Forum dyskusyjne
30 września 2011, 23:48 [cytuj]
Szkoda, że Koscielny nie zagra - to dziura na środku obrony Arsenalu, choć Squillaci w sumie to samo.
Szkoda, że Koscielny nie zagra - to dziura na środku obrony Arsenalu, choć Squillaci w sumie to samo
1 października 2011, 11:35 [cytuj]
Niech już będzie niedziela
Niech już będzie niedziela :D
1 października 2011, 14:47 [cytuj]
King trenował dwa dni przed pierwszym meczem w sezonie a Skłilaczi "nie jest w rytmie meczowym" więc nie może grać. Cieniasy.
King trenował dwa dni przed pierwszym meczem w sezonie a Skłilaczi "nie jest w rytmie meczowym" więc nie może grać. Cieniasy
1 października 2011, 21:18 [cytuj]
Po prostu nie ta sama klasa zawodników
Po prostu nie ta sama klasa zawodników :D
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
1 października 2011, 22:31 [cytuj]
zalewa powiedział/a:
Niech już będzie niedziela

+1
ale jutro będzie się czas dłużył do tej 17...
+1
ale jutro będzie się czas dłużył do tej 17... :nerwus:
2 października 2011, 12:26 [cytuj]
Kurde, żeby tyko nie zlekceważyli Analsów - bo to nadal nie są chłopcy na poziomie Hearts
Kurde, żeby tyko nie zlekceważyli Analsów - bo to nadal nie są chłopcy na poziomie Hearts:bezradny:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
2 października 2011, 13:18 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
Kurde, żeby tyko nie zlekceważyli Analsów - bo to nadal nie są chłopcy na poziomie Hearts

Chyba sobie jaja robisz, to są derby północnego Londynu, najważniejszy mecz sezonu, jak można go zlekceważyć!?
Chyba sobie jaja robisz, to są derby północnego Londynu, najważniejszy mecz sezonu, jak można go zlekceważyć!?
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
2 października 2011, 13:43 [cytuj]
o kurde : D ja juz tylko odliczam czas.. wydaje mi sie ze jak chlopaki zagraja poprostu swoje na dobrym poziomie to moze pasc bardzo ladny wynik. ciekawi mnie czy vdv czy defoe..
o kurde : D ja juz tylko odliczam czas.. wydaje mi sie ze jak chlopaki zagraja poprostu swoje na dobrym poziomie to moze pasc bardzo ladny wynik. ciekawi mnie czy vdv czy defoe
2 października 2011, 14:13 [cytuj]
Niech już będzie 17
Niech już będzie 17:D
2 października 2011, 15:32 [cytuj]
Varba, mozna,oj mozna. 0-3 w meczecie to co to bylo?
Varba, mozna,oj mozna. 0-3 w meczecie to co to bylo?
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
2 października 2011, 16:18 [cytuj]
ależ się dłuży ...
STARTING XI - Friedel; Walker, Kaboul, King, Assou-Ekotto; Van der Vaart, Parker, Modric, Bale; Adebayor, Defoe.
SUBSTITUTES - Cudicini, Bassong, Corluka, Giovani, Livermore, Sandro, Pavlyuchenko
co z Lennonem?
ależ się dłuży ...
STARTING XI - Friedel; Walker, Kaboul, King, Assou-Ekotto; Van der Vaart, Parker, Modric, Bale; Adebayor, Defoe.
SUBSTITUTES - Cudicini, Bassong, Corluka, Giovani, Livermore, Sandro, Pavlyuchenko
co z Lennonem?
2 października 2011, 16:40 [cytuj]
Arsenal: Szczęsny, Sagna, Mertesacker, Song, Gibbs, Coquelin, Arteta, Ramsey, Walcott, Gervinho, Van Persie.
Ławka rezerwowych: Fabiański, Andre Santos, Jenkinson, Frimpong, Arszawinn, Benayoun, Park.
Na + Coquelin w pierwszym składzie. Na - Gervinho
Arsenal: Szczęsny, Sagna, Mertesacker, Song, Gibbs, Coquelin, Arteta, Ramsey, Walcott, Gervinho, Van Persie.
Ławka rezerwowych: Fabiański, Andre Santos, Jenkinson, Frimpong, Arszawinn, Benayoun, Park.
Na + Coquelin w pierwszym składzie. Na - Gervinho
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
2 października 2011, 16:45 [cytuj]
Czemu Lennona nie ma nawet na ławce? Może jest bez formy ale trochę wiatru mógł by zrobić. A tak jedynym ofensywnym piłkarzem na ławie jest dos Santos. Pav się nie liczy

Mógł chociaż Townsenda posadzić.
Czemu Lennona nie ma nawet na ławce? Może jest bez formy ale trochę wiatru mógł by zrobić. A tak jedynym ofensywnym piłkarzem na ławie jest dos Santos. Pav się nie liczy :P Mógł chociaż Townsenda posadzić
2 października 2011, 16:56 [cytuj]
Na czym oglądacie? (na necie)
Na czym oglądacie? (na necie)
2 października 2011, 16:59 [cytuj]
http://meczelive.com/mecze1.html
kurwa szkoda ze lennona nie ma, mimo ze bez formy moglby namieszac. dobra no nie jest najgorzej, balem sie ze harry postawi modricia na prawej..
http://meczelive.com/mecze1.html
kurwa szkoda ze lennona nie ma, mimo ze bez formy moglby namieszac. dobra no nie jest najgorzej, balem sie ze harry postawi modricia na prawej
2 października 2011, 16:59 [cytuj]
JAZDA !
JAZDA !
2 października 2011, 17:00 [cytuj]
Na + Coquelin?? Ten grajek pokazuje naprawdę fajną piłkę i jest lepszy niż wszyscy inni, potencjalni, dostępni zawodnicy Anali na tej pozycji. To podobnie jak Gervinho, wielki minus. Brak Lennona też mnie dziwi, na podmęczonych przeciwników w końcówce, taki zawodnik to skarb.
Na + Coquelin?? Ten grajek pokazuje naprawdę fajną piłkę i jest lepszy niż wszyscy inni, potencjalni, dostępni zawodnicy Anali na tej pozycji. To podobnie jak Gervinho, wielki minus. Brak Lennona też mnie dziwi, na podmęczonych przeciwników w końcówce, taki zawodnik to skarb
2 października 2011, 17:02 [cytuj]
Jak ktoś ma jakiś fajny kanał na sopcast to poproszę.
Jak ktoś ma jakiś fajny kanał na sopcast to poproszę
Tottenham Tottenham, no one can stop them
2 października 2011, 17:05 [cytuj]
106723
106723 :rotfl:
The game is about glory. It's about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom
2 października 2011, 17:09 [cytuj]
Jeb... Polak :/
Jeb... Polak :/