Forum dyskusyjne
18 września 2011, 15:18 [cytuj]
Ale ładnie Walker wyszedł. Zabrakło dokładnego dogrania.
Ale ładnie Walker wyszedł. Zabrakło dokładnego dogrania
18 września 2011, 15:23 [cytuj]
ładna polowka . gra bez lennona wychodzi na dobre, szalu nie ma ale jeszcze jedna brameczka mysle mysle ze wpadnie
ładna polowka . gra bez lennona wychodzi na dobre, szalu nie ma ale jeszcze jedna brameczka mysle mysle ze wpadnie
18 września 2011, 15:23 [cytuj]
w drugiej połowie z 2 bramki i jesteśmy w domu : ) Świetny całego zespołu w końcu!
w drugiej połowie z 2 bramki i jesteśmy w domu : ) Świetny całego zespołu w końcu!
18 września 2011, 15:24 [cytuj]
Channel - 106723
sopcast Hd po angielsku .
Dobry sędzia, karze cwaniactwo - to mi się podoba
Znakomita 1 połowa w naszym wykonaniu
Channel - 106723
sopcast Hd po angielsku .
Dobry sędzia, karze cwaniactwo - to mi się podoba :)
Znakomita 1 połowa w naszym wykonaniu :brawo:
18 września 2011, 15:25 [cytuj]
ja tam się trochę boję, bo przecież uwielbiamy sobie komplikować życie. liverpool nie oddał strzału, jeszcze do tego w 10 grają, są bezradni, byle tylko się nie przytrafiło jakieś rozprężenie u nas w drugiej połowie. powinniśmy wygrywać wyżej, trzeba grać dalej to co w pierwszej połowie i ich wypunktować, bo takie okazje się nie trafiają często

. i uważać na kontuzje, bo z tej frustracji liverpoolu, która jeszcze będzie rosnąć, może wyjść coś niedobrego.
ja tam się trochę boję, bo przecież uwielbiamy sobie komplikować życie. liverpool nie oddał strzału, jeszcze do tego w 10 grają, są bezradni, byle tylko się nie przytrafiło jakieś rozprężenie u nas w drugiej połowie. powinniśmy wygrywać wyżej, trzeba grać dalej to co w pierwszej połowie i ich wypunktować, bo takie okazje się nie trafiają często:). i uważać na kontuzje, bo z tej frustracji liverpoolu, która jeszcze będzie rosnąć, może wyjść coś niedobrego
18 września 2011, 15:29 [cytuj]
poza tym znowu widać ile daje nam king. klasa sama dla siebie.
poza tym znowu widać ile daje nam king. klasa sama dla siebie
18 września 2011, 15:37 [cytuj]
o.O rvr na boisku :O
o.O rvr na boisku :O
18 września 2011, 15:48 [cytuj]
Walker bardzo dobry mecz póki co!
Walker bardzo dobry mecz póki co!
18 września 2011, 15:50 [cytuj]
Adebayor chyba podał tą piłkę Reinie, a nie strzelał...
Adebayor chyba podał tą piłkę Reinie, a nie strzelał
18 września 2011, 15:52 [cytuj]
No i to jest ten moment dla Liverpool : /
No i to jest ten moment dla Liverpool : /
18 września 2011, 15:52 [cytuj]
walker swietnie a to co zrobil ade to przegiecie.. nieciekawie wyglada ten wolny..
walker swietnie a to co zrobil ade to przegiecie.. nieciekawie wyglada ten wolny
18 września 2011, 15:53 [cytuj]
uf spieprzyl to suarez na szczescie : D ale takich sytuacji trzeba sie wystrzegac bo jak narazie takie wolne to jedyna szansa the reds. Kurde no marzy mi sie bramka.
HIHIHIHIHIH ! Liverpool w 9 !
uf spieprzyl to suarez na szczescie : D ale takich sytuacji trzeba sie wystrzegac bo jak narazie takie wolne to jedyna szansa the reds. Kurde no marzy mi sie bramka.
HIHIHIHIHIH ! Liverpool w 9 ! :D
18 września 2011, 15:54 [cytuj]
No jak nie rozpykamy ich grających w 9 to ja nie wiem...
No jak nie rozpykamy ich grających w 9 to ja nie wiem
18 września 2011, 15:54 [cytuj]
UUuu teraz muszą się sypać bramki!
UUuu teraz muszą się sypać bramki!
18 września 2011, 15:57 [cytuj]
No i gol. Defoe świetnie to zrobił.
No i gol. Defoe świetnie to zrobił
No i teraz tak średnio co 5 minut : )
No i teraz tak średnio co 5 minut : )
Defoe luuuzik jak 2 sezony temu !
Defoe luuuzik jak 2 sezony temu ! :)
18 września 2011, 15:58 [cytuj]
No i sie worek otworzyl

brawo Defoe chociaz na poczatku dziwnie to wygladalo jak sie zatrzymal z pilka : D
No i sie worek otworzyl :D brawo Defoe chociaz na poczatku dziwnie to wygladalo jak sie zatrzymal z pilka : D
18 września 2011, 16:00 [cytuj]
Teraz można odrobić to co straciliśmy z Manchesterami : )
Teraz można odrobić to co straciliśmy z Manchesterami : )
18 września 2011, 16:00 [cytuj]
Ależ to podciął Adebayor :o Zrobił na mnie duże wrażenie. Są napastnicy, jest forma Defoe, są bramki !
Ależ to podciął Adebayor :o Zrobił na mnie duże wrażenie. Są napastnicy, jest forma Defoe, są bramki !