Forum dyskusyjne
2 października 2011, 17:10 [cytuj]
Parker...
Parker
2 października 2011, 17:29 [cytuj]
cholerne korki. na mecz sie spoznilem
cholerne korki. na mecz sie spoznilem
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
2 października 2011, 17:32 [cytuj]
co ten Kaboul robi ja się pytam
co ten Kaboul robi ja się pytam
2 października 2011, 17:33 [cytuj]
Co Bale rajdy robi!
Co Bale rajdy robi! :)
2 października 2011, 17:35 [cytuj]
Defoe mi imponuję widać że ma ciąg na bramkę!
Defoe mi imponuję widać że ma ciąg na bramkę!
The game is about glory. It's about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom
2 października 2011, 17:42 [cytuj]
Yeyeyeyeyeye
Yeyeyeyeyeye :D
2 października 2011, 17:43 [cytuj]
GOOOOOLLLLL!

SPURS 1 ARSENAL 0 !!!
GOOOOOLLLLL! :D SPURS 1 ARSENAL 0 !!! :)
gooooooooooooooooooooooooooooooool
gooooooooooooooooooooooooooooooool :P
Adebayor mistrz !!!
Adebayor mistrz !!!
JEST!
JEST!
Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
2 października 2011, 17:44 [cytuj]
Ale kat ! I jeszcze raz niech ktoś skreśli ze składu VdV !
Ale kat ! I jeszcze raz niech ktoś skreśli ze składu VdV !
2 października 2011, 17:44 [cytuj]
brawo VDV !!!! Tottenham 1:0 Anale !! : D
brawo VDV !!!! Tottenham 1:0 Anale !! : D
2 października 2011, 17:48 [cytuj]
Nie widziałem nawet gola. Przy strzale transmisja mi się zawiesiła, a potem przy powtórce ;p Ale świetnie, że wygrywamy
Nie widziałem nawet gola. Przy strzale transmisja mi się zawiesiła, a potem przy powtórce ;p Ale świetnie, że wygrywamy :)
2 października 2011, 17:48 [cytuj]
Hahaha obrezake Wengera z butelką wodą jeszcze pełną bezcenny

Ah ten buziak i ta radość Van der Vaarta coś pięknego!
Hahaha obrezake Wengera z butelką wodą jeszcze pełną bezcenny :) Ah ten buziak i ta radość Van der Vaarta coś pięknego!
2 października 2011, 17:53 [cytuj]
Julkos powiedział/a:
Jeb... Polak :/
Z tym mogłeś sobie dać spokój.
Z tym mogłeś sobie dać spokój
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
2 października 2011, 17:53 [cytuj]
zeby tylko w tej obronie sie nie bawili...
zeby tylko w tej obronie sie nie bawili
Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
2 października 2011, 17:54 [cytuj]
Brawo dla Bale że wyciągnął szybko VdV z tłumu kibiców, piekna bramka ale musi myśleć co robi bo to mogła być druga żółta kartka i mecz w osłabieniu
Brawo dla Bale że wyciągnął szybko VdV z tłumu kibiców, piekna bramka ale musi myśleć co robi bo to mogła być druga żółta kartka i mecz w osłabieniu
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
2 października 2011, 17:55 [cytuj]
Szkoda zmarnowanej sytuacji Parkera sam na sam ze Szczęsnym. W środku pola gra dobrze, ale wtedy mnie wkurzył i to porządnie.
Szkoda zmarnowanej sytuacji Parkera sam na sam ze Szczęsnym. W środku pola gra dobrze, ale wtedy mnie wkurzył i to porządnie
2 października 2011, 17:57 [cytuj]
Gdyby nie gol powiedziałbym, że gramy źle. BAE dużo niedokładnych podań, Luka jak na siebie też mizernie, atak nie istnieje- jedynie Adebayor starał się walczyć z Songiem, ale dużo pożytku nie było. Obrona King- Kaboul o dziwo średnio, potrafili wejść kilka razy jak w masło i chyba tylko przekupieniu Gervinho i Ramseya zawdzięczamy taki, a nie inny wynik. Aha, Rafa bez gola też niewidoczny i do tego ta kretyńska kartka. Nie zdziwię się, gdy skończymy w dziesiątkę przez jakieś jego gesty albo gówniarskie zachowanie. Obstawiłbym coś nawet u buka, gdyby była taka możliwość
Gdyby nie gol powiedziałbym, że gramy źle. BAE dużo niedokładnych podań, Luka jak na siebie też mizernie, atak nie istnieje- jedynie Adebayor starał się walczyć z Songiem, ale dużo pożytku nie było. Obrona King- Kaboul o dziwo średnio, potrafili wejść kilka razy jak w masło i chyba tylko przekupieniu Gervinho i Ramseya zawdzięczamy taki, a nie inny wynik. Aha, Rafa bez gola też niewidoczny i do tego ta kretyńska kartka. Nie zdziwię się, gdy skończymy w dziesiątkę przez jakieś jego gesty albo gówniarskie zachowanie. Obstawiłbym coś nawet u buka, gdyby była taka możliwość ;)
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
2 października 2011, 17:58 [cytuj]
mysle ze nie ma co narzekac, moglismy przegrywac ale gervinho pokazal swoj geniusz : D gra jest niezla, meczy wyrownany i cieszy prowadzenie 1:0 po 1 polowie.
mysle ze nie ma co narzekac, moglismy przegrywac ale gervinho pokazal swoj geniusz : D gra jest niezla, meczy wyrownany i cieszy prowadzenie 1:0 po 1 polowie