Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

1  2  3    >
Forum dyskusyjne » Premier League » Tottenham vs Liverpool 18.09.11
18 września 2011, 13:37 [cytuj]

LIVERPOOL: Reina - Skrtel, Carra, Agger, Enrique - Henderson, Lucas, Adam, Downing - Suarez, Carroll

Jest już nasz:

STARTING XI - Friedel; Walker, Kaboul, King, Assou-Ekotto; Bale, Modric, Parker, Kranjcar; Adebayor, Defoe. SUBS - Cudicini, Bassong, Corluka, Giovani, Livermore, Pavlyuchenko, van der Vaart.
LIVERPOOL: Reina - Skrtel, Carra, Agger, Enrique - Henderson, Lucas, Adam, Downing - Suarez, Carroll Jest już nasz: STARTING XI - Friedel; Walker, Kaboul, King, Assou-Ekotto; Bale, Modric, Parker, Kranjcar; Adebayor, Defoe. SUBS - Cudicini, Bassong, Corluka, Giovani, Livermore, Pavlyuchenko, van der Vaart
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
18 września 2011, 13:54 [cytuj]
Gdyby grali VDV i Lennon to chyba można by uznać to za nasz najsilniejszy skład.. Pytanie na co stać dzisiaj Liverpool
Gdyby grali VDV i Lennon to chyba można by uznać to za nasz najsilniejszy skład.. Pytanie na co stać dzisiaj Liverpool
18 września 2011, 14:04 [cytuj]
brakuje mi tu lennona ale coz trzeba poradzic sobie bez niego. Mysle ze dzis mecz zycia zagra Walker i strzeli bramke : DD a na powaznie to licze dzis na dobry mecz w wykonaniu Ade i dobry wystep parkera i modricia. Wierze ze bedzie dzis dobrze i stawiam 2:1 dla nas ;)
brakuje mi tu lennona ale coz trzeba poradzic sobie bez niego. Mysle ze dzis mecz zycia zagra Walker i strzeli bramke : DD a na powaznie to licze dzis na dobry mecz w wykonaniu Ade i dobry wystep parkera i modricia. Wierze ze bedzie dzis dobrze i stawiam 2:1 dla nas ;)
18 września 2011, 14:07 [cytuj]
mam nadzieję że Krancjar i King i pokażą się z dobrej strony, chociaż o tego drugiego martwię się mniej. Cieszy mnie klasyczne 4-4-2 a to dobrze wróży ;) Jakby ktoś miał link do Sopcasta to bardzo bym prosił
mam nadzieję że Krancjar i King i pokażą się z dobrej strony, chociaż o tego drugiego martwię się mniej. Cieszy mnie klasyczne 4-4-2 a to dobrze wróży ;) Jakby ktoś miał link do Sopcasta to bardzo bym prosił
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
18 września 2011, 14:33 [cytuj]
Ma ktoś sopcasta?
Ma ktoś sopcasta?
18 września 2011, 14:34 [cytuj]
o kurde ale okazja ade... no kurde szkoda.
o kurde ale okazja ade... no kurde szkoda
18 września 2011, 14:36 [cytuj]
Da ktoś sopcast albo relację online?
Da ktoś sopcast albo relację online?
18 września 2011, 14:38 [cytuj]
CO ZA GOOOOOL!
CO ZA GOOOOOL!
18 września 2011, 14:38 [cytuj]
http://meczelive.com/mecze1.html

Mordic !!!!! Ale kurwa bramka :OOO !!!
http://meczelive.com/mecze1.html Mordic !!!!! Ale kurwa bramka :OOO !!!
18 września 2011, 14:39 [cytuj]
http://www.meczenazywo.pl/g/eNortjI0t1KyNDa20DEyMgIShkCWoYmSNVwwRw8FKw,,
http://www.meczenazywo.pl/g/eNortjI0t1KyNDa20DEyMgIShkCWoYmSNVwwRw8FKw,,
18 września 2011, 14:43 [cytuj]
w Chrome nie działa : (
w Chrome nie działa : (
18 września 2011, 14:43 [cytuj]

To własnie Modriciowi brakowało bramek w tamtym sezonie, piękny gol!
To własnie Modriciowi brakowało bramek w tamtym sezonie, piękny gol!
18 września 2011, 14:49 [cytuj]
ten link co wrzucilem na mozilli smiga swietnie, b dobra jakosc i ani razu nie zacielo mi sie. UFFFFFFFFFFFFFFF... spalony.
ten link co wrzucilem na mozilli smiga swietnie, b dobra jakosc i ani razu nie zacielo mi sie. UFFFFFFFFFFFFFFF... spalony
18 września 2011, 14:59 [cytuj]
Jednego mniej w grze ;) Fantastic Charlie Adam dostał czerwoną ;p
Jednego mniej w grze ;) Fantastic Charlie Adam dostał czerwoną ;p
18 września 2011, 14:59 [cytuj]
Adam dostał kartkę za poprzedni sezon. : )
Adam dostał kartkę za poprzedni sezon. : )
Tottenham Tottenham, no one can stop them
18 września 2011, 15:01 [cytuj]
i po meczu. Teraz tylko trzeba kontrolować i nie zaspać w obronie. Najlepiej strzelić jeszcze jedną bramkę.
i po meczu. Teraz tylko trzeba kontrolować i nie zaspać w obronie. Najlepiej strzelić jeszcze jedną bramkę
18 września 2011, 15:05 [cytuj]
Mam nadzieję że uda się ugrać jakieś +3 - 0
Mam nadzieję że uda się ugrać jakieś +3 - 0
Tottenham Tottenham, no one can stop them
18 września 2011, 15:07 [cytuj]
no na razie mecz uklada sie bardzo dobrze, te 2 wolne troche zle wykonane no ale nie ma co narzekac, nawet walker gra bardzo dobry mecz ;) King swietnie trzyma Suareza. no poprostu rewelacja : )
no na razie mecz uklada sie bardzo dobrze, te 2 wolne troche zle wykonane no ale nie ma co narzekac, nawet walker gra bardzo dobry mecz ;) King swietnie trzyma Suareza. no poprostu rewelacja : )
18 września 2011, 15:11 [cytuj]
haha ale sie kartki sypia. Nie skonczy sie to raczej tylko na jednej czerwonej. Prawie wszyscy obroncy maja kartke :P
haha ale sie kartki sypia. Nie skonczy sie to raczej tylko na jednej czerwonej. Prawie wszyscy obroncy maja kartke :P
18 września 2011, 15:15 [cytuj]
tylko jeszcze jedna bramka by sie przydala..
tylko jeszcze jedna bramka by sie przydala
1  2  3    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 25 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się