobno do gry ma wrócić King i jest to jedyny defensor, przy którym mógłbym tolerować Dawsona. Od dłuższego czasu zraża mnie do siebie i nie zdziwię się kolejną klapą. Bardzo mocno liczę na Parkera. Potrzebowaliśmy takiego gościa, który zapewniałby punkty z słabszymi ekipami. I na koniec jedno pytanie: co z Gallasem? Cały czas łudzę się, że kiedyś zobaczę go w duecie z Kingiem.
Mój typ: 1:1
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
10 września 2011, 00:17 [cytuj]
Moze zobaczymy coś twórczego z przodu ale do tego trzeba nauczyc Aarona dokladnosci, notabene ze jeszcze nie popracowal nad tym elementem to sie dziwie , zatrzymal sie w rozwoju na poziomie sprintera z klapkami na oczach to numero uno. Duo to brak VdV i obeznosc Parkera, mam nadzieje na brak panienki z Chorwacji. Jezeli Zoolander mowisz prawde to z checia popatrze jak ktos stabilizuje ta obrone . Co do Gallasa to przewidywany powrot pod koniec wrzesnia.
Sklad : Friedel -BAE, King,Daws, Corluka (?) - Kranjcar, Parker, Lennon, Bale - Santos- Adebayor
i wynik 2-0 dla naszych

optymizm pelna geba
Moze zobaczymy coś twórczego z przodu ale do tego trzeba nauczyc Aarona dokladnosci, notabene ze jeszcze nie popracowal nad tym elementem to sie dziwie , zatrzymal sie w rozwoju na poziomie sprintera z klapkami na oczach to numero uno. Duo to brak VdV i obeznosc Parkera, mam nadzieje na brak panienki z Chorwacji. Jezeli Zoolander mowisz prawde to z checia popatrze jak ktos stabilizuje ta obrone . Co do Gallasa to przewidywany powrot pod koniec wrzesnia.
Sklad : Friedel -BAE, King,Daws, Corluka (?) - Kranjcar, Parker, Lennon, Bale - Santos- Adebayor
i wynik 2-0 dla naszych :) optymizm pelna geba :)
10 września 2011, 09:37 [cytuj]
Friedel - BAE, Daws, King, Corluka - Bale, Parker, Livermore, Modric, Lennon - Adebayor. Dać Modricowi pozycję VDV, ostatnio w reprezentacji zagrał wspaniale. Młody Livermore, pilnowany przez Parkera, da z siebie wszystko i myślę, że dwójka Parker - Livermore to sposób na pokonanie słabszych drużyn - dużo doświadczenia a zarazem młodzieńczego zapału. Nie wiem czy Lennon jest w stanie grać, jeżeli tak - to powinien zagrać. Gio szansę dostanie pewnie dopiero w czwartek. Po meczach reprezentacji widać że Bale powoli wraca do najwyższej formy - obstawiam 0:2 dla nas po bramkach Adebayora i Bale'a.
Friedel - BAE, Daws, King, Corluka - Bale, Parker, Livermore, Modric, Lennon - Adebayor. Dać Modricowi pozycję VDV, ostatnio w reprezentacji zagrał wspaniale. Młody Livermore, pilnowany przez Parkera, da z siebie wszystko i myślę, że dwójka Parker - Livermore to sposób na pokonanie słabszych drużyn - dużo doświadczenia a zarazem młodzieńczego zapału. Nie wiem czy Lennon jest w stanie grać, jeżeli tak - to powinien zagrać. Gio szansę dostanie pewnie dopiero w czwartek. Po meczach reprezentacji widać że Bale powoli wraca do najwyższej formy - obstawiam 0:2 dla nas po bramkach Adebayora i Bale'a
10 września 2011, 10:25 [cytuj]
Jak Ledley zagra 90 minut z Dawsonem na środku obrony, to zagramy na zero z tyłu. Bardziej martwię się o atak... Starting XI IMO: Friedel - Corluka King Dawson BAE - Lennon Parker Modric Bale - Ade Defoe.
