Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  3  4  5    >  >|
Forum dyskusyjne » Premier League » Tottenham vs. WBA
26 listopada 2011, 16:40 [cytuj]
Wie ktoś może co się dzieję z Huddelstonem? Bo naszła mnie tak myśl że od czasu kontuzji nic o nim nie słychać. To tak a propos bałaganu jaki mamy w środku.
Wie ktoś może co się dzieję z Huddelstonem? Bo naszła mnie tak myśl że od czasu kontuzji nic o nim nie słychać. To tak a propos bałaganu jaki mamy w środku
The game is about glory. It's about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom
26 listopada 2011, 16:40 [cytuj]
Sandro wogole nie mysli co robi!
Sandro wogole nie mysli co robi!
26 listopada 2011, 16:41 [cytuj]
Sandro trzeba zmienić w przerwie koniecznie dla samego bezpieczeństwa. Do gry w sumie też nic nie wnosi, nie zauważymy różnicy, gdy wejdzie Livermore.
Sandro trzeba zmienić w przerwie koniecznie dla samego bezpieczeństwa. Do gry w sumie też nic nie wnosi, nie zauważymy różnicy, gdy wejdzie Livermore
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
26 listopada 2011, 16:49 [cytuj]
Obysmy wywalczyli 3 punkty ! Wprowadziłbym Livermora i może...Pavlyuchenkee?
Obysmy wywalczyli 3 punkty ! Wprowadziłbym Livermora i może...Pavlyuchenkee?
To dare is to do.
26 listopada 2011, 16:50 [cytuj]
najgorsze że znając Harrego to nikogo póki co nie zmieni
najgorsze że znając Harrego to nikogo póki co nie zmieni
26 listopada 2011, 16:50 [cytuj]
defoe to jakiś dramat, nie mówię już, że każdy napastnik musi mieć zmysł do gry kombinacyjnej, ale te człowiek w ogóle nie czai, że z piłką można zrobić cokolwiek innego, niż pierdolnąć z całej siły na bramkę:/.
defoe to jakiś dramat, nie mówię już, że każdy napastnik musi mieć zmysł do gry kombinacyjnej, ale te człowiek w ogóle nie czai, że z piłką można zrobić cokolwiek innego, niż pierdolnąć z całej siły na bramkę:/
26 listopada 2011, 16:51 [cytuj]
ciężki mecz ... bez Luki i VdV gra nam się ewidentnie nie klei, brakuje tej kreatywności, niekonwencjonalnych podań, w skrzydłach nadzieja ;) Sandro do zmiany, ogromne zagrożenie czerwem, Defoe jednak bym zostawił, nie wiem kto miałby za niego wejść ... Kane? nie jestem przekonany, czy to odpowiedni moment ...
ciężki mecz ... bez Luki i VdV gra nam się ewidentnie nie klei, brakuje tej kreatywności, niekonwencjonalnych podań, w skrzydłach nadzieja ;) Sandro do zmiany, ogromne zagrożenie czerwem, Defoe jednak bym zostawił, nie wiem kto miałby za niego wejść ... Kane? nie jestem przekonany, czy to odpowiedni moment
26 listopada 2011, 16:51 [cytuj]
pewnie nie zmieni, ale zostawiając sandro będziemy grać na ryzyku, bo jedna niefortunna interwencja i gramy w 10. a na tej pozycji ryzyko jeszcze wzrasta.
pewnie nie zmieni, ale zostawiając sandro będziemy grać na ryzyku, bo jedna niefortunna interwencja i gramy w 10. a na tej pozycji ryzyko jeszcze wzrasta
26 listopada 2011, 16:55 [cytuj]
slojkowski powiedział/a:
defoe to jakiś dramat, nie mówię już, że każdy napastnik musi mieć zmysł do gry kombinacyjnej, ale te człowiek w ogóle nie czai, że z piłką można zrobić cokolwiek innego, niż pierdolnąć z całej siły na bramkę:/

Dokładnie. Gdyby taką bezmózgią wykazał się w 90. minucie, wyszedłbym z siebie.

Chyba nikt nie powie, że gramy dzisiaj dobry mecz, ale spójrzcie co robi WBA. Wychodzi im większość klepek, prostopadłych podań, kontr, nie popełniają głupich błędów i dodatkowo nie pozwalają nam nawet się zbliżyć do 20 metra. I dodatkowo mają farta. Nawet przy krzywym podaniu albo przewróceniu się piłka wraca do któregoś z nich.
