Forum dyskusyjne
18 grudnia 2011, 16:44 [cytuj]
Pav dwa kontakty i dwa razy piłka mu odleciała.
Pav dwa kontakty i dwa razy piłka mu odleciała
18 grudnia 2011, 16:47 [cytuj]
ja pierdole pav jaka pizda
ja pierdole pav jaka pizda
Roman
Roman :D
Ade nie lepszy....
Ade nie lepszy
To dare is to do.
18 grudnia 2011, 16:48 [cytuj]
czemu nie Kranjcar albo Piennar :/
czemu nie Kranjcar albo Piennar :/
18 grudnia 2011, 16:50 [cytuj]
Mam nadzieję, że Harry coś wymyśli, bo bez skrzydeł nasza gra wygląda fatalnie, choć BAE robi co może. Friedel oby dziś nic nie wpuścił, bo może być naprawdę ciężko.
Mam nadzieję, że Harry coś wymyśli, bo bez skrzydeł nasza gra wygląda fatalnie, choć BAE robi co może. Friedel oby dziś nic nie wpuścił, bo może być naprawdę ciężko
18 grudnia 2011, 16:51 [cytuj]
Ciężko widzę okres świąteczny z taką grą...
Ciężko widzę okres świąteczny z taką grą
Co ten Harry odpierdala ze składem? VDV ma grać na skrzydle, przecież on ma z 20 s na 100. Sandro do natychmiastowej zmiany!
Co ten Harry odpierdala ze składem? VDV ma grać na skrzydle, przecież on ma z 20 s na 100. Sandro do natychmiastowej zmiany!
Wreszcie przerwa. Harry suszara za grę i to samo w drugą stronę za wpuszczenie Ruska.
Wreszcie przerwa. Harry suszara za grę i to samo w drugą stronę za wpuszczenie Ruska
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
18 grudnia 2011, 16:52 [cytuj]
Nie wiem po co Redknapp wpuszczał tego Romana, odkąd wszedł wyglądamy jakbyśmy grali w osłabieniu
Nie wiem po co Redknapp wpuszczał tego Romana, odkąd wszedł wyglądamy jakbyśmy grali w osłabieniu
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
18 grudnia 2011, 16:54 [cytuj]
KOmenatatorzy też mówili że cięzko zrozumieć te zmiane
KOmenatatorzy też mówili że cięzko zrozumieć te zmiane :)
18 grudnia 2011, 16:55 [cytuj]
Szczególnie że na ławce siedzi Kranjcar, który w meczu z Shamrock robił miazgę...
Szczególnie że na ławce siedzi Kranjcar, który w meczu z Shamrock robił miazgę
18 grudnia 2011, 16:55 [cytuj]
Zabierzcie tego ruskiego patafiana z Tottenhamu, proszę... Dopłacimy.
Zabierzcie tego ruskiego patafiana z Tottenhamu, proszę... Dopłacimy
Can't Smile Without You!!!
18 grudnia 2011, 16:57 [cytuj]
Tragiczny mecz VDV ( jak zwykle ostatnio)
Pawluczenki nie ma co komentować , Ade też słabo gra , Ekotto też nie zachwyca. cieszy gra Sandro, Parkera i całej obrony. Widoczny brak Bale.
Tragiczny mecz VDV ( jak zwykle ostatnio)
Pawluczenki nie ma co komentować , Ade też słabo gra , Ekotto też nie zachwyca. cieszy gra Sandro, Parkera i całej obrony. Widoczny brak Bale
18 grudnia 2011, 16:58 [cytuj]
Choćbym nie wiadomo jak wysilił mózg to nie jestem w stanie pojąć dlaczego gdy kontuzjowanych jest dwóch skrzydłowych Harry wstawia na ich miejsce środkowych pomocników którzy są motorem napędowym naszego zespołu (na pewno Modrić, VdV to może nie koniecznie) rozbijając przez to naszą największą broń czyli środek pomocy. Dodatkowo ustawia na szpicy największe drewno w Premier League. Jeśli Harry sądzi że nasi rezerwowi skrzydłowi są za słabi na gre w tym zespole to po hu... ściągał Pienaara? Chłopak chyba ani razu nie zagrał 90 min czy choćby 70 z pierwszym składem więc jak ma się pokazać.
P.S. Jeszcze mi stream padł...
Choćbym nie wiadomo jak wysilił mózg to nie jestem w stanie pojąć dlaczego gdy kontuzjowanych jest dwóch skrzydłowych Harry wstawia na ich miejsce środkowych pomocników którzy są motorem napędowym naszego zespołu (na pewno Modrić, VdV to może nie koniecznie) rozbijając przez to naszą największą broń czyli środek pomocy. Dodatkowo ustawia na szpicy największe drewno w Premier League. Jeśli Harry sądzi że nasi rezerwowi skrzydłowi są za słabi na gre w tym zespole to po hu... ściągał Pienaara? Chłopak chyba ani razu nie zagrał 90 min czy choćby 70 z pierwszym składem więc jak ma się pokazać.
P.S. Jeszcze mi stream padł
18 grudnia 2011, 17:01 [cytuj]
Nie wątpię że zagrał by lepiej
Nie wątpię że zagrał by lepiej
18 grudnia 2011, 17:01 [cytuj]
Na skrzydło
Na skrzydło;)