Forum dyskusyjne
18 września 2011, 13:37 [cytuj]
LIVERPOOL: Reina - Skrtel, Carra, Agger, Enrique - Henderson, Lucas, Adam, Downing - Suarez, Carroll
Jest już nasz:
STARTING XI - Friedel; Walker, Kaboul, King, Assou-Ekotto; Bale, Modric, Parker, Kranjcar; Adebayor, Defoe. SUBS - Cudicini, Bassong, Corluka, Giovani, Livermore, Pavlyuchenko, van der Vaart.
LIVERPOOL: Reina - Skrtel, Carra, Agger, Enrique - Henderson, Lucas, Adam, Downing - Suarez, Carroll
Jest już nasz:
STARTING XI - Friedel; Walker, Kaboul, King, Assou-Ekotto; Bale, Modric, Parker, Kranjcar; Adebayor, Defoe. SUBS - Cudicini, Bassong, Corluka, Giovani, Livermore, Pavlyuchenko, van der Vaart
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
18 września 2011, 13:54 [cytuj]
Gdyby grali VDV i Lennon to chyba można by uznać to za nasz najsilniejszy skład.. Pytanie na co stać dzisiaj Liverpool
Gdyby grali VDV i Lennon to chyba można by uznać to za nasz najsilniejszy skład.. Pytanie na co stać dzisiaj Liverpool
18 września 2011, 14:04 [cytuj]
brakuje mi tu lennona ale coz trzeba poradzic sobie bez niego. Mysle ze dzis mecz zycia zagra Walker i strzeli bramke : DD a na powaznie to licze dzis na dobry mecz w wykonaniu Ade i dobry wystep parkera i modricia. Wierze ze bedzie dzis dobrze i stawiam 2:1 dla nas
brakuje mi tu lennona ale coz trzeba poradzic sobie bez niego. Mysle ze dzis mecz zycia zagra Walker i strzeli bramke : DD a na powaznie to licze dzis na dobry mecz w wykonaniu Ade i dobry wystep parkera i modricia. Wierze ze bedzie dzis dobrze i stawiam 2:1 dla nas ;)
18 września 2011, 14:07 [cytuj]
mam nadzieję że Krancjar i King i pokażą się z dobrej strony, chociaż o tego drugiego martwię się mniej. Cieszy mnie klasyczne 4-4-2 a to dobrze wróży

Jakby ktoś miał link do Sopcasta to bardzo bym prosił
mam nadzieję że Krancjar i King i pokażą się z dobrej strony, chociaż o tego drugiego martwię się mniej. Cieszy mnie klasyczne 4-4-2 a to dobrze wróży ;) Jakby ktoś miał link do Sopcasta to bardzo bym prosił
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
18 września 2011, 14:33 [cytuj]
Ma ktoś sopcasta?
Ma ktoś sopcasta?
18 września 2011, 14:34 [cytuj]
o kurde ale okazja ade... no kurde szkoda.
o kurde ale okazja ade... no kurde szkoda
18 września 2011, 14:36 [cytuj]
Da ktoś sopcast albo relację online?
Da ktoś sopcast albo relację online?
18 września 2011, 14:38 [cytuj]
CO ZA GOOOOOL!
CO ZA GOOOOOL!
18 września 2011, 14:38 [cytuj]
http://meczelive.com/mecze1.html
Mordic !!!!! Ale kurwa bramka :OOO !!!
http://meczelive.com/mecze1.html
Mordic !!!!! Ale kurwa bramka :OOO !!!
18 września 2011, 14:39 [cytuj]
http://www.meczenazywo.pl/g/eNortjI0t1KyNDa20DEyMgIShkCWoYmSNVwwRw8FKw,,
http://www.meczenazywo.pl/g/eNortjI0t1KyNDa20DEyMgIShkCWoYmSNVwwRw8FKw,,
18 września 2011, 14:43 [cytuj]
w Chrome nie działa : (
w Chrome nie działa : (
18 września 2011, 14:43 [cytuj]
To własnie Modriciowi brakowało bramek w tamtym sezonie, piękny gol!
To własnie Modriciowi brakowało bramek w tamtym sezonie, piękny gol!
18 września 2011, 14:49 [cytuj]
ten link co wrzucilem na mozilli smiga swietnie, b dobra jakosc i ani razu nie zacielo mi sie. UFFFFFFFFFFFFFFF... spalony.
ten link co wrzucilem na mozilli smiga swietnie, b dobra jakosc i ani razu nie zacielo mi sie. UFFFFFFFFFFFFFFF... spalony
18 września 2011, 14:59 [cytuj]
Jednego mniej w grze

Fantastic Charlie Adam dostał czerwoną ;p
Jednego mniej w grze ;) Fantastic Charlie Adam dostał czerwoną ;p
18 września 2011, 14:59 [cytuj]
Adam dostał kartkę za poprzedni sezon. : )
Adam dostał kartkę za poprzedni sezon. : )
Tottenham Tottenham, no one can stop them
18 września 2011, 15:01 [cytuj]
i po meczu. Teraz tylko trzeba kontrolować i nie zaspać w obronie. Najlepiej strzelić jeszcze jedną bramkę.
i po meczu. Teraz tylko trzeba kontrolować i nie zaspać w obronie. Najlepiej strzelić jeszcze jedną bramkę
18 września 2011, 15:05 [cytuj]
Mam nadzieję że uda się ugrać jakieś +3 - 0
Mam nadzieję że uda się ugrać jakieś +3 - 0
Tottenham Tottenham, no one can stop them
18 września 2011, 15:07 [cytuj]
no na razie mecz uklada sie bardzo dobrze, te 2 wolne troche zle wykonane no ale nie ma co narzekac, nawet walker gra bardzo dobry mecz

King swietnie trzyma Suareza. no poprostu rewelacja : )
no na razie mecz uklada sie bardzo dobrze, te 2 wolne troche zle wykonane no ale nie ma co narzekac, nawet walker gra bardzo dobry mecz ;) King swietnie trzyma Suareza. no poprostu rewelacja : )
18 września 2011, 15:11 [cytuj]
haha ale sie kartki sypia. Nie skonczy sie to raczej tylko na jednej czerwonej. Prawie wszyscy obroncy maja kartke
haha ale sie kartki sypia. Nie skonczy sie to raczej tylko na jednej czerwonej. Prawie wszyscy obroncy maja kartke :P
18 września 2011, 15:15 [cytuj]
tylko jeszcze jedna bramka by sie przydala..
tylko jeszcze jedna bramka by sie przydala