Forum dyskusyjne
18 grudnia 2011, 17:44 [cytuj]

cholera jeszcze karny powinien być na Pavie! Dobra - byleby trzy punkty były
:) cholera jeszcze karny powinien być na Pavie! Dobra - byleby trzy punkty były
18 grudnia 2011, 17:46 [cytuj]
z takie miejsca mógł walić Roman, jak by nie trafił może chociaż komuś zęby by wybił
z takie miejsca mógł walić Roman, jak by nie trafił może chociaż komuś zęby by wybił :D
18 grudnia 2011, 17:46 [cytuj]
Jest na trybunach naszych odpowiednik "młyna"/ultrasów u nas?

Jest na trybunach naszych odpowiednik "młyna"/ultrasów u nas?:bezradny:;|
To dare is to do.
18 grudnia 2011, 17:47 [cytuj]
no faktycznie. Rafa i wolne to jak ogień i woda. no jasne że nikt nie widział goli Rafy z wolnego! teraz strzeliłeś sobie w stopę kolego

dajcie Niko. chciałbym go dziś zobaczyć jeszcze
no faktycznie. Rafa i wolne to jak ogień i woda. no jasne że nikt nie widział goli Rafy z wolnego! teraz strzeliłeś sobie w stopę kolego :P dajcie Niko. chciałbym go dziś zobaczyć jeszcze
.upadamy na dno by odbić się od niego.
18 grudnia 2011, 17:48 [cytuj]
przydałoby się trafić jeszcze raz...
przydałoby się trafić jeszcze raz
18 grudnia 2011, 17:49 [cytuj]
uohohoho chyba Bendtner mnie usłyszał O_O ale szczęście. trzeba zacisnąć zęby i grać do końca!
uohohoho chyba Bendtner mnie usłyszał O_O ale szczęście. trzeba zacisnąć zęby i grać do końca!
18 grudnia 2011, 17:55 [cytuj]
Wymodlone 1-0
Wymodlone 1-0
18 grudnia 2011, 17:55 [cytuj]
YEAAAA. Świętujemy !!
YEAAAA. Świętujemy !! :)
18 grudnia 2011, 17:56 [cytuj]
ważne , że 3 pkt.
ważne , że 3 pkt
18 grudnia 2011, 17:57 [cytuj]
2 połowa bardzo widowiskowa i co najważniejsze komplet punktów zostaje na WHL

brawo spurs !
2 połowa bardzo widowiskowa i co najważniejsze komplet punktów zostaje na WHL:) brawo spurs !
18 grudnia 2011, 17:57 [cytuj]
Liczą sie 3 punkty, brawo !
Liczą sie 3 punkty, brawo !:)
To dare is to do.
18 grudnia 2011, 17:58 [cytuj]
Rozumiem, że powrót na boisko po solidnej absencji nie wróży raczej dobrej dyspozycji, jednak, paradoksalnie, bramkę na wagę 3pkt strzelił dziś zdecydowanie najsłabszy zawodnik. Mimo wszystko, zwycięstwo cieszy
Rozumiem, że powrót na boisko po solidnej absencji nie wróży raczej dobrej dyspozycji, jednak, paradoksalnie, bramkę na wagę 3pkt strzelił dziś zdecydowanie najsłabszy zawodnik. Mimo wszystko, zwycięstwo cieszy:tak:
18 grudnia 2011, 17:59 [cytuj]
Dobra Romek, niech ci będzie, nazwałem cie patafianem, ale dzięki za bramkę

. Ale tylko tyle...
Dobra Romek, niech ci będzie, nazwałem cie patafianem, ale dzięki za bramkę ;). Ale tylko tyle
Can't Smile Without You!!!
18 grudnia 2011, 18:05 [cytuj]
Z QPR już graliśmy. Pewnie raku chodziło ci o Norwich
Z QPR już graliśmy. Pewnie raku chodziło ci o Norwich :)
18 grudnia 2011, 18:06 [cytuj]
Nylon powiedział/a:
no faktycznie. Rafa i wolne to jak ogień i woda. no jasne że nikt nie widział goli Rafy z wolnego! teraz strzeliłeś sobie w stopę kolego

dajcie Niko. chciałbym go dziś zobaczyć jeszcze
To było pytanie retoryczne
To było pytanie retoryczne
18 grudnia 2011, 18:11 [cytuj]
Nie wiem czy zauważyliście, ale Harry to mistrz motywacji w przerwie meczu. To już któryś mecz z rzędu gdzie po przerwie gramy o niebo lepiej niż w pierwszej połowie. Fulham, Stoke, Sunderland, czy niegdyś arsenal ( 2:3 ), wymieniać tak można by długo. Cieszy mnie to niezmiennie bo dzięki temu zespół walczy do ostatniego gwizdka.
Nie wiem czy zauważyliście, ale Harry to mistrz motywacji w przerwie meczu. To już któryś mecz z rzędu gdzie po przerwie gramy o niebo lepiej niż w pierwszej połowie. Fulham, Stoke, Sunderland, czy niegdyś arsenal ( 2:3 ), wymieniać tak można by długo. Cieszy mnie to niezmiennie bo dzięki temu zespół walczy do ostatniego gwizdka
18 grudnia 2011, 18:20 [cytuj]
Niestety nie dałem rady oglądnąć ale jak zobaczyłem strzelca bramki to pomyślałem sobie że to jakiś żart
Fajnie się czyta wasze komentarze. Najpierw "co za oferma" "patafian" a kilka minut później euforia i komentarze "KOniec świata" "Dzięki Romek"... ja przeczytałem te 9 stron ciurkiem post po poście i sie uśmiałem
Niestety nie dałem rady oglądnąć ale jak zobaczyłem strzelca bramki to pomyślałem sobie że to jakiś żart :)
Fajnie się czyta wasze komentarze. Najpierw "co za oferma" "patafian" a kilka minut później euforia i komentarze "KOniec świata" "Dzięki Romek"... ja przeczytałem te 9 stron ciurkiem post po poście i sie uśmiałem :P
18 grudnia 2011, 18:24 [cytuj]
Patafianem itp. pozostaje wciąż. Dziekujemy mu za bramkę i za nic więcej. Kapujesz czy nie za bardzo ???
Patafianem itp. pozostaje wciąż. Dziekujemy mu za bramkę i za nic więcej. Kapujesz czy nie za bardzo ???
Can't Smile Without You!!!