Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  3  4  5    >
Forum dyskusyjne » Premier League » Tottenham vs. Fulham
6 listopada 2011, 17:49 [cytuj]
Lennon ! pięknie, ale skręcił tam :D
Lennon ! pięknie, ale skręcił tam :D
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
6 listopada 2011, 17:49 [cytuj]
LENNON!!!
LENNON!!!
6 listopada 2011, 17:50 [cytuj]
Najpierw Scottie teraz Kaboul
Najpierw Scottie teraz Kaboul
6 listopada 2011, 17:50 [cytuj]
Lennon piekny gol ale zauwazcie jak Bale mu zagral pilke
Lennon piekny gol ale zauwazcie jak Bale mu zagral pilke
6 listopada 2011, 17:51 [cytuj]
wtf bale?
wtf bale?
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
6 listopada 2011, 17:55 [cytuj]
Widać że forma naszych ofensywnych graczy rośnie z meczu na mecz. Bale podanie jak Zidane, Lennon zachowuje się spokój jak nigdy. Zawsze zapędzał się, a teraz wiedział co chce zrobić i nawet mu wyszło. Trzeba bronić stałych fragmentów i będzie dobrze!
Widać że forma naszych ofensywnych graczy rośnie z meczu na mecz. Bale podanie jak Zidane, Lennon zachowuje się spokój jak nigdy. Zawsze zapędzał się, a teraz wiedział co chce zrobić i nawet mu wyszło. Trzeba bronić stałych fragmentów i będzie dobrze!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
6 listopada 2011, 17:57 [cytuj]
Chyba zahaczył go kolanem i wybiło Grygerze. Niestety nie było dobrze widać, nie było takiego ujęcia.
Chyba zahaczył go kolanem i wybiło Grygerze. Niestety nie było dobrze widać, nie było takiego ujęcia
6 listopada 2011, 17:57 [cytuj]
Fulham ma w sobie chyba więcej Stoke niż Stoke. Makabra.
Fulham ma w sobie chyba więcej Stoke niż Stoke. Makabra
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
6 listopada 2011, 17:58 [cytuj]
varba powiedział/a:
Trzeba bronić stałych fragmentów i będzie dobrze!

Tego się boję najbardziej. Jak tylko jest róg i jakieś zamieszanie... No ale, 2 bramki są, nikt na pewno się nie obrazi jak jeszcze ze 2 strzelą dla pewności. Brawo Bale, brawo Lennon !
Tego się boję najbardziej. Jak tylko jest róg i jakieś zamieszanie... No ale, 2 bramki są, nikt na pewno się nie obrazi jak jeszcze ze 2 strzelą dla pewności. Brawo Bale, brawo Lennon !
6 listopada 2011, 18:02 [cytuj]
gdyby parker zerwał więzadła to pewnie by je wyrwał z nogi, otrzepał się i grał dalej. nie gramy jakoś porywająco, ale jest dobrze, dwie sytuacje, dwie bramki. żeby tylko nie stracić na 2:1 i na spokoju szukać jakiejś kontry.
gdyby parker zerwał więzadła to pewnie by je wyrwał z nogi, otrzepał się i grał dalej. nie gramy jakoś porywająco, ale jest dobrze, dwie sytuacje, dwie bramki. żeby tylko nie stracić na 2:1 i na spokoju szukać jakiejś kontry
6 listopada 2011, 18:08 [cytuj]
Fantastycznie dziś Lennon. Może wreszcie złapie dobrą formę na dłużej. Strasznie mi szkoda Zdenka Grygery. To wyglądało fatalnie. No i szkoda mi Martina Jola, bo dziś dostanie od naszych łupnia, a bardzo go lubiłem za czasów Holendra na WHL.
Fantastycznie dziś Lennon. Może wreszcie złapie dobrą formę na dłużej. Strasznie mi szkoda Zdenka Grygery. To wyglądało fatalnie. No i szkoda mi Martina Jola, bo dziś dostanie od naszych łupnia, a bardzo go lubiłem za czasów Holendra na WHL
6 listopada 2011, 18:19 [cytuj]
Friedel znów nas ratuje! Te stałe fragmenty mnie wykończą psychicznie!
Friedel znów nas ratuje! Te stałe fragmenty mnie wykończą psychicznie!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
6 listopada 2011, 18:20 [cytuj]
cisna cisna i cisna
cisna cisna i cisna
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
6 listopada 2011, 18:20 [cytuj]
Nie wytrwamy, musimy sie przełamać.
Nie wytrwamy, musimy sie przełamać
6 listopada 2011, 18:22 [cytuj]
To musiało się tak skończyć! Kurwa mać!
To musiało się tak skończyć! Kurwa mać!
ja pier**** 2:1 ;/
ja pier**** 2:1 ;/
No i jak zwykle, no kurw...
No i jak zwykle, no kurw
6 listopada 2011, 18:23 [cytuj]
Kontaktowy
Kontaktowy
6 listopada 2011, 18:23 [cytuj]
kurwa jak zwykle nie umiemy zaczynac 2 połowy i znowu ciezko bedzie
kurwa jak zwykle nie umiemy zaczynac 2 połowy i znowu ciezko bedzie
6 listopada 2011, 18:24 [cytuj]
pyknac nastepnego i bedzie spokuj
pyknac nastepnego i bedzie spokuj
<  1  2  3  4  5    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 10 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się