Jak Ledley zagra 90 minut z Dawsonem na środku obrony, to zagramy na zero z tyłu. Bardziej martwię się o atak... Starting XI IMO: Friedel - Corluka King Dawson BAE - Lennon Parker Modric Bale - Ade Defoe
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
10 września 2011, 10:25 [cytuj]
mam nadzieję ze Gio wykorzysta szansę i w końcu przerwie monopol na VdV.Chłopak talent ma nie mały, ciekawy pomysł na grę i niech w końcu to pokaże
mam nadzieję ze Gio wykorzysta szansę i w końcu przerwie monopol na VdV.Chłopak talent ma nie mały, ciekawy pomysł na grę i niech w końcu to pokaże :)
10 września 2011, 11:41 [cytuj]
Mam nadzieje że zobaczę Tottenham grający na dwóch napastników bo według mnie gra taką formacją wygląda o wiele lepiej. Przypomnijmy sobie chociaż mecz z Atletic. W pierwszej połowie dramat, w drugiej zmiana systemu na stare dobre 442 i od razu zaczeliśmy grać lepiej. VdV strasznie uzależnia od siebie grę a jest w słabej formie więc dobrze że nie zagra bo Harry nigdy w życiu nie posadzi go na ławie. Boję się tylko że Harry wpadnie na jakiś porąbany pomysł z grą na 3 środkowych pomocników których nie będzie umiał ustawić i znowu pressing będzie zaczynał się na 16m naszego pola karnego. A jak to się kończy wszyscy widzieli w meczu z City. Skład:
Friedel
Walker-Dawson-King/Kaboul-BAE
Lennon-Parker-Modrić-Bale
Defoe-Adebayor
Jeśli King nie będzie mógł zagrać to nie wiem czy nie lepiej było by wystawić Bassonga. Kaboul gra ostatnio bardzo słabo (co potwierdził w reprezentacji) a Bassong myślę że miał by motywację by zagrać dobre zawody. Obastawiam 2:0 dla Spurs. Bramki: Defoe, Adebayor
Mam nadzieje że zobaczę Tottenham grający na dwóch napastników bo według mnie gra taką formacją wygląda o wiele lepiej. Przypomnijmy sobie chociaż mecz z Atletic. W pierwszej połowie dramat, w drugiej zmiana systemu na stare dobre 442 i od razu zaczeliśmy grać lepiej. VdV strasznie uzależnia od siebie grę a jest w słabej formie więc dobrze że nie zagra bo Harry nigdy w życiu nie posadzi go na ławie. Boję się tylko że Harry wpadnie na jakiś porąbany pomysł z grą na 3 środkowych pomocników których nie będzie umiał ustawić i znowu pressing będzie zaczynał się na 16m naszego pola karnego. A jak to się kończy wszyscy widzieli w meczu z City. Skład:
Friedel
Walker-Dawson-King/Kaboul-BAE
Lennon-Parker-Modrić-Bale
Defoe-Adebayor
Jeśli King nie będzie mógł zagrać to nie wiem czy nie lepiej było by wystawić Bassonga. Kaboul gra ostatnio bardzo słabo (co potwierdził w reprezentacji) a Bassong myślę że miał by motywację by zagrać dobre zawody. Obastawiam 2:0 dla Spurs. Bramki: Defoe, Adebayor
10 września 2011, 12:33 [cytuj]
Może któryś redaktor edytować nazwę tematu i zmienić datę?
E: Dziękuję
Może któryś redaktor edytować nazwę tematu i zmienić datę? ;)
E: Dziękuję ;)
10 września 2011, 13:15 [cytuj]
tez chetnie zobaczyl bym tottenham grajacy dzis w ustawieniu 4-4-2. Friedel-BAE King Dawson Corluka - Bale Mordic Parker Lennon - Defoe Ade. No i jeszcze pytanie co ze srodkiem obrony, Kabula stawiac to moim zdaniem lipa, bassong bylby lepszym rozwiazaniem gdyz mogly tyrac po boisku i zapieprzac zeby pokazac sie.
