Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

1  2  3  4    >
Forum dyskusyjne » Premier League » Tottenham vs. Aston Villa
21 listopada 2011, 14:33 [cytuj]
Macie moze jakies wizje wyjsciowego skladu kogutow lub jaki wynik obstawiacie ?
Macie moze jakies wizje wyjsciowego skladu kogutow lub jaki wynik obstawiacie ?
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
21 listopada 2011, 14:57 [cytuj]
Jesli wszyscy sa zdrowi - a podobno sa - to o zadnych wizjach nie ma mowy, wyjda ci co grali z Fulham.

Gramy z druzyna slaba, jednostronna, prymitywna, defensywna, ktora nam zagrozic moze jedynie stalym fragmentem gry, badz jakims rajdem Agbonlahora. Wypadaloby wygrac. 4:1.
Jesli wszyscy sa zdrowi - a podobno sa - to o zadnych wizjach nie ma mowy, wyjda ci co grali z Fulham. Gramy z druzyna slaba, jednostronna, prymitywna, defensywna, ktora nam zagrozic moze jedynie stalym fragmentem gry, badz jakims rajdem Agbonlahora. Wypadaloby wygrac. 4:1
21 listopada 2011, 15:01 [cytuj]
Friedel - Walker King Kaboul Assou-Ekotto - Lennon Parker Modrić Bale - vdV (?) Adebayor. Przed nami cholernie ważny mecz po którym mozemy znalezc sie na 3. miejscu w tabeli.
Friedel - Walker King Kaboul Assou-Ekotto - Lennon Parker Modrić Bale - vdV (?) Adebayor. Przed nami cholernie ważny mecz po którym mozemy znalezc sie na 3. miejscu w tabeli
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
21 listopada 2011, 15:44 [cytuj]
mam dziś nadzieję na bramkę Adebayora fajnie by było zacząć tydzień pogromem
mam dziś nadzieję na bramkę Adebayora fajnie by było zacząć tydzień pogromem
21 listopada 2011, 15:51 [cytuj]
adipetre powiedział/a:

Wypadaloby wygrac. 4:1

Mazur01 powiedział/a:
fajnie by było zacząć tydzień pogromem

Widzę, że jako jeden z nielicznych drżę o wynik i głupią stratę punktów :)
[quote=Mazur01]fajnie by było zacząć tydzień pogromem
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
21 listopada 2011, 16:08 [cytuj]
Nie tylko ty Zoolander. Zazwyczaj takie mecze przegrywaliśmy. Ale w tym sezonie mentalność drużyny się zmieniła i licze na utrzymanie passy i wskoczenie na 3 miejsce. Ależ to by było piękne rozpoczęcie tygodnia.
Nie tylko ty Zoolander. Zazwyczaj takie mecze przegrywaliśmy. Ale w tym sezonie mentalność drużyny się zmieniła i licze na utrzymanie passy i wskoczenie na 3 miejsce. Ależ to by było piękne rozpoczęcie tygodnia
21 listopada 2011, 17:42 [cytuj]
Ja dałbym szansę Defoe, chłopak walczy o skład więc na pewno będzie się starał. VdV dałbym 25-30 minut w końcówce, żeby nie ryzykować pogorszenia kontuzji! Bale vs Hutton to będzie ciekawy pojedynek. Trzeba przypilnować Benta żeby nie dać mu satysfakcji! Wynik obstawiam tak jak Paweł 2-1.
Ja dałbym szansę Defoe, chłopak walczy o skład więc na pewno będzie się starał. VdV dałbym 25-30 minut w końcówce, żeby nie ryzykować pogorszenia kontuzji! Bale vs Hutton to będzie ciekawy pojedynek. Trzeba przypilnować Benta żeby nie dać mu satysfakcji! Wynik obstawiam tak jak Paweł 2-1
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
21 listopada 2011, 18:12 [cytuj]
O pogromie nawet nie myślę ,mamy dobrą passę w lidze i wiadomo że z meczu na mecz będzie coraz ciężej ny tą passę utrzymać .Obawiam się że mecz z Villą może właśnie taki być , to będzie wg mnie mecz walki i kto strzeli pierwszy bramkę ten wygra . Mam nadzieję że to będzie Tottenham i po ostatnim gwizdku to my będziemy się cieszyć ze zwycięstwa.
O pogromie nawet nie myślę ,mamy dobrą passę w lidze i wiadomo że z meczu na mecz będzie coraz ciężej ny tą passę utrzymać .Obawiam się że mecz z Villą może właśnie taki być , to będzie wg mnie mecz walki i kto strzeli pierwszy bramkę ten wygra . Mam nadzieję że to będzie Tottenham i po ostatnim gwizdku to my będziemy się cieszyć ze zwycięstwa
21 listopada 2011, 18:48 [cytuj]
3:1 dla naszych, strzelamy na 1:0, AV wyrównuje, budzimy się i strzelamy dwie bramki... coś Wam to przypomina?
3:1 dla naszych, strzelamy na 1:0, AV wyrównuje, budzimy się i strzelamy dwie bramki... coś Wam to przypomina?
21 listopada 2011, 18:54 [cytuj]
Zaop powiedział/a:

