Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  3  4    >
Forum dyskusyjne » Premier League » Tottenham vs. Aston Villa
21 listopada 2011, 21:41 [cytuj]
podoba mi sie to wyczucie Adebayora :D fart w chuj no ale slicznie : DD teraz juz mozna zagrac na luzie i bawic sie pilka :D brawo !
podoba mi sie to wyczucie Adebayora :D fart w chuj no ale slicznie : DD teraz juz mozna zagrac na luzie i bawic sie pilka :D brawo !
21 listopada 2011, 21:41 [cytuj]
I znow ! :)
I znow ! :)
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
21 listopada 2011, 21:42 [cytuj]
Brawo Ade , brawo Bale
Brawo Ade , brawo Bale
21 listopada 2011, 21:43 [cytuj]
Miazga. Ta statystyka mówi wszystko - posiadanie piłki 64% - 36% :brawo:
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
21 listopada 2011, 21:44 [cytuj]
dac pograc Defoe !
dac pograc Defoe !
21 listopada 2011, 21:49 [cytuj]
nie mam nic przeciwko, żeby tak zostało - podium jest blisko:cwaniak:
nie mam nic przeciwko, żeby tak zostało - podium jest blisko:cwaniak:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
21 listopada 2011, 21:50 [cytuj]
No tylko teraz nie stracić bramki, utrzymać do prowadzenie i strzelić dla pewności jeszcze jedną
No tylko teraz nie stracić bramki, utrzymać do prowadzenie i strzelić dla pewności jeszcze jedną
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
21 listopada 2011, 21:50 [cytuj]
md18 powiedział/a:

To wina McLeish'a, wystawił tylu obrońców że nie ma kto rozgrywać piłki i zaraz ją tracą! W przerwie pewnie zrobi zmiany i wyjdą bardziej ofensywnie!

Teraz trzeba wyciągnąć wnioski z poprzednich meczów i nie odpuścić tej drugiej połowy, jak to się działo w poprzednich spotkaniach!
To wina McLeish'a, wystawił tylu obrońców że nie ma kto rozgrywać piłki i zaraz ją tracą! W przerwie pewnie zrobi zmiany i wyjdą bardziej ofensywnie! Teraz trzeba wyciągnąć wnioski z poprzednich meczów i nie odpuścić tej drugiej połowy, jak to się działo w poprzednich spotkaniach!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
21 listopada 2011, 21:51 [cytuj]
Narazie bardzo ładnie, gramy spokojnie, nie tracimy głupio piłki. Nie widziałem jeszcze Tottenhamu ktory by grał taki wyrafinowany futbol. Zero niepotrebnych strat a jak jest okazja to próbują ukąsić.
Narazie bardzo ładnie, gramy spokojnie, nie tracimy głupio piłki. Nie widziałem jeszcze Tottenhamu ktory by grał taki wyrafinowany futbol. Zero niepotrebnych strat a jak jest okazja to próbują ukąsić
21 listopada 2011, 21:52 [cytuj]
Taktyka McLeish'a z Hutton i Heskeyem na skrzydłach bardzo ciekawa, do tego 2 kloce Collins i Dunne na środku obrony, my świetnie to wykorzystaliśmy i o wynik już chyba możemy byc spokojni
Taktyka McLeish'a z Hutton i Heskeyem na skrzydłach bardzo ciekawa, do tego 2 kloce Collins i Dunne na środku obrony, my świetnie to wykorzystaliśmy i o wynik już chyba możemy byc spokojni
Come On You Spurs !
21 listopada 2011, 21:53 [cytuj]
Ade wszędzie go dziś widać, przede wszystkim zawsze tam gdzie piłka
Ade wszędzie go dziś widać, przede wszystkim zawsze tam gdzie piłka
21 listopada 2011, 21:54 [cytuj]
md18 powiedział/a:

Mi się taka statystyka jeszcze podoba:
Adebayor: 5 goli i 5 asyst w 9 meczach dla Spurs
Mi się taka statystyka jeszcze podoba: Adebayor: 5 goli i 5 asyst w 9 meczach dla Spurs
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
21 listopada 2011, 21:55 [cytuj]
jak do 60 minuty nie będzie 1-2... jak to ostatnio bywało ---- to przewiduje 3-0..................:cwaniak: tak więc od 46 minuty K O N C E N T R A C J A!:nerwus::nerwus::nerwus:
jak do 60 minuty nie będzie 1-2... jak to ostatnio bywało ---- to przewiduje 3-0..................:cwaniak: tak więc od 46 minuty K O N C E N T R A C J A!:nerwus::nerwus::nerwus:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
21 listopada 2011, 22:09 [cytuj]
cos BAE nie moze dzisiaj dobrze opanowac pilki...
cos BAE nie moze dzisiaj dobrze opanowac pilki
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
21 listopada 2011, 22:10 [cytuj]
Ale Adebayor zjebał, inaczej tego nazwać nie można...
Ale Adebayor zjebał, inaczej tego nazwać nie można
21 listopada 2011, 22:11 [cytuj]
Ale to zjebał!
Ale to zjebał!
21 listopada 2011, 22:16 [cytuj]
i powiedzcie że bez Parkera gralibyśmy tak spokojnie...
i powiedzcie że bez Parkera gralibyśmy tak spokojnie
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
21 listopada 2011, 22:16 [cytuj]
Na co Harry czeka z wpuszczeniem Defoe?
Na co Harry czeka z wpuszczeniem Defoe?
21 listopada 2011, 22:24 [cytuj]
Interwncje Parkera w defensywie są jakościowo mniej więcej na tym poziomie co ofensywne Kaki, Messiego, Xawiego. Rewelacyjny grajek.
Interwncje Parkera w defensywie są jakościowo mniej więcej na tym poziomie co ofensywne Kaki, Messiego, Xawiego. Rewelacyjny grajek
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
21 listopada 2011, 22:24 [cytuj]
Nie wierze że nadal jest tylko 2-0, musimy się postarać i zakończyć to spotkanie! COYS!!!
Nie wierze że nadal jest tylko 2-0, musimy się postarać i zakończyć to spotkanie! COYS!!!
<  1  2  3  4    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 26 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się