Forum dyskusyjne
2 października 2011, 18:02 [cytuj]
Rafa do zmiany IMO, Arsenal nas przyciśnie przez 10 minut i zirytowany holender dostanie drugą żółć...
Rafa do zmiany IMO, Arsenal nas przyciśnie przez 10 minut i zirytowany holender dostanie drugą żółć
2 października 2011, 18:03 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
Gdyby nie gol powiedziałbym, że gramy źle. BAE dużo niedokładnych podań, Luka jak na siebie też mizernie, atak nie istnieje- jedynie Adebayor starał się walczyć z Songiem, ale dużo pożytku nie było. Obrona King- Kaboul o dziwo średnio, potrafili wejść kilka razy jak w masło i chyba tylko przekupieniu Gervinho i Ramseya zawdzięczamy taki, a nie inny wynik. Aha, Rafa bez gola też niewidoczny i do tego ta kretyńska kartka. Nie zdziwię się, gdy skończymy w dziesiątkę przez jakieś jego gesty albo gówniarskie zachowanie. Obstawiłbym coś nawet u buka, gdyby była taka możliwość

Normalnie z ust mi to wyjąłeś zgadzam się w 100%
Normalnie z ust mi to wyjąłeś zgadzam się w 100%
The game is about glory. It's about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom
2 października 2011, 18:03 [cytuj]
sytuacja dosc prosta , jesli chcemy utrzymac lub powiekszyc to prowadzenie chlopaki naprawde musza sie spiac i zaczac lepiej grac i nie pozwalac na tyle arsenalowi.
sytuacja dosc prosta , jesli chcemy utrzymac lub powiekszyc to prowadzenie chlopaki naprawde musza sie spiac i zaczac lepiej grac i nie pozwalac na tyle arsenalowi
2 października 2011, 18:07 [cytuj]
Nie wiem czy opcja Sandro- Parker na środku nie byłaby lepsza. Nie mamy środka pola, dlatego Arsenal tak łatwo przedostaje się pod nasze pole karne. Ale kogo ściągnąć, Rafe który tak lubi ładować bramki w meczach derbowych, nie sądzę!
Nie wiem czy opcja Sandro- Parker na środku nie byłaby lepsza. Nie mamy środka pola, dlatego Arsenal tak łatwo przedostaje się pod nasze pole karne. Ale kogo ściągnąć, Rafe który tak lubi ładować bramki w meczach derbowych, nie sądzę!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
2 października 2011, 18:09 [cytuj]
no i tu brakuje tego lennona. mozna by bylo przesunac do srodka vdv jezeli by sie nie powodzilo. wstawic na prawe szybkiego lennona na zmeczony arsenal.
no i tu brakuje tego lennona. mozna by bylo przesunac do srodka vdv jezeli by sie nie powodzilo. wstawic na prawe szybkiego lennona na zmeczony arsenal
2 października 2011, 18:12 [cytuj]
Tylko że o ile widzę to Lennona nawet nie ma na ławce rezerwowych więc ciężko będzie go wpuścić na boisko ;p
Tylko że o ile widzę to Lennona nawet nie ma na ławce rezerwowych więc ciężko będzie go wpuścić na boisko ;p
The game is about glory. It's about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom
2 października 2011, 18:13 [cytuj]
dajcie mi jakis dobry link bo na tym moim to przegiecie..
dajcie mi jakis dobry link bo na tym moim to przegiecie
2 października 2011, 18:14 [cytuj]
no dlatego puchatek mowie ze brakuje mi tu lennona nawet na lawce.
no dlatego puchatek mowie ze brakuje mi tu lennona nawet na lawce
2 października 2011, 18:15 [cytuj]
nosz kurwa.
nosz kurwa
KUR ..... żal
KUR ..... żal
Swietna gra obronna VdV
Swietna gra obronna VdV
2 października 2011, 18:16 [cytuj]
Je*ańce ;/
Je*ańce ;/
tak to sie musialo skonczyc,cisneli i cisneli...
tak to sie musialo skonczyc,cisneli i cisneli
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
Cwele nam strzelili...
Cwele nam strzelili
2 października 2011, 18:18 [cytuj]
graja jakby Arsenal byl jakims dostarczycielem punktow... znowu zaspia w obronie i bedzie zonk. cholera, 0 motywacji.
graja jakby Arsenal byl jakims dostarczycielem punktow... znowu zaspia w obronie i bedzie zonk. cholera, 0 motywacji
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
2 października 2011, 18:19 [cytuj]
najgorsze jest to ze oni caly czas cisna.. : / kurde zle chlopaki rozpoczeli 2 polowe..
najgorsze jest to ze oni caly czas cisna.. : / kurde zle chlopaki rozpoczeli 2 polowe
2 października 2011, 18:21 [cytuj]
o ja pierdole. podniesc troche ta pile no kurde
o ja pierdole. podniesc troche ta pile no kurde
2 października 2011, 18:22 [cytuj]
Wku*wiać mnie zaczyna ten Szczęsny...
Wku*wiać mnie zaczyna ten Szczęsny
2 października 2011, 18:23 [cytuj]
A tak lubiałem Szczęsnego :/ Teraz go nie lubie bo za dobrze broni, móglby tylko w kadrze tak bronic.
A tak lubiałem Szczęsnego :/ Teraz go nie lubie bo za dobrze broni, móglby tylko w kadrze tak bronic
2 października 2011, 18:37 [cytuj]
ale BOOOOOOOOOOMBA !!!
ale BOOOOOOOOOOMBA !!!