Nic mi to nie mówi, w ostatnich meczach wygrywaliśmy 2:0 potem przeciwnik strzelał na 2:1 a my strzelaliśmy trzecią bramkę
Nic mi to nie mówi, w ostatnich meczach wygrywaliśmy 2:0 potem przeciwnik strzelał na 2:1 a my strzelaliśmy trzecią bramkę
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
21 listopada 2011, 19:28 [cytuj]
Tak jak powiedział Adipetre, wypadałoby wygrać 4:1. Najważniejsze to pilnowanie stałych fragmentów gry. To jest najgorsze..
Tak jak powiedział Adipetre, wypadałoby wygrać 4:1. Najważniejsze to pilnowanie stałych fragmentów gry. To jest najgorsze
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
21 listopada 2011, 19:31 [cytuj]
ja również nie jestem pewny zwycięstwa - AV ma 8. miejsce - tzn że nie są to chłopcy do bicia -- jeśli ich zlekceważymy to może być równie dobrze 1-4...
ja również nie jestem pewny zwycięstwa - AV ma 8. miejsce - tzn że nie są to chłopcy do bicia -- jeśli ich zlekceważymy to może być równie dobrze 1-4
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
21 listopada 2011, 20:08 [cytuj]
Po przejrzeniu skladow przestaje byc takim optymista, Villa wychodzi na nas z 6 obroncami. Caly McLeish.
Po przejrzeniu skladow przestaje byc takim optymista, Villa wychodzi na nas z 6 obroncami. Caly McLeish
21 listopada 2011, 20:30 [cytuj]
FIRST XI: Brad Friedel; Benoit Assou-Ekotto; Younes Kaboul; Ledley King; Kyle Walker; Aaron Lennon; Luka Modric; Scott Parker; Gareth Bale; Rafa Van der Vaart; Emmanuel Adebayor. SUBS: William Gallas; Giovani Dos Santos; Jermain Defoe; Sebastien Bassong; Carlo Cudicini; Sandro; Steven Pienaar
FIRST XI: Brad Friedel; Benoit Assou-Ekotto; Younes Kaboul; Ledley King; Kyle Walker; Aaron Lennon; Luka Modric; Scott Parker; Gareth Bale; Rafa Van der Vaart; Emmanuel Adebayor. SUBS: William Gallas; Giovani Dos Santos; Jermain Defoe; Sebastien Bassong; Carlo Cudicini; Sandro; Steven Pienaar
21 listopada 2011, 20:43 [cytuj]
pinijar ! wreszcie ;D
pinijar ! wreszcie ;D
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
21 listopada 2011, 20:46 [cytuj]
Panowie, nie gadamy o Leyton Orient, ale o "8" drużynie Premier League. Nie liczcie na pogrom. Liczcie na 3 punkty...
Panowie, nie gadamy o Leyton Orient, ale o "8" drużynie Premier League. Nie liczcie na pogrom. Liczcie na 3 punkty
Can't Smile Without You!!!
21 listopada 2011, 20:46 [cytuj]
Aston Villa: Given, Cuellar, Dunne, Collins, Warnock, Hutton, Herd, Petrov, Agbonlahor, Bent, Heskey. Subs: Guzan, Ireland, N'Zogbia, Delph, Clark, Bannan, Weimann.

Aston Villa: Given, Cuellar, Dunne, Collins, Warnock, Hutton, Herd, Petrov, Agbonlahor, Bent, Heskey. Subs: Guzan, Ireland, N'Zogbia, Delph, Clark, Bannan, Weimann.
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
21 listopada 2011, 20:58 [cytuj]
:cwaniak: brać ich:nerwus:
:cwaniak: brać ich:nerwus:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
21 listopada 2011, 20:58 [cytuj]
Śmieszna sytuacja, Redknapp wyszedł a wszyscy reporterzy na WHL wymierzyli w niego lunety, nikt nie zainteresowany meczem, wszyscy mówią o powrocie na ławkę Harrego!
Śmieszna sytuacja, Redknapp wyszedł a wszyscy reporterzy na WHL wymierzyli w niego lunety, nikt nie zainteresowany meczem, wszyscy mówią o powrocie na ławkę Harrego!
1  2  3  4    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 10 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się