Forum dyskusyjne
11 grudnia 2011, 18:52 [cytuj]
no i kartka, po prostu pięknie.
no i kartka, po prostu pięknie
11 grudnia 2011, 18:53 [cytuj]
Panowie , Chris Foy <---- tak temu Panu trzeba wytłumaczyć jak się sędziuje...
Panowie , Chris Foy <---- tak temu Panu trzeba wytłumaczyć jak się sędziuje
11 grudnia 2011, 18:53 [cytuj]
Panowie , Chris Foy <---- tak temu Panu trzeba wytłumaczyć jak się sędziuje...
Panowie , Chris Foy <---- tak temu Panu trzeba wytłumaczyć jak się sędziuje
11 grudnia 2011, 18:54 [cytuj]
ten cwel sędziował też Cwelsi-QPR, i tak samo usadził chelsea...
I po meczu, ten cwel wypaczył wynik...
ten cwel sędziował też Cwelsi-QPR, i tak samo usadził chelsea...
I po meczu, ten cwel wypaczył wynik
11 grudnia 2011, 18:57 [cytuj]
co za skurwiel, nie mam słów!
co za skurwiel, nie mam słów!
11 grudnia 2011, 18:58 [cytuj]
oglądałem 15 minut i łapałem się za głowe, CO ON SĘDZIOWAŁ to ja nie mam pytań
oglądałem 15 minut i łapałem się za głowe, CO ON SĘDZIOWAŁ to ja nie mam pytań
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
11 grudnia 2011, 18:59 [cytuj]
Wydymał nas jak młodych.
Wydymał nas jak młodych
Dziękuje Panowie. Do usłyszenia na meczu Tottenham vs Sunderland (bo na Sahmrock mnie nie ma) pzdr.
Dziękuje Panowie. Do usłyszenia na meczu Tottenham vs Sunderland (bo na Sahmrock mnie nie ma) pzdr
Dziękuje Panowie. Do usłyszenia na meczu Tottenham vs Sunderland (bo na Sahmrock mnie nie ma) pzdr.
Dziękuje Panowie. Do usłyszenia na meczu Tottenham vs Sunderland (bo na Sahmrock mnie nie ma) pzdr
Stracilem nerwy na tego chu... Co najlepsze to odwolanie nic nie da, bo te trybunaly arbitrazowe i fifa to skur... jak nasi politycy, nic nie robia tylko kase ciagna.
Stracilem nerwy na tego chu... Co najlepsze to odwolanie nic nie da, bo te trybunaly arbitrazowe i fifa to skur... jak nasi politycy, nic nie robia tylko kase ciagna
Zbieramy sie wszyscy i lecimy zeby zajebać dziada
Zbieramy sie wszyscy i lecimy zeby zajebać dziada
W końcu musiała nastąpić porażka, szkoda tylko że przez jednego pana w czerni. Zasłużyliśmy przynajmniej na remis, aczkolwiek nie podyktowany karny na Kaboulu, nie uznana bramka Ade... powinno być 2:3 tak jak pisałem w przerwie. Dobra teraz znowu czas na passe wygranych, przed meczem z Chelsea może taki kubeł zimnej wody się nam przyda.
W końcu musiała nastąpić porażka, szkoda tylko że przez jednego pana w czerni. Zasłużyliśmy przynajmniej na remis, aczkolwiek nie podyktowany karny na Kaboulu, nie uznana bramka Ade... powinno być 2:3 tak jak pisałem w przerwie. Dobra teraz znowu czas na passe wygranych, przed meczem z Chelsea może taki kubeł zimnej wody się nam przyda
11 grudnia 2011, 19:01 [cytuj]
Wspaniała druga połowa w naszym wykonaniu. Chłopaki zostawili serce na boisku - jednak Cris Foy przeszedł sam siebie i pozbawił nas punktów
Wspaniała druga połowa w naszym wykonaniu. Chłopaki zostawili serce na boisku - jednak Cris Foy przeszedł sam siebie i pozbawił nas punktów:bezradny:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
11 grudnia 2011, 19:01 [cytuj]
Co Chris Foy robi jako sędzia Premier League to dla mnie zagadka. Przecież ten facet od zawsze był i wciąż jest beznadziejny...