Stawiam 1:2 dla nas

Bramki: Bale, Modric.
tez chetnie zobaczyl bym tottenham grajacy dzis w ustawieniu 4-4-2. Friedel-BAE King Dawson Corluka - Bale Mordic Parker Lennon - Defoe Ade. No i jeszcze pytanie co ze srodkiem obrony, Kabula stawiac to moim zdaniem lipa, bassong bylby lepszym rozwiazaniem gdyz mogly tyrac po boisku i zapieprzac zeby pokazac sie.
Stawiam 1:2 dla nas ;)Bramki: Bale, Modric
10 września 2011, 14:27 [cytuj]
ja liczę na popis naszych napadziorów. Adebayor musi udowodnić, że ciągle nadaje się do gry na najwyższym poziomie a Defoe pewnie będzie chciał pokazać że opłaca nam się grać dwoma napastnikami
Bramki Ade, Ade, Defoe, czyli X:3 dla nas z czego za X można wstawić cyfrę od 0-2.
ja liczę na popis naszych napadziorów. Adebayor musi udowodnić, że ciągle nadaje się do gry na najwyższym poziomie a Defoe pewnie będzie chciał pokazać że opłaca nam się grać dwoma napastnikami :)
Bramki Ade, Ade, Defoe, czyli X:3 dla nas z czego za X można wstawić cyfrę od 0-2
10 września 2011, 15:17 [cytuj]
Mój typ? Hat-trick Adebayora i mamy 3-0. Coś mi się wydaje, że w tym meczu Harry sprawdzi co u Gomesa.
Mój typ? Hat-trick Adebayora i mamy 3-0. Coś mi się wydaje, że w tym meczu Harry sprawdzi co u Gomesa
10 września 2011, 15:21 [cytuj]
STARTING XI - Friedel; Walker, Kaboul, King, Assou-Ekotto; Kranjcar, Modric, Parker, Bale; Adebayor, Defoe. SUBS - Cudicini, Bassong, Yago Falque, Giovani, Livermore, Townsend, Pavlyuchenko.
STARTING XI - Friedel; Walker, Kaboul, King, Assou-Ekotto; Kranjcar, Modric, Parker, Bale; Adebayor, Defoe. SUBS - Cudicini, Bassong, Yago Falque, Giovani, Livermore, Townsend, Pavlyuchenko.
10 września 2011, 15:23 [cytuj]
Dawson , Lennon ...?
Dawson , Lennon ...?
10 września 2011, 15:40 [cytuj]
Royal powiedział/a:
Dawson , Lennon ...?
Lennon kontuzjowany na 100%
A wejscie z lawki kogos z trojki Townsend, Giovani, Iago jest przesadzone
Lennon kontuzjowany na 100%
A wejscie z lawki kogos z trojki Townsend, Giovani, Iago jest przesadzone:D
10 września 2011, 15:41 [cytuj]
ma ktoś linka
ma ktoś linka;(
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
10 września 2011, 15:42 [cytuj]
http://real-tv-sport.com/channel-6.php
http://asialivestream.com/freefootball.php?channel=england6051
http://atdhenet.tv/39300/watch-wolverhampton-vs-tottenham
http://asialivestream.com/freefootball.php?channel=england6051
http://atdhenet.tv/39300/watch-wolverhampton-vs-tottenham
10 września 2011, 15:42 [cytuj]
10 września 2011, 15:48 [cytuj]
Jakby ktos mial kanal na sopie to piszcie
Jakby ktos mial kanal na sopie to piszcie ;)
10 września 2011, 15:56 [cytuj]
a Sopcast?!
a Sopcast?! ;(
10 września 2011, 15:58 [cytuj]
Działa wam coś?
Działa wam coś?
10 września 2011, 15:59 [cytuj]
http://real-tv-sport.com/channel-6.php ten link dziala calkiem niezle
http://real-tv-sport.com/channel-6.php ten link dziala calkiem niezle