Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  6  7  8  9  10    >
Forum dyskusyjne » Premier League » Tottenham vs. Sunderland
18 grudnia 2011, 17:44 [cytuj]
:) cholera jeszcze karny powinien być na Pavie! Dobra - byleby trzy punkty były
:) cholera jeszcze karny powinien być na Pavie! Dobra - byleby trzy punkty były
18 grudnia 2011, 17:46 [cytuj]
z takie miejsca mógł walić Roman, jak by nie trafił może chociaż komuś zęby by wybił :D
z takie miejsca mógł walić Roman, jak by nie trafił może chociaż komuś zęby by wybił :D
18 grudnia 2011, 17:46 [cytuj]
Jest na trybunach naszych odpowiednik "młyna"/ultrasów u nas?:bezradny:;|
Jest na trybunach naszych odpowiednik "młyna"/ultrasów u nas?:bezradny:;|
To dare is to do.
18 grudnia 2011, 17:47 [cytuj]
no faktycznie. Rafa i wolne to jak ogień i woda. no jasne że nikt nie widział goli Rafy z wolnego! teraz strzeliłeś sobie w stopę kolego :P dajcie Niko. chciałbym go dziś zobaczyć jeszcze
no faktycznie. Rafa i wolne to jak ogień i woda. no jasne że nikt nie widział goli Rafy z wolnego! teraz strzeliłeś sobie w stopę kolego :P dajcie Niko. chciałbym go dziś zobaczyć jeszcze
.upadamy na dno by odbić się od niego.
18 grudnia 2011, 17:48 [cytuj]
przydałoby się trafić jeszcze raz...
przydałoby się trafić jeszcze raz
18 grudnia 2011, 17:49 [cytuj]
uohohoho chyba Bendtner mnie usłyszał O_O ale szczęście. trzeba zacisnąć zęby i grać do końca!
uohohoho chyba Bendtner mnie usłyszał O_O ale szczęście. trzeba zacisnąć zęby i grać do końca!
18 grudnia 2011, 17:55 [cytuj]
Wymodlone 1-0
Wymodlone 1-0
18 grudnia 2011, 17:55 [cytuj]
YEAAAA. Świętujemy !! :)
YEAAAA. Świętujemy !! :)
18 grudnia 2011, 17:56 [cytuj]
ważne , że 3 pkt.
ważne , że 3 pkt
18 grudnia 2011, 17:57 [cytuj]
2 połowa bardzo widowiskowa i co najważniejsze komplet punktów zostaje na WHL:) brawo spurs !
2 połowa bardzo widowiskowa i co najważniejsze komplet punktów zostaje na WHL:) brawo spurs !
18 grudnia 2011, 17:57 [cytuj]
Liczą sie 3 punkty, brawo !:)
Liczą sie 3 punkty, brawo !:)
To dare is to do.
18 grudnia 2011, 17:58 [cytuj]
Rozumiem, że powrót na boisko po solidnej absencji nie wróży raczej dobrej dyspozycji, jednak, paradoksalnie, bramkę na wagę 3pkt strzelił dziś zdecydowanie najsłabszy zawodnik. Mimo wszystko, zwycięstwo cieszy:tak:
Rozumiem, że powrót na boisko po solidnej absencji nie wróży raczej dobrej dyspozycji, jednak, paradoksalnie, bramkę na wagę 3pkt strzelił dziś zdecydowanie najsłabszy zawodnik. Mimo wszystko, zwycięstwo cieszy:tak:
18 grudnia 2011, 17:59 [cytuj]
Dobra Romek, niech ci będzie, nazwałem cie patafianem, ale dzięki za bramkę ;). Ale tylko tyle...
Dobra Romek, niech ci będzie, nazwałem cie patafianem, ale dzięki za bramkę ;). Ale tylko tyle
Can't Smile Without You!!!
18 grudnia 2011, 18:05 [cytuj]
Z QPR już graliśmy. Pewnie raku chodziło ci o Norwich :)
Z QPR już graliśmy. Pewnie raku chodziło ci o Norwich :)
18 grudnia 2011, 18:06 [cytuj]
Nylon powiedział/a:

To było pytanie retoryczne
To było pytanie retoryczne
18 grudnia 2011, 18:11 [cytuj]
Nie wiem czy zauważyliście, ale Harry to mistrz motywacji w przerwie meczu. To już któryś mecz z rzędu gdzie po przerwie gramy o niebo lepiej niż w pierwszej połowie. Fulham, Stoke, Sunderland, czy niegdyś arsenal ( 2:3 ), wymieniać tak można by długo. Cieszy mnie to niezmiennie bo dzięki temu zespół walczy do ostatniego gwizdka.
Nie wiem czy zauważyliście, ale Harry to mistrz motywacji w przerwie meczu. To już któryś mecz z rzędu gdzie po przerwie gramy o niebo lepiej niż w pierwszej połowie. Fulham, Stoke, Sunderland, czy niegdyś arsenal ( 2:3 ), wymieniać tak można by długo. Cieszy mnie to niezmiennie bo dzięki temu zespół walczy do ostatniego gwizdka
18 grudnia 2011, 18:20 [cytuj]
Niestety nie dałem rady oglądnąć ale jak zobaczyłem strzelca bramki to pomyślałem sobie że to jakiś żart :)
Fajnie się czyta wasze komentarze. Najpierw "co za oferma" "patafian" a kilka minut później euforia i komentarze "KOniec świata" "Dzięki Romek"... ja przeczytałem te 9 stron ciurkiem post po poście i sie uśmiałem :P
Niestety nie dałem rady oglądnąć ale jak zobaczyłem strzelca bramki to pomyślałem sobie że to jakiś żart :) Fajnie się czyta wasze komentarze. Najpierw "co za oferma" "patafian" a kilka minut później euforia i komentarze "KOniec świata" "Dzięki Romek"... ja przeczytałem te 9 stron ciurkiem post po poście i sie uśmiałem :P
18 grudnia 2011, 18:24 [cytuj]
Patafianem itp. pozostaje wciąż. Dziekujemy mu za bramkę i za nic więcej. Kapujesz czy nie za bardzo ???
Patafianem itp. pozostaje wciąż. Dziekujemy mu za bramkę i za nic więcej. Kapujesz czy nie za bardzo ???
Can't Smile Without You!!!
|<  <<  <  6  7  8  9  10    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 8 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się