Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

1  2  3  4  5    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Premier League » Tottenham vs. WBA
26 listopada 2011, 12:52 [cytuj]
Co myślicie o tym meczu, jakie są Wasze spostrzeżenia na temat meczu?
Co myślicie o tym meczu, jakie są Wasze spostrzeżenia na temat meczu?
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
26 listopada 2011, 12:56 [cytuj]
Wygramy 12 do ochnastu, albo bedzie remis. chyba, że nam nie wyjdzie to przegramy.
Wygramy 12 do ochnastu, albo bedzie remis. chyba, że nam nie wyjdzie to przegramy
Kogucie życie!
26 listopada 2011, 13:08 [cytuj]
Jezeli będzie skupienie i koncentracja do końca to jestem spokojny o 3 punkty, WBA będzie szukała szans w kontratakach a my musimy grać tak że nie będzie kontratakować,tylko zaczynać od środka po golu :):ok:
Jezeli będzie skupienie i koncentracja do końca to jestem spokojny o 3 punkty, WBA będzie szukała szans w kontratakach a my musimy grać tak że nie będzie kontratakować,tylko zaczynać od środka po golu :):ok:
To dare is to do.
26 listopada 2011, 13:12 [cytuj]
Nadzieja w skrzydłach i oby coś Ade ustrzelił, myślę, że po męczarniach wywalczymy 2:1.
Nadzieja w skrzydłach i oby coś Ade ustrzelił, myślę, że po męczarniach wywalczymy 2:1
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
26 listopada 2011, 15:22 [cytuj]
ALBION (4-4-1-1): Foster; Reid, McAuley, Olsson, Shorey; Brunt, Mulumbu, Morrison, Thomas; Gera; Long.
Subs: Fulop (gk), Tchoyi, Dorrans, Odemwingie, Jones, Cox, Scharner.

TOTTENHAM (4-4-1-1): Friedel; Walker, Kaboul, King, Bale; Lennon, Sandro, Parker, Assou-Ekotto; Defoe; Adebayor.
Subs: Cudicini (gk), Gallas, Bassong, Livermore, Kane, Pienaar, Fredricks.

Nie ma Luki :krzyk:
ALBION (4-4-1-1): Foster; Reid, McAuley, Olsson, Shorey; Brunt, Mulumbu, Morrison, Thomas; Gera; Long. Subs: Fulop (gk), Tchoyi, Dorrans, Odemwingie, Jones, Cox, Scharner. TOTTENHAM (4-4-1-1): Friedel; Walker, Kaboul, King, Bale; Lennon, Sandro, Parker, Assou-Ekotto; Defoe; Adebayor. Subs: Cudicini (gk), Gallas, Bassong, Livermore, Kane, Pienaar, Fredricks. Nie ma Luki :krzyk:
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
26 listopada 2011, 15:31 [cytuj]
Ławka rezerwowa to nie błyszczy, no i brak Modrica też nie napawa optymizmem.
Cieszy mnie za to Defoe od początku, liczę że coś ustrzeli.
Ławka rezerwowa to nie błyszczy, no i brak Modrica też nie napawa optymizmem. Cieszy mnie za to Defoe od początku, liczę że coś ustrzeli
26 listopada 2011, 15:33 [cytuj]
Debiut Kane'a się szykuje (w PL, bo jeśli dobrze pamiętam jeszcze nie grał).
Debiut Kane'a się szykuje (w PL, bo jeśli dobrze pamiętam jeszcze nie grał)
26 listopada 2011, 15:38 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
ALBION (4-4-1-1): Foster; Reid, McAuley, Olsson, Shorey; Brunt, Mulumbu, Morrison, Thomas; Gera; Long. Subs: Fulop (gk), Tchoyi, Dorrans, Odemwingie, Jones, Cox, Scharner. TOTTENHAM (4-4-1-1): Friedel; Walker, Kaboul, King, Bale; Lennon, Sandro, Parker, Assou-Ekotto; Defoe; Adebayor. Subs: Cudicini (gk), Gallas, Bassong, Livermore, Kane, Pienaar, Fredricks. Nie ma Luki :krzyk:

Też sobie pokrzyczę :krzyk:
Nie ma Rafy !!!!!!!!!!!!!!!!!
Też sobie pokrzyczę :krzyk: Nie ma Rafy !!!!!!!!!!!!!!!!!
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
26 listopada 2011, 15:41 [cytuj]
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=130617&part=sports
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=130617&part=sports
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
26 listopada 2011, 15:44 [cytuj]
Powiedzcie mi czy jest jakaś nowa moda w footballu na te maski :D najpierw Cech, później Ballack, teraz Huntelaar
Powiedzcie mi czy jest jakaś nowa moda w footballu na te maski :D najpierw Cech, później Ballack, teraz Huntelaar
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
26 listopada 2011, 15:46 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
ALBION (4-4-1-1): Foster; Reid, McAuley, Olsson, Shorey; Brunt, Mulumbu, Morrison, Thomas; Gera; Long.
Subs: Fulop (gk), Tchoyi, Dorrans, Odemwingie, Jones, Cox, Scharner.

TOTTENHAM (4-4-1-1): Friedel; Walker, Kaboul, King, Bale; Lennon, Sandro, Parker, Assou-Ekotto; Defoe; Adebayor.
Subs: Cudicini (gk), Gallas, Bassong, Livermore, Kane, Pienaar, Fredricks.

Nie ma Luki :krzyk:

Dziś zobaczymy jak bardzo jesteśmy uzależnieni od Modricia!
Dziś zobaczymy jak bardzo jesteśmy uzależnieni od Modricia!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
26 listopada 2011, 15:46 [cytuj]
Panowie jakieś linki do meczu mile widziane!
Panowie jakieś linki do meczu mile widziane!
26 listopada 2011, 15:49 [cytuj]
Lewandowski walną gola dla Borussi przeciwko Schalke, tak nie w temacie
26 listopada 2011, 15:54 [cytuj]
varba powiedział/a:

No a postawiłem X2
No a postawiłem X2
Tottenham Tottenham, no one can stop them
26 listopada 2011, 15:56 [cytuj]
Co się stało z Modriciem do cholery?! Liczyłem że Sandro i Parker zagrają od pierwszej minuty ale byłem pewien iż Luka bedzie operował przed nimi, ewentualnie zabierze plac Lennonowi. Ciekaw jestem jak to będzie wyglądalo
Co się stało z Modriciem do cholery?! Liczyłem że Sandro i Parker zagrają od pierwszej minuty ale byłem pewien iż Luka bedzie operował przed nimi, ewentualnie zabierze plac Lennonowi. Ciekaw jestem jak to będzie wyglądalo
26 listopada 2011, 15:58 [cytuj]
Modrić odpoczywa czy jakaś kontuzja? Mam nadzieję, że to pierwsze ... nie powiem, jestem zaskoczony ;)
Modrić odpoczywa czy jakaś kontuzja? Mam nadzieję, że to pierwsze ... nie powiem, jestem zaskoczony ;)
26 listopada 2011, 16:00 [cytuj]
Jest Defoe, niech pokaże na co go stać i sypnie brameczkę. Tak, zobaczymy jak zagrają bez Luki, to będzie sprawdzian.
Jest Defoe, niech pokaże na co go stać i sypnie brameczkę. Tak, zobaczymy jak zagrają bez Luki, to będzie sprawdzian
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
26 listopada 2011, 16:05 [cytuj]
cześć chłopaki oglądam z wami bez lagów:P
cześć chłopaki oglądam z wami bez lagów:P
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
26 listopada 2011, 16:06 [cytuj]
Lubię jak w obronie mamy Kinga :)
Lubię jak w obronie mamy Kinga :)
26 listopada 2011, 16:06 [cytuj]
nie tylko ty a za to ładny strzał sandro
nie tylko ty a za to ładny strzał sandro
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
1  2  3  4  5    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 9 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się