Co Chris Foy robi jako sędzia Premier League to dla mnie zagadka. Przecież ten facet od zawsze był i wciąż jest beznadziejny
11 grudnia 2011, 19:05 [cytuj]
Chris Foy man of the match ... Brawa dla chłopaków za drugą połowę
Chris Foy man of the match ... Brawa dla chłopaków za drugą połowę :brawo:
11 grudnia 2011, 19:08 [cytuj]
sądzia - fakt - był chujowy na maxa ale to co my odpierdalamy przy stałych fragmentach to jest kryminał. Co róg, co aut to zagrożenie. Kiedyś się to musiało skończyć szkoda że dzisiaj bo jesteśmy sami sobie winni. Gdybyśmy zagrali na swoim poziomie to pyknęlibyśmy ich 3:0 nawet z tym cymbałem z gwizdkiem
sądzia - fakt - był chujowy na maxa ale to co my odpierdalamy przy stałych fragmentach to jest kryminał. Co róg, co aut to zagrożenie. Kiedyś się to musiało skończyć szkoda że dzisiaj bo jesteśmy sami sobie winni. Gdybyśmy zagrali na swoim poziomie to pyknęlibyśmy ich 3:0 nawet z tym cymbałem z gwizdkiem
11 grudnia 2011, 19:10 [cytuj]
Dla samej zasady klub powinien jak tylko się da udupić tego frajera żeby w przyszłości nie miał prawa już wziąć gwizdka do ręki. To jest niemożliwe żeby odpieprzać takie cyrki w PL. Na boiskach C klasy sędziowanie jest o wiele lepsze. Ok trzeba ochłonąć, udupił nas ale mam nadzieję że już nikomu innemu ten frajer krzywdy nie zrobi. Fajny mecz, szkoda że tylko w drugiej połowie zagraliśmy bardzo dobrze, gdyby tak od początku było to nawet sędzia by im nie pomógł. bardzo dobre zmiany Harrego i trzeba pochwalić Bassonga za ten mecz. No i Luka w końcu pokazał że potrafi rządzić tą drużyną nawet jeśli jej nie idzie.Szkoda też że van Der Vaart wyszedł na drugą połowę bo widać było iż w tym meczu był kompletnie bezproduktywny. Bardzo cieszy postawa drużyny w drugiej połowie dlatego nie obawiam się o kolejne mecze i zwycięstwa.
Dla samej zasady klub powinien jak tylko się da udupić tego frajera żeby w przyszłości nie miał prawa już wziąć gwizdka do ręki. To jest niemożliwe żeby odpieprzać takie cyrki w PL. Na boiskach C klasy sędziowanie jest o wiele lepsze. Ok trzeba ochłonąć, udupił nas ale mam nadzieję że już nikomu innemu ten frajer krzywdy nie zrobi. Fajny mecz, szkoda że tylko w drugiej połowie zagraliśmy bardzo dobrze, gdyby tak od początku było to nawet sędzia by im nie pomógł. bardzo dobre zmiany Harrego i trzeba pochwalić Bassonga za ten mecz. No i Luka w końcu pokazał że potrafi rządzić tą drużyną nawet jeśli jej nie idzie.Szkoda też że van Der Vaart wyszedł na drugą połowę bo widać było iż w tym meczu był kompletnie bezproduktywny. Bardzo cieszy postawa drużyny w drugiej połowie dlatego nie obawiam się o kolejne mecze i zwycięstwa
11 grudnia 2011, 19:21 [cytuj]
chyba Chris Hoy
chyba Chris Hoy
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
11 grudnia 2011, 19:26 [cytuj]
Pawle moim zdaniem nie tylko przeciwko Stoke ale generalnie słabo gramy w powietrzu w całym sezonie. Dziś obok sędziego zdenerwowała mnie też kartka Kaboula za pyskówkę. Chyba dlatego, że nienawidze tak łapanych kartek
Pawle moim zdaniem nie tylko przeciwko Stoke ale generalnie słabo gramy w powietrzu w całym sezonie. Dziś obok sędziego zdenerwowała mnie też kartka Kaboula za pyskówkę. Chyba dlatego, że nienawidze tak łapanych kartek