Forum dyskusyjne
11 grudnia 2011, 17:47 [cytuj]
Przestańcie wyjeżdżać w debilnymi tekstami typu "Parker do bani" itp. mecz trwa więc po co te teksty ?
Przestańcie wyjeżdżać w debilnymi tekstami typu "Parker do bani" itp. mecz trwa więc po co te teksty ?
11 grudnia 2011, 17:48 [cytuj]
Julkos powiedział/a:
Szlag by trafił te jeb... Stoke! Bronią się jak w 90 minucie, żałosne, a kibice gwizdają ciagle :/
Gramy chuj*wo to najlepiej winę zrzucić na przeciwnika, tak?

Nie żałosne tylko skuteczne,w 1 połowie dobra gra Stoke a my musimy się obudzić na następne 45 minut.
Gramy chuj*wo to najlepiej winę zrzucić na przeciwnika, tak? ;) Nie żałosne tylko skuteczne,w 1 połowie dobra gra Stoke a my musimy się obudzić na następne 45 minut
11 grudnia 2011, 17:50 [cytuj]
żałośnie to gramy my. VDV17 - dlaczego mamy nie mówić że Parker dzisiaj gra do bani? W naszej drużynie póki co podoba mi się tylko gra Gallasa. No i Walker też już nam raz dupsko uratował -.-
żałośnie to gramy my. VDV17 - dlaczego mamy nie mówić że Parker dzisiaj gra do bani? W naszej drużynie póki co podoba mi się tylko gra Gallasa. No i Walker też już nam raz dupsko uratował -.-
.upadamy na dno by odbić się od niego.
11 grudnia 2011, 17:51 [cytuj]
W rugby z nimi nie wygramy... żałosna drużyna aż się rzygać chce jak widzę tych toporów. No nic, jest jeszcze druga połowa, może się obudzimy.
W rugby z nimi nie wygramy... żałosna drużyna aż się rzygać chce jak widzę tych toporów. No nic, jest jeszcze druga połowa, może się obudzimy
11 grudnia 2011, 17:52 [cytuj]
Niech ci co tak chętnie pozbywali się Croucha wezmą trochę odpowiedzialności za wynik, bo było pewne że nas stłamsi. Robi co chce, bo oczywiste jest że my nie potrafimy sobie radzić z takimi piłkarzami. Głupie strata Parkera spowodowała że Stoke miało akcję, potem jeszcze zaspał z kryciem. Nie wiem czy wysoki Sandro nie byłby bardziej pożyteczny. Trzeba walczyć, może uda się wyrównać!
Niech ci co tak chętnie pozbywali się Croucha wezmą trochę odpowiedzialności za wynik, bo było pewne że nas stłamsi. Robi co chce, bo oczywiste jest że my nie potrafimy sobie radzić z takimi piłkarzami. Głupie strata Parkera spowodowała że Stoke miało akcję, potem jeszcze zaspał z kryciem. Nie wiem czy wysoki Sandro nie byłby bardziej pożyteczny. Trzeba walczyć, może uda się wyrównać!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
No tak, ale nie nawidzę drużyn które za wszelką cenę bronią wyniku, a w angli jest ich trochę. Parker nie gra dobrze i trzeba go zdjąć a w jego miejsce dać w końcu szansę Sandro, bo tym samym składem nie ma sensu grać całą drugą połowę. Defoe też musi wejść.
No tak, ale nie nawidzę drużyn które za wszelką cenę bronią wyniku, a w angli jest ich trochę. Parker nie gra dobrze i trzeba go zdjąć a w jego miejsce dać w końcu szansę Sandro, bo tym samym składem nie ma sensu grać całą drugą połowę. Defoe też musi wejść
no i huj - módlmy

się o remis
no i huj - módlmy;( się o remis
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
11 grudnia 2011, 17:54 [cytuj]
Jesli nie zaczniemy grac swojego to walnal nam kolejne dwie , proste. Ale to trzeba ogarniac co sie dzieje na boisku i grac dokladnymi podaniami a nasi chyba zapomnieli jak to sie robi. Nadzieja w tym ze Stoke troche juz chyba puchnie , zobaczymy jak bedzie wygladalo w drugiej polowie
Jesli nie zaczniemy grac swojego to walnal nam kolejne dwie , proste. Ale to trzeba ogarniac co sie dzieje na boisku i grac dokladnymi podaniami a nasi chyba zapomnieli jak to sie robi. Nadzieja w tym ze Stoke troche juz chyba puchnie , zobaczymy jak bedzie wygladalo w drugiej polowie
11 grudnia 2011, 17:55 [cytuj]
kiepsko to wygląda ... nie mamy pomysłu na grę, nasze ataki to takie walenie głową w mur ... gniotą nas fizycznie, no ale tego można było się spodziewać

mamy 45 minut na strzelenie dwóch tudzież trzech bramek, to jest do zrobienia ...
kiepsko to wygląda ... nie mamy pomysłu na grę, nasze ataki to takie walenie głową w mur ... gniotą nas fizycznie, no ale tego można było się spodziewać ;) mamy 45 minut na strzelenie dwóch tudzież trzech bramek, to jest do zrobienia
11 grudnia 2011, 17:56 [cytuj]
Widzę że pojawiło się sporo kibiców " sukcesu " jak nam nie idzie to wielcy trenerzy by pozmieniali połowe składu. Ludzie ogarnijcie się! Jest jeszcze druga połowa, i nie jesteśmy w niej bez szans. Harry trochę chłopaków zjebie i będzie zupełnie inny mecz. Co do Croucha to mnie zdziwiło że sprzedali jego a nie łamage Pava. W takich meczach jak ten to właśnie Crouch się sprawdzał doskonale. A Stoke jak to Stoke, gra padake, bronią w 11 na własnym stadionie, ale nie liczy się piękno futbolu, tylko bramki, a oni ich mają dwie. Liczę na 2:3 tyle że pewnie tego nie obejrzę bo mi transmisja padłą :/
Widzę że pojawiło się sporo kibiców " sukcesu " jak nam nie idzie to wielcy trenerzy by pozmieniali połowe składu. Ludzie ogarnijcie się! Jest jeszcze druga połowa, i nie jesteśmy w niej bez szans. Harry trochę chłopaków zjebie i będzie zupełnie inny mecz. Co do Croucha to mnie zdziwiło że sprzedali jego a nie łamage Pava. W takich meczach jak ten to właśnie Crouch się sprawdzał doskonale. A Stoke jak to Stoke, gra padake, bronią w 11 na własnym stadionie, ale nie liczy się piękno futbolu, tylko bramki, a oni ich mają dwie. Liczę na 2:3 tyle że pewnie tego nie obejrzę bo mi transmisja padłą :/
11 grudnia 2011, 17:56 [cytuj]
Swój klub się wspiera zawsze i wszędzie, no, ale panowie...Kpina jakaś. Bale niewidoczny, to samo Modrić,Parker posyła takie podanie do, w zasadzie nie wiadomo kogo i Gallas ratuje sytuację. BAE ma wyjątkowo zły dzień...Trzeba zrobić zmiany.
Swój klub się wspiera zawsze i wszędzie, no, ale panowie...Kpina jakaś. Bale niewidoczny, to samo Modrić,Parker posyła takie podanie do, w zasadzie nie wiadomo kogo i Gallas ratuje sytuację. BAE ma wyjątkowo zły dzień...Trzeba zrobić zmiany
11 grudnia 2011, 17:57 [cytuj]
Też jestem za wejściem Sandro

Ade bym zostawił tak do 70 minuty i wtedy przy złym wyniku Defo IN.
nie takie straty odrabialiśmy, trzeba wierzyć!
Też jestem za wejściem Sandro :ok: Ade bym zostawił tak do 70 minuty i wtedy przy złym wyniku Defo IN.
nie takie straty odrabialiśmy, trzeba wierzyć!
11 grudnia 2011, 18:01 [cytuj]
licze na wejście Defoe i ewentualnie Sandro, to jest wynik do uratowania!
licze na wejście Defoe i ewentualnie Sandro, to jest wynik do uratowania!
11 grudnia 2011, 18:05 [cytuj]
JD
JD :)
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
11 grudnia 2011, 18:06 [cytuj]
bass..
bass
To dare is to do.
11 grudnia 2011, 18:06 [cytuj]
Zmiane BAE rozumiem, ale Lennon?
Zmiane BAE rozumiem, ale Lennon?
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
11 grudnia 2011, 18:07 [cytuj]
Zobaczymy czy Harrego nie poniosło z tymi zmianami hehe.
Zobaczymy czy Harrego nie poniosło z tymi zmianami hehe
Julkos powiedział/a:
No tak, ale nie nawidzę drużyn które za wszelką cenę bronią wyniku, a w angli jest ich trochę. Parker nie gra dobrze i trzeba go zdjąć a w jego miejsce dać w końcu szansę Sandro, bo tym samym składem nie ma sensu grać całą drugą połowę. Defoe też musi wejść
Nie panikuj z West Bromem też grał słabo w drugiej zagrał zajebiście.
raku powiedział/a:
Kto narzeka na Parkera, nie ogląda meczu. Nagana to należy się Bale'owi bardziej, który nie gra nic na żadnym ze skrzydeł oraz Adebayorowi, który na dzisiejszy mecz przejął nawyki Pawluczenki w przyjmowaniu piłki na dwa kilometry
Ty Raku wiesz że to Parker kryje Etheringtona w polu karnym przy stałych fragmentach i przed straconą bramką z pięciu metrów jebną piłkę w out zamiast podać do Lennona!?
Nie panikuj z West Bromem też grał słabo w drugiej zagrał zajebiście.
[quote=raku]Kto narzeka na Parkera, nie ogląda meczu. Nagana to należy się Bale'owi bardziej, który nie gra nic na żadnym ze skrzydeł oraz Adebayorowi, który na dzisiejszy mecz przejął nawyki Pawluczenki w przyjmowaniu piłki na dwa kilometry
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
Dobre zmiany wedlug mnie
Dobre zmiany wedlug mnie