Dokładnie. Gdyby taką bezmózgią wykazał się w 90. minucie, wyszedłbym z siebie. Chyba nikt nie powie, że gramy dzisiaj dobry mecz, ale spójrzcie co robi WBA. Wychodzi im większość klepek, prostopadłych podań, kontr, nie popełniają głupich błędów i dodatkowo nie pozwalają nam nawet się zbliżyć do 20 metra. I dodatkowo mają farta. Nawet przy krzywym podaniu albo przewróceniu się piłka wraca do któregoś z nich
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
Za Sandro albo Jake albo Steven
Za Sandro albo Jake albo Steven
Sandro do zmiany, bo jak zostanie, to czerwień poleci na pewno.
Sandro do zmiany, bo jak zostanie, to czerwień poleci na pewno
26 listopada 2011, 16:56 [cytuj]
Już dawno nie widziałem tak zmotywowanego zespołu jak WBA. Nie wiem - co oni mają obiecane po tym meczu - ale grają jakby każdy miał dostać po wygranej Buggatti Veyrona;|:mysli: Jeśli nie zaczniemy grać bardziej zespołowo, dokładniej podawać i szybciej biegać możemy "wrócić na tarczy":bezradny: -- a i trzeba coś zrobić z prawą częścią naszej obrony - objeżdżają nam Walkera jakby był nowicjuszem w tej grze i Kaboul też dziś nie jest pewniakiem:mysli: --- może zamienić Ekotto ze Skaywalker'em na flanki...........
Już dawno nie widziałem tak zmotywowanego zespołu jak WBA. Nie wiem - co oni mają obiecane po tym meczu - ale grają jakby każdy miał dostać po wygranej Buggatti Veyrona;|:mysli: Jeśli nie zaczniemy grać bardziej zespołowo, dokładniej podawać i szybciej biegać możemy "wrócić na tarczy":bezradny: -- a i trzeba coś zrobić z prawą częścią naszej obrony - objeżdżają nam Walkera jakby był nowicjuszem w tej grze i Kaboul też dziś nie jest pewniakiem:mysli: --- może zamienić Ekotto ze Skaywalker'em na flanki
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
26 listopada 2011, 17:00 [cytuj]
Oby Harry poukładał wszystko w szatni i uspokoił Sandro, bo w 10 tego meczu nie wygramy! Parker też za bardzo mu dziś nie pomaga. Sandro miał kilka niepotrzebnych fauli ale wygląda bardziej aktywnie od Parkera, widocznie Scott jest tylko człowiekiem i też może mieć słabszy dzień. Trochę nas przycisnęli, Bale i Lennon muszą się ustawić na szybkie kontry! Bo to będzie chyba jedyny sposób żeby wygrać ten mecz!
Oby Harry poukładał wszystko w szatni i uspokoił Sandro, bo w 10 tego meczu nie wygramy! Parker też za bardzo mu dziś nie pomaga. Sandro miał kilka niepotrzebnych fauli ale wygląda bardziej aktywnie od Parkera, widocznie Scott jest tylko człowiekiem i też może mieć słabszy dzień. Trochę nas przycisnęli, Bale i Lennon muszą się ustawić na szybkie kontry! Bo to będzie chyba jedyny sposób żeby wygrać ten mecz!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
26 listopada 2011, 17:01 [cytuj]
A Sandro chyba jeszcze nie wrócił do siebie po przerwie. Fakt - zmiana na Livermore --- wydaje się konieczna:cwaniak: Liczę na Le - Ba --- szybkie skrzydła mogą nam przynieść bramki -- oby bo Ruskie już 3-0 walą Wilki:bezradny:
A Sandro chyba jeszcze nie wrócił do siebie po przerwie. Fakt - zmiana na Livermore --- wydaje się konieczna:cwaniak: Liczę na Le - Ba --- szybkie skrzydła mogą nam przynieść bramki -- oby bo Ruskie już 3-0 walą Wilki:bezradny:
26 listopada 2011, 17:10 [cytuj]
No prawie!Ech...
No prawie!Ech
26 listopada 2011, 17:10 [cytuj]
świetna akcja parkera, ade powinien to skończyć...
świetna akcja parkera, ade powinien to skończyć
26 listopada 2011, 17:21 [cytuj]
AZZZZZZA - ale sprint:zly:
AZZZZZZA - ale sprint:zly:
26 listopada 2011, 17:28 [cytuj]
Marzy mi sie wbicie gola na 2-1 i wywiezienie 3 pkt, ale widze że łatwo nie bedzie.
Marzy mi sie wbicie gola na 2-1 i wywiezienie 3 pkt, ale widze że łatwo nie bedzie
26 listopada 2011, 17:36 [cytuj]
ade..
ade
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
26 listopada 2011, 17:36 [cytuj]
teraz defoe kapitalnie. ile ade musi mieć tych sytuacji??
teraz defoe kapitalnie. ile ade musi mieć tych sytuacji??
<  1  2  3  4  5    >  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 24 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się