Forum dyskusyjne
24 września 2011, 16:20 [cytuj]
Sopcast 106723
Sopcast 106723 :D
The game is about glory. It's about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom
24 września 2011, 16:23 [cytuj]
Bale, nareszcie!
Bale, nareszcie! :)
24 września 2011, 16:23 [cytuj]
ooo swietna glowka bale : ) 2:0 !!
ooo swietna glowka bale : ) 2:0 !!
24 września 2011, 16:24 [cytuj]
Nooo , tego że strzelimy bramkę po rogu i ,że strzeli ją Bale to się nie spodziewałem
Nooo , tego że strzelimy bramkę po rogu i ,że strzeli ją Bale to się nie spodziewałem :)
Come On You Spurs !
Kurwa za każdym razem kiedy pada bramka to mi się zacina transmisja...
Kurwa za każdym razem kiedy pada bramka to mi się zacina transmisja
wygląda na to że 2:0!!!

szkoda że nie widziałem gola... dajcie jakiś działający stream pleease
wygląda na to że 2:0!!! :) szkoda że nie widziałem gola... dajcie jakiś działający stream pleease :)
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
kurrr. tak mi tnie ż e widziałem tylko że Bale sie cieszy i Redknapp klaszcze
kurrr. tak mi tnie ż e widziałem tylko że Bale sie cieszy i Redknapp klaszcze :|
Tottenham Tottenham, no one can stop them
24 września 2011, 16:26 [cytuj]
Zmiana wykonawcy rzutów rożnych przynosi efekty
Zmiana wykonawcy rzutów rożnych przynosi efekty :cwaniak:
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
Świetnie, że Bale się odblokował. Myślę, że będzie 4:0.
PS: To już nasza druga bramka po rożnym w tym sezonie, a wydawało mi się, że to będzie nasza najsłabsza strona.
Świetnie, że Bale się odblokował. Myślę, że będzie 4:0.
PS: To już nasza druga bramka po rożnym w tym sezonie, a wydawało mi się, że to będzie nasza najsłabsza strona
http://real-tv-sport.com/channel-6.php
mi chodzi bez zarzutow. : D bardzo dobrze wyglada jak na razie gra naszych a to mnie baaaardzo cieszy.
mi chodzi bez zarzutow. : D bardzo dobrze wyglada jak na razie gra naszych a to mnie baaaardzo cieszy
24 września 2011, 16:27 [cytuj]
Ta drużyna jest dużo lepsza niż z tamtego sezonu. W końcu potrafimy strzelać gole i normalnie wygrywać, a nie ledwo jak to było w tamtym sezonie. Ze słabymi drużynami wygrywamy, co sezon temu było naprawdę trudne

Jak narazie to bajka
Ta drużyna jest dużo lepsza niż z tamtego sezonu. W końcu potrafimy strzelać gole i normalnie wygrywać, a nie ledwo jak to było w tamtym sezonie. Ze słabymi drużynami wygrywamy, co sezon temu było naprawdę trudne :) Jak narazie to bajka
24 września 2011, 16:30 [cytuj]
tak dobrze jak w tym meczu to już dawno nie wykonywaliśmy rożnych
tak dobrze jak w tym meczu to już dawno nie wykonywaliśmy rożnych :)
24 września 2011, 16:31 [cytuj]
VdV strzelił bramkę i tyle go widzieli...
VdV strzelił bramkę i tyle go widzieli
24 września 2011, 16:33 [cytuj]
Co za koszulkę nosi Kaboul

?
Co za koszulkę nosi Kaboul :P?
24 września 2011, 16:35 [cytuj]
achh zachwyca mnie swoja gra ade.. cofa sie ladnie zastawia teraz to podanie do bale, wszedzie go pelno. gra calej druzyny mi sie podoba a najbardziej fryzura sandro ; D
achh zachwyca mnie swoja gra ade.. cofa sie ladnie zastawia teraz to podanie do bale, wszedzie go pelno. gra calej druzyny mi sie podoba a najbardziej fryzura sandro ; D
24 września 2011, 16:35 [cytuj]
Rezerwową jakąś bo mu się pierwsza od krwi ubrudziła. Pewnie w przerwie dostanie normalną.
Rezerwową jakąś bo mu się pierwsza od krwi ubrudziła. Pewnie w przerwie dostanie normalną
24 września 2011, 16:37 [cytuj]
ah tyle mnie omija przez to zacinanie się
ah tyle mnie omija przez to zacinanie się :(
24 września 2011, 16:40 [cytuj]
ktoś się orientuje jak tam wyniki w pozostałych meczach

?
ktoś się orientuje jak tam wyniki w pozostałych meczach:)?
24 września 2011, 16:41 [cytuj]
Ja oglądam tu i zero ściny:
Ja oglądam tu i zero ściny:
24 września 2011, 16:42 [cytuj]
Bardzo dobrze luka te rozne bije. Parker swietnie laczy druga linie z obrona a Ade atak z druga linia, obaj szukaja gry i pilki.
Bardzo dobrze luka te rozne bije. Parker swietnie laczy druga linie z obrona a Ade atak z druga linia, obaj szukaja gry